Nisi samo samac, nego si i iskompleksiran. Pa što ako žena zarađuje više od tebe?

Je li to ljubav ili neko natjecanje tko više zarađuje? Ili zašto te je briga je li se ona iživjela?! Priča između tebe i odabrane počinje onog trenutka kada se upoznate. Prošlost je nebitna, osim ako se ne radi o nečem jako važnom, što se ne smije prešutiti. Ja nikada nisam pričao sa ženama o svojim bivšim vezama, niti me je ikada zanimalo koliko su one imale frajera prije mene. Puca mi kita za takve stvari.
I za kraj, ako se nisi iživio do 30-e, to ne znači da ti je život gotov. Opusti se i uživaj koliko možeš te radi što možeš, ostalo zaboravi! Mladost ne možeš vratiti. Ne znači ako si sad u crnjaku, da moraš biti jadan do kraja života. Nikome nije bilo u životu lako, ali ljude se bore i uspiju. Ili se predaju i propadnu. Ali najčešće je do osobe, a malo kada je do svijeta oko njih.
Radije, za psihu, a ne samo radi zarade, nađi neki posao, umjesto što ležiš i nadaš se socijalnoj pomoći. Možeš biti zaštitar ili tako nešto. Obrati se burzi rada, oni valjda imaju neke preporuke.