KraNp
Poznat
- Poruka
- 9.298
Ја сам радио у канцеларији са једном женом која је стукла 300 грама шваргле. Свако би на мом месту бацио пеглу. Међутим, мени ништа није сметало. Ја сам навикао на одређен тип смрада.
realno, nekim ženama prirodni muški miris smrdi, a nekima miriše. Dakle, smisaono sam ostavio oba...ma Sensei nije razmisljao o smislu teksta kad je prepravljao naslov pa mirisu preveo u smrde
zbog radi clickbait efekta...
Inace, slobodni muskarci se natapaju u parfemu pre izlaska, zauzete vrlo cesto boli uvce...![]()
Ustajalo ono dole. 😂Istraživači sa australijskog univerziteta Mackuarie dokazali su da samci više mirišu od muškaraca koji su zauzeti.
„Iz evolucione perspektive, za žene bi moglo biti korisno da otkriju hemosignale koji označavaju da mogu da se upare i izbegnu udvaranje zauzetih muškaraca (posebno sa potomstvom) zbog relativno smanjenih resursa koje mogu da ponude“, navode autori studije.
Feromoni — mirisi koje emitujemo zbog naših hormona — igraju veliku, evolucionu ulogu u partnerstvu i privlačnosti.
![]()
Da li neko može da posvedoči ovo?
to znači da smrde i jedini i drugi..ma Sensei nije razmisljao o smislu teksta kad je prepravljao naslov pa mirisu preveo u smrde
zbog radi clickbait efekta...![]()
Istraživači sa australijskog univerziteta Mackuarie dokazali su da samci više mirišu od muškaraca koji su zauzeti.
„Iz evolucione perspektive, za žene bi moglo biti korisno da otkriju hemosignale koji označavaju da mogu da se upare i izbegnu udvaranje zauzetih muškaraca (posebno sa potomstvom) zbog relativno smanjenih resursa koje mogu da ponude“, navode autori studije.
Feromoni — mirisi koje emitujemo zbog naših hormona — igraju veliku, evolucionu ulogu u partnerstvu i privlačnosti.
![]()
pa sad….da li koristis roll on,neki parfem?Sad mi nije jasno da li mi samci smrdimo ili mirisemo![]()
Ne treba verovati istrazivanjima iz casopisa, zapravo, danas, nauka uglavnom laze i izmislja.svi mi imamo prirodni miris koji izbija iz svake pore. Kad si samac, jači je vonj, ako je verovati ovom istraživanju
Najgore kada nanjuše tudj smrad a ne mogu svoj 😆Istraživači sa australijskog univerziteta Mackuarie dokazali su da samci više mirišu od muškaraca koji su zauzeti.
![]()
Dal da promenim u samci "se osećaju više".... ovo smrdi mislim da ne odgovara temi, svi su počeli pisati o ljudima koji smrderealno, nekim ženama prirodni muški miris smrdi, a nekima miriše. Dakle, smisaono sam ostavio oba.
a neki peru i patike zajedno sa gacamaIma samaca koji vode računa o sebi, redovno se kupaju, peru veš u mašinama za veš, peglaju, lepo su obučeni, redovno se prazne, idu na vežbanje, dakle... he he
A pride, neki imaju i redovan sex ali van veze
pa sad….da li koristis roll on,neki parfem?