Šamarčina - Najpopularniji ruski TV kanal: Vučić je izdajnik i radi protiv Rusije!

Издају подржаваш ти,

а ја Русију готивим.

Не готивим друштвено уређење у Русији, владајућу касту, олигерхе,

и не готивим

колеге са Крсте који су Русоволи, јер сматрам да су они нижа и глупља бића.
Послушај Друга Вулина, бићеш мудрији. :)

ima ih puno, ali je Vucic taj koji izvrsava ta NATO naredjenja, a ovi njegovi veruju da je patriota!
Nek veruju. Nemam volje ni energije da se pregonim ni sa kim, samo sa ovima što su za “priznavanja” tzv. “Kosova” i što pljuju po Srbiji jer eto nije bogata kao Švajcarska.

Ostalo kog izaberu ljudi, lično ne nameravam da glasam više nikada.

Већина русофила гласа за СНС. Јер ако би рекли да русофили не гласају за СНС онда би значило да већина Срба нису русофили.
Pravi si SNS bot, lažeš, mažeš i manipulišeš. Kao prvo pola građana Srbije sa pravom glasa nikad ne glasa, kao drugo od onih pola što glasaju za SNS glasa 40-50%, što će reći da za SNS realno glasa najviše 1/4 (25%) ili manje građana Srbije sa pravom glasa.

ali prica patriotska i mnogi se na to primaju ili samo botuju..
Rusofilija nema veze sa vučićofilijom. Rusofilija kod Srba postoji 300 godina. Ja sam rusofil, a o Vučiću mislim sve najgore. Znam puno rusofila koji su protiv AV. To što je grlati i karikaturalni SNS bot @dulesrbenda rusofil ne znači da su svi rusofili za SNS/AV. Dule je zapravo lažni rusofil, kao i neki nazovi rusofili po mjeri Udbe koji se pojavljuju na Aktuelnostima.
ima ih puno, ali je Vucic taj koji izvrsava ta NATO naredjenja, a ovi njegovi veruju da je patriota!
na to mislim, tad je uplatio bese neku sumu i podrzao Hilari!
Послушај Друга Вулина, бићеш мудрији. :)
Rekao bih da veliki broj ljudi koji ovde forsirano podržavaju Vučića (ili bar tako tvrde) to rade zato što ih nervira agresivni građanizam i napadno drugosrbijanstvo.

Pravi si SNS bot, lažeš, mažeš i manipulišeš. Kao prvo pola građana Srbije koji imaju pravo glasa ne glasa, kao drugi od onih pola glasaju za SNS glasa 40-50%, što će reći da za SNS realno glasa najviše 1/4 (25%) ili manje građana Srbije sa pravom glasa.
Ma sve jedno. Ne glasam, noti više nameravam, ali ne znači da bih glasao za bilo koga kog poržavaju Kandićke, žene u crnom, Berbokovka, Felinger i ludaci kao što je onaj nenormalni Čeda Stojković. Da ne pominjem ološ koji Kurtija tituliše sa “gospodin Kurti”.

Ma sve jedno. Ne glasam, noti više nameravam, ali ne znači da bih glasao za bilo koga kog poržavaju Kandićke, žene u crnom, Berbokovka, Felinger i ludaci kao što je onaj nenormalni Čeda Stojković. Da ne pominjem ološ koji Kurtija tituliše sa “gospodin Kurti”.
Imaš zato mnogo veća imena, pravu gospodu za koje možeš da glasaš da i dalje vladaju:

Vulin
Brnabićka
Mr. Bean Đurić
Šapić Gangula
Mali
Jorgovanka
Toma Mona

Pravi si SNS bot, lažeš, mažeš i manipulišeš. Kao prvo pola građana Srbije sa pravom glasa nikad ne glasa, kao drugo od onih pola što glasaju za SNS glasa 40-50%, što će reći da za SNS realno glasa najviše 1/4 (25%) ili manje građana Srbije sa pravom glasa.
Ma nije bot, troluje čovek Drugosrbijance iz hobija. Ima tu par pravih botova, to ne može da se čita kad nalupaju, on čovek iz sportskih pobuda zahebava ove što se mnogo uživljavaju.

Argumentum ad Vučić(er)um.

Kada i gde sam podrzavao bilo njega, bilo SNS? Lažna dihotomija, tako draga Drugoj Srbiji.
Vucic je rasprodao Srbiju, a ovi ovde drugosrbijanci mrze sve srpsko tj oni mrze Srbe kao narod, sto je meni neshvatljivo, a i oni bi kao ovi sve uradili za saku dolara..

Ма добро не нервирај се. Него, када ће ико од вас ,,правих " русофила добити неки орден од Русије као Председник Вучић, Сенатор Вулин, итд?

Samo vam 100 evrića na pameti :D
nemacke-marke.jpg

Back