ako je neko i sumnjao, kad ga je video na hoklici pred trampom tad je morao da skonta.....kao i na svim susretima sa zapadnim glavonjama gde je bio smesten po coskovima kao nepotreban inventar, trebao je svaki takav da razume ko nam je predsednik drzave i kako ga tretiraju dok on u tome uziva do patologije a sto je za ozbiljan prst na celo.
nista u tome vezano za njegovo ponasanje nema srpskog, nije morao da radi inat ili kurcenje, ali da te tako tretiraju a ti im se ulizujes i dozvoljavas da im budes mezimce oko nogu, to su stvari gde nema dileme kom carstvu si se privoleo.
to se ne menja, takav je dnk. ne moze sutra da se raspojasano odene u vojskovodju sa jataganom i drekne juris...to ce biti humor na kub. moj mu je savet ako je politicki pametan, a znam da jeste, da nadje sto pre izlaz i da ode ekspres sa funkcije, jer ce ga taj olos blamirati do te mere da ce mu presesti svaki dinar koji je stekao.
slava je i kod najvecih istorijski kratka...umetnici nikad nisu bili alavi da budu za zivota vecni, politicari su sorta koja zna samo za danas, za pre i posle njih to ih ne zanima. zato nam je danas ovako sa ovim idiotima koji su pre za lecenje a ne da vode drzavu.
svaki psiho koji vidi samo jednu skupstinu, da ima vlast pohapsio bi 90 posto prisutnih i tu mislim i na tzv. opoziciju koji ovome samo daju aber da vlada i odveo ih na psihijatriju, mnoge direktno na f.