Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Треба коментаришем изјаву неког трећеразредног аналитичара на некој трећеразредној телевизији?
Radi se no1 televiziji u Rusiji, a ne o lokalnoj televiziji u nekoj zabiti.Треба коментаришем изјаву неког трећеразредног аналитичара на некој трећеразредној телевизији?
Ne razumem. Zašto rusofiliju vezuješ za Vučića?proruski sendvičari na aparatima
mada verovatno nisu svarili su mnogo toga svariće i ovo
Ма то је нека небитна телевизија, ко кад би рекао да је студио Б најзначајнија србска телевизија, само јер јој је седиште у Београду.Radi se no1 televiziji u Rusiji, a ne o lokalnoj televiziji u nekoj zabiti.
Rusofilija nema veze sa vučićofilijom. Rusofilija kod Srba postoji 300 godina. Ja sam rusofil, a o Vučiću mislim sve najgore. Znam puno rusofila koji su protiv AV. To što je grlati i karikaturalni SNS bot @dulesrbenda rusofil ne znači da su svi rusofili za SNS/AV. Dule je zapravo lažni rusofil, kao i neki nazovi rusofili po mjeri Udbe koji se pojavljuju na Aktuelnostima.proruski sendvičari na aparatima
mada verovatno nisu svarili su mnogo toga svariće i ovo
ali prica patriotska i mnogi se na to primaju ili samo botuju..Radi protiv Rusije, radi protiv Srbije bre!
Zato što je rusofob a mrzi i sve koji smeju da se pobune protiv njegove ideologije.Ne razumem. Zašto rusofiliju vezuješ za Vučića?
Današnja, nazovimo je Putinova Rusija, imala je jednako prisne odnose sa Srbijom Tadića, Koštunice i Vučiča. Njima je svejedno ko je vlast u Srbiji, njihov odnos se ne menja.
Mešaš režimske sendvičare, koji drukaju bukvalno za sve što ovaj izvali iz svojih usta. Interesna grupa koja radi ono što joj je u interesu, a u interesu im je da budu najgore moguće ulizice i poltroni. To AV voli i ceni.
Obim i razmere rusofilije kod Srba su dosta kompleksnija i složenija stvar. Više je egzistencijalno pitanje postojanja srpske države. U zavisnosti da li je državnost ugrožena, skloni smo većoj meri naklonosti Rusiji. Takođe, kada ne postoji opasnost, vrlo lako zaboravljamo Rusiju i prepuštamo se čarima rusofobije.
Ma ovde dominiraju drugosrbijanski botovi. Posebno Đilasovi.ali prica patriotska i mnogi se na to primaju ili samo botuju..
Већина русофила гласа за СНС. Јер ако би рекли да русофили не гласају за СНС онда би значило да већина Срба нису русофили.To što je grlati i karikaturalni SNS bot @dulesrbenda rusofil ne znači da su svi rusofili za SNS/AV
Лажни русофили су они којима су уста пуна Русије, а никад поред Путина нису ни прошли.Dule je zapravo lažni rusofil, kao i neki nazovi rusofili po mjeri Udbe koji se pojavljuju na Aktuelnostima.
Prema tvom Đilasu i Vučko, prema Ćuti i SNS.Вучић је издајник и ради против Русије!
ima ih puno, ali je Vucic taj koji izvrsava ta NATO naredjenja, a ovi njegovi veruju da je patriota!Ma ovde dominiraju drugosrbijanski botovi. Posebno Đilasovi.
Што онда не гласаш за њега, будући да су издаја и русофобија опције које ти подржаваш?Вучић је издајник и ради против Русије!
Што онда не гласаш за њега, будући да су издаја и русофобија опције које ти подржаваш?
ima ih puno, ali je Vucic taj koji izvrsava ta NATO naredjenja, a ovi njegovi veruju da je patriota!
То је нека трећеразредна телевизија, ваљда се више цени шта каже одликовани Србско-Руски херој него неки тамо руски хејтери :Da li to znači da pri sledećim protestima protiv Vučića Rusija neće reći da je to obojena revolucija? Poslednje dve godine redovno to rade.![]()
na to mislim, tad je uplatio bese neku sumu i podrzao Hilari!