Dragan-pagan
Obećava
- Poruka
- 67
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Samo tebi je namenjeno!Samantha Jouns:Izvini ja sam plavusa jel ovo meni namenjeno???
kazi ako nije da se ne nadam bez veze![]()
Na PP da ti posaljem pozdrav?! Bezveze! :???: Ovako je duh romantike probudjen,poslao bih ja gomilu balona ali ne moze preko netaSamantha Jouns:hahahahhahahahaa pa ti si looooooood
Pa zar da otvoris temu da bi me pozdravio
Nisi trebao ja sam skromna mogao si na PP da mi posaljes pozdrav
zasto bas meni???
E,a sto zajebancija?Sto bih te ja zajebavao?Stvarno bas si mi gotivna,nista drugo...citam tvoje odgovore i to malo sto smo nas dvoje procaskali a i super mi je bila Samantha Jouns u sex i grad seriji.Bila je totalno luda,najjaci lik...Znao sam da ti je u stvari drago,i drago mi je da ti je drago sto sam postavio kao temu,sad kad si ti srecna ja sam jos srecniji zbog tvoje srece!Samantha Jouns:hahahhaha ma kojoj zeni bi smetalo,..sta ti je ........
Ne znam da li je zajebancija ili ne...ali bas mi je drago sto si ovo posatvio kao temu....
Ajd sad nesto sluzbeno.... Zasto ne radi forum na aspektastro????
O.K prvo stize razglednica,pa kolacici pa caj ako nadjem jos sta lepo donecu ti!Volis umetnost?Prosli put kad sam bio bilo je mnogo lepih slika,u jednoj drvenoj kutiji slozeno od pet do deset malih slika velicine kutije cigareta a sve su oslikane uljem...mnogo lepo ;-) A ostajem dok ne usavrsim struku,godinu dana ali ja se nadam da cu da se istaknem pa me zadrze i dve.Bio sam vec tamo samo sam morao da se vratim zbog devojke(tadasnje,nema sadasnje!)Pa smor..ali "`fala bogu opet su me zvali"E,a za astrologiju,pa volim,oduvek sam se zanimao ne znam ni kako je to pocelo...pa Caca posle pa i Jeca cela ta ekipa je u tom svetu.Mi kad se skupimo na kafi negde samo je to neiscrpna tema,volimo astrologiju pa znas i sama kako se to voli...E Samantice nisam hteo da ti virim u profil ajde kazi mi nesto o sebi ako hoces,(necu da budem navalentan i ne zanima me ono tipa:"imam crnu kosu zelene oci i svi mi kazu da sam zgodna"nego koja su tvoja interesovanja,cime se bavis,sta citas i to.Ako nije frka naravno :wink:Samantha Jouns:Ma ok nisam znala da radi samo subotom i nedeljom...Uh sta bih volela.....iz Londona ...joj neki njihov kolac...ili neki tradicionalni caj.....Ili najbolje razglednicu
Nije mi frka za forum samo sto ja nisam znala da je vikendom...
Pa koliko ostajes tamo?Zasto se i ti zanimas za astrologiju?
Moram... :sad: donecu ti slicice i kolacice!Samantha Jouns:NEMOJ DA IDES SUTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
A na kraju : NI PISMO, NI RAZGLEDNICA !!!Dragan-pagan:O.K prvo stize razglednica,pa ... :wink:
krvolok:A na kraju : NI PISMO, NI RAZGLEDNICA !!!![]()
krvolok:A na kraju : NI PISMO, NI RAZGLEDNICA !!!![]()
Se zaželela, a ?!?Samantha Jouns:samo kad si se ti pojavio![]()
krvolok:Se zaželela, a ?!?![]()
Pa, konkretizuj TEMPORALNU LOKACIJU, u obliku konstruktivnog predloga !!!Samantha Jouns:jesam samo nism navikla nocu da te vidjam na forumu ....![]()
Ovaj decko zvuci suvise savrseno da bi bio istinit (ili normalnog izgleda)jaesi mu ti sestro trazila sliku da vidis jel ceo taj lik,kladim se da je neka rugoba...Dragan-pagan:O.K prvo stize razglednica,pa kolacici pa caj ako nadjem jos sta lepo donecu ti!Volis umetnost?Prosli put kad sam bio bilo je mnogo lepih slika,u jednoj drvenoj kutiji slozeno od pet do deset malih slika velicine kutije cigareta a sve su oslikane uljem...mnogo lepo ;-) A ostajem dok ne usavrsim struku,godinu dana ali ja se nadam da cu da se istaknem pa me zadrze i dve.Bio sam vec tamo samo sam morao da se vratim zbog devojke(tadasnje,nema sadasnje!)Pa smor..ali "`fala bogu opet su me zvali"E,a za astrologiju,pa volim,oduvek sam se zanimao ne znam ni kako je to pocelo...pa Caca posle pa i Jeca cela ta ekipa je u tom svetu.Mi kad se skupimo na kafi negde samo je to neiscrpna tema,volimo astrologiju pa znas i sama kako se to voli...E Samantice nisam hteo da ti virim u profil ajde kazi mi nesto o sebi ako hoces,(necu da budem navalentan i ne zanima me ono tipa:"imam crnu kosu zelene oci i svi mi kazu da sam zgodna"nego koja su tvoja interesovanja,cime se bavis,sta citas i to.Ako nije frka naravno :wink:
Ja se kladim da si ti ruzna ko dzak govana!i trougao bi se postideo:Ovaj decko zvuci suvise savrseno da bi bio istinit (ili normalnog izgleda)jaesi mu ti sestro trazila sliku da vidis jel ceo taj lik,kladim se da je neka rugoba...ops:
Cak i da jesam opet ostajem nedostizno lepsa od tebe pacijentu!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHADave:Ja se kladim da si ti ruzna ko dzak govana!
i trougao bi se postideo:Ovaj decko zvuci suvise savrseno da bi bio istinit (ili normalnog izgleda)jaesi mu ti sestro trazila sliku da vidis jel ceo taj lik,kladim se da je neka rugoba...ops:
Buahahahahaha, TI ideš pa tražiš slike okolo, a NJEGA ne mrzi da skida sa neta neki glamur, pa da te loži, onako PRIVATNO !!!Samantha Jouns:Brate trazila sam mu sliku i mogu ti reci da dobro izgleda....ali posto je ova tako lepa tema...nemoj da mi je kvaris ok![]()
Idi sad lepo kuci, ceka te tata, oce da mu popusis!i trougao bi se postideo:Cak i da jesam opet ostajem nedostizno lepsa od tebe pacijentu!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA![]()