sam ili usamljen

sam ili usamljen

• sam/a

glasova: 5 22,7%
  • usamljen/a

glasova: 7 31,8%
  • neshto tretje

glasova: 11 50,0%

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
pa pile bre ja sam sama i usamljena ali nisam tuzna,jednostvno takav mi trip..a bice da cu uskoro poceti da se vracam u rl :lol:
a stos ti tuzan? ko te diro? :-(

shta je rl?
nije me bre mico niko dirao nego mi jednostavno doshlo
malo sam duze sam(ne rachunam drushtvo) pa mi nekako dozlogrdilo
ali brzo tje da prodje,sutra sam ko nov i ovaj dan se nije desio:lol:
inache sam po prirodi samotnjak,umem da funkcionishem tako

a shto si ti sama i usamljena?

real life
aha kapiram te..mene smorile veze..jbg os se menjamo :lol::wink:
ne znam tako mi prija u ovom trenutku..nekad me umore ljudi..nekad ne mogu ni sama sa sobom da izadjem na kraj a tek druugi ljudi :)
nego bre ti delujes kao cool lik..verujem das naci neku finu devojcicu..cim pocnes da razmisljas pozitivno :wink:

real life
aha kapiram te..mene smorile veze..jbg os se menjamo :lol::wink:
ne znam tako mi prija u ovom trenutku..nekad me umore ljudi..nekad ne mogu ni sama sa sobom da izadjem na kraj a tek druugi ljudi :)
nego bre ti delujes kao cool lik..verujem das naci neku finu devojcicu..cim pocnes da razmisljas pozitivno :wink:

e ja sam tu fazu proshao
da sa cool ne verujem i samom sebi sam tezak kao trepcha
a inache vrlo pozitivno razmisljam
za zezanje sam skoro stalno,bar kad imam slobodnog vremena a malo ga je
kazem ti ovo su retki moji momenti
i kad ih imam ne dam da ih niko vidi

danas se osetjm vrlo usamljeno
iako je proshpartalo dosta ljudi oko mene
danas su svi govorili mongolski i nishta ih nisam razumeo
iako se mnogo retko osetjam usamljeno danas je zuta minuta

koliko se cesto osetjate usamljeno a da je oko vas gomila ljudi?

Dok ima racunara i interneta usamljenost je i ostaje samo jedna usamljena rec. A pored ljudi moze se covek osecati usamljeno, jer nemoze se na njih prikopcati ni tastaturu ni mis.

Jedna osoba koju obožavam (prepoznaće se kad ovo pročita)....mi je jednom rekla da svi mi govorimo istim jezikom ali se ne razumemo uvek baš najbolje.... I da se ponekad dvoje ljudi jednostavno "nanjuše".... i onda komuniciraju "istim" jezikom....i nisu više sami....
Retko se osećam usamljeno.... Umem da budem "sama sa sobom"... Davno sam naučila da ako nešto želim moram da se oslonim najpre na sebe pa tek onda na druge..... Ljudi koje nazivam svojim prijateljima...su oni u čijem društvu se osećam sjajno, koji me inspirišu, sa kojima se smejem iskreno, od srca.... Sama (ali ne i usamljena) sam samo kada su oko meni oni koji govore "drugačijim" jezikom....Razumem ja taj jezik, ali mi nije blizak....

Jedna osoba koju obožavam (prepoznaće se kad ovo pročita)....mi je jednom rekla da svi mi govorimo istim jezikom ali se ne razumemo uvek baš najbolje.... I da se ponekad dvoje ljudi jednostavno "nanjuše".... i onda komuniciraju "istim" jezikom....i nisu više sami....
Retko se osećam usamljeno.... Umem da budem "sama sa sobom"... Davno sam naučila da ako nešto želim moram da se oslonim najpre na sebe pa tek onda na druge..... Ljudi koje nazivam svojim prijateljima...su oni u čijem društvu se osećam sjajno, koji me inspirišu, sa kojima se smejem iskreno, od srca.... Sama (ali ne i usamljena) sam samo kada su oko meni oni koji govore "drugačijim" jezikom....Razumem ja taj jezik, ali mi nije blizak....

fino srocheno

tvoja reakcija je normalna..
ali kad budeš malo razmislio o ovome, ili ako budeš pažljivo pročitao šta ljudi pišu i govore o svojoj samoći, shvatićeš da je to istina.

Samoća se obično predstavlja kao nekakav usud, nesreća..mežutim, samoća je izbor.
Ljudi biraju da budu sami jer im je bliskije da se bave samo sobom, umesto nekim drugim ljudima.

Usamljen čovek ima samo sebe, i za prijatelja i za neprijatelja.

ali kad budeš malo razmislio o ovome, ili ako budeš pažljivo pročitao šta ljudi pišu i govore o svojoj samoći, shvatićeš da je to istina.

Samoća se obično predstavlja kao nekakav usud, nesreća..mežutim, samoća je izbor.
Ljudi biraju da budu sami jer im je bliskije da se bave samo sobom, umesto nekim drugim ljudima.

U sustini je tacna ova izjava, ljudi su sami jer se uzive samo u svoje prohteve i zanimacije. Ima bezbroj ljudi kojima bi odgovaralo nase drustvo no mi jednostavno nemamo ni vremena ni volju za njih, i tako ostajemo usamljeni i sami.

Bas lepo napisano, simpaticno i iskreno...

izmedju samoce i usamljenosti svakako ima velike razlike, samoca je ponekad zdrava i korisna, dok usamljenost zna da bude teza i od bolesti.

i sta je lose u tome nekada se baviti samo sobom?
jbg :roll:

ja dva dana. ali ne govore mongolski, govore srpski i sa svima bih da se svadjam..:???:

Kod mene se potreba za samocom javlja sa inspiracijom i radom..tada se zatvaram u svoj "svet" i retko ko ima pristupa u njega...ali to je u intervalima ..nekada traje duze nekada krace....a usamljenost,da,spoznala sam je i jako me je bolela..ne bih zelela opet...

Back