@leks@
Primećen član
- Poruka
- 501
da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane..
pesma jbgtosetova...inace slabo slusam toseta..al eto pripevalo mi se
![]()
samo ti mico pevaj ako ti je do pesme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane..
pesma jbgtosetova...inace slabo slusam toseta..al eto pripevalo mi se
![]()
pa pile bre ja sam sama i usamljena ali nisam tuzna,jednostvno takav mi trip..a bice da cu uskoro poceti da se vracam u rlsamo ti mico pevaj ako ti je do pesme
pa pile bre ja sam sama i usamljena ali nisam tuzna,jednostvno takav mi trip..a bice da cu uskoro poceti da se vracam u rl
a stos ti tuzan? ko te diro? :-(
real life
aha kapiram te..mene smorile veze..jbg os se menjamo:wink:
ne znam tako mi prija u ovom trenutku..nekad me umore ljudi..nekad ne mogu ni sama sa sobom da izadjem na kraj a tek druugi ljudi
nego bre ti delujes kao cool lik..verujem das naci neku finu devojcicu..cim pocnes da razmisljas pozitivno :wink:
danas se osetjm vrlo usamljeno
iako je proshpartalo dosta ljudi oko mene
danas su svi govorili mongolski i nishta ih nisam razumeo
iako se mnogo retko osetjam usamljeno danas je zuta minuta
koliko se cesto osetjate usamljeno a da je oko vas gomila ljudi?
Jedna osoba koju obožavam (prepoznaće se kad ovo pročita)....mi je jednom rekla da svi mi govorimo istim jezikom ali se ne razumemo uvek baš najbolje.... I da se ponekad dvoje ljudi jednostavno "nanjuše".... i onda komuniciraju "istim" jezikom....i nisu više sami....
Retko se osećam usamljeno.... Umem da budem "sama sa sobom"... Davno sam naučila da ako nešto želim moram da se oslonim najpre na sebe pa tek onda na druge..... Ljudi koje nazivam svojim prijateljima...su oni u čijem društvu se osećam sjajno, koji me inspirišu, sa kojima se smejem iskreno, od srca.... Sama (ali ne i usamljena) sam samo kada su oko meni oni koji govore "drugačijim" jezikom....Razumem ja taj jezik, ali mi nije blizak....
usamljenost je jedinica za merenje samoljublja..
ne
boogie za sve zna pravu meru
tvoja reakcija je normalna..
ali kad budeš malo razmislio o ovome, ili ako budeš pažljivo pročitao šta ljudi pišu i govore o svojoj samoći, shvatićeš da je to istina.
Samoća se obično predstavlja kao nekakav usud, nesreća..mežutim, samoća je izbor.
Ljudi biraju da budu sami jer im je bliskije da se bave samo sobom, umesto nekim drugim ljudima.
Usamljen čovek ima samo sebe, i za prijatelja i za neprijatelja.
Jedna osoba koju obožavam (prepoznaće se kad ovo pročita)....mi je jednom rekla da svi mi govorimo istim jezikom ali se ne razumemo uvek baš najbolje.... I da se ponekad dvoje ljudi jednostavno "nanjuše".... i onda komuniciraju "istim" jezikom....i nisu više sami....
Retko se osećam usamljeno.... Umem da budem "sama sa sobom"... Davno sam naučila da ako nešto želim moram da se oslonim najpre na sebe pa tek onda na druge..... Ljudi koje nazivam svojim prijateljima...su oni u čijem društvu se osećam sjajno, koji me inspirišu, sa kojima se smejem iskreno, od srca.... Sama (ali ne i usamljena) sam samo kada su oko meni oni koji govore "drugačijim" jezikom....Razumem ja taj jezik, ali mi nije blizak....
i sta je lose u tome nekada se baviti samo sobom?tvoja reakcija je normalna..
ali kad budeš malo razmislio o ovome, ili ako budeš pažljivo pročitao šta ljudi pišu i govore o svojoj samoći, shvatićeš da je to istina.
Samoća se obično predstavlja kao nekakav usud, nesreća..mežutim, samoća je izbor.
Ljudi biraju da budu sami jer im je bliskije da se bave samo sobom, umesto nekim drugim ljudima.
Usamljen čovek ima samo sebe, i za prijatelja i za neprijatelja.
i sta je lose u tome nekada se baviti samo sobom?
jbg![]()
pa vid..za stalno bih morala da zavrsim na pustom ostrvu..sama..i ne progovorim vise ni rec ni sa kim (opet ne racunamo vas "nezive ljude u virtuelnom"ništa ako se ostane na - nekada
loše je ako je - stalno.