Салвинију укинут имунитет, потенцијална казна затвора од 15 година

Pokazao je tu kokošku koja je uzgred i naša ali to uopšte nije bitno , čovek traži podršku i simpatije kod svih gde onih od kojih može imati , znači nacionalista , neće se pačati u srpsko-albanske odnose ima mnogo važnije probleme u Italiji.
Naravno! Rasturiti onu lopovsko-kriminalno-mafijašku Vlast koja deli najviša državna odlikovanja zločincima kao Bravar! Da se podsetimo: Musolini je JEDINI uspeo da očisti državu od mafijaša pa su pobegli u USA, na opštu radost amera! :zcepanje:
 
Šipurak misliš ?, ili možda misliš na šipak kojeg mnogi nazivaju i nar.
Ovo:

1581554662710.jpeg
 
Hmm... Jesi li zadovoljan odnosom mnogih/nekih 'velesila' prema Balkanu? Ako nisi, šta misliš, ko i kako to može da promeni!? Da im napišemo Molbu i propisno taksiramo? :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Cak ni Rusija nece podrzati Veliku Srbiju do Karlobaga, Ogulina, Karlovca i Virovitice.

Maksimum je povratak Srbije i Srba na KiM, te neka normalnija vlast u CG i veca autonomija i nadleznosti RS unutar BiH. I to je sve.
 
Kao po defaultu Srbske patrijote drkicu uz desnicu koja profesionalno mlati milione..
Neće biti osudjene za vezu sa krimosima nego zato što je migrantima zabranio ulazak.
Extra providno.
Pitanje je šta je providno? Možda je problem što je nešto spominjao ono bravarsko zločinačko kopile u negativnom tonu!?:zcepanje::zcepanje:
 
U postmoderni samo je tema Bravar.

A ovi sto urlaju o njemu su kao male mace :zurka:
Očigledno je da se ljulja onaj 'svetski poredak' kojemu je perjanica bio Bravar! Reforme su neophodne!!! Kritičnost stanja dokazuju i britanci koji ovaj put SAMI napuštaju EU, nije trebao neki novi Hitler koji bi ih ISTERAO!:bravo::bravo::bravo:
 
Inače ne treba da kukate , neće Salvinji na mardelj ,malo ga drkaju pošto je već počeo da gubi podršku na svim frontovima,tako da više nije interesantan i da ga nešto ozbilinije sudski gone i dižu mu rejtig,
Ne znam da li je počeo da gubi podršku ali će mu ovo suđenje dati vetar u leđa. Bingo bi bio ako ga osude.
 

Back
Top