Salve smeha na račun Evrope: "Tata, tata, zašto je tako hladno?"

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.766

Salve smeha na račun Evrope: "Tata, tata, zašto je tako hladno?"​

Predsednik Rusije Vladimir Putin na nesvakidašnji način opisao je političku sitaciju u Evropi.

IZVOR: POLITIKA SUBOTA, 29.10.2022. | 11:25 -> 14:10.

Putin je, obraćajući se na diskusionom forumu Valdaj, čija je tema "Svet posle hegemonije: pravda i bezbednost za sve", ispričao vic koji na određeni način ismeva odluke evropskih zemalja da uvedu sankcije Rusiji i na taj način zapravo preseku granu na kojoj sede, otežavajući sopstvenu poziciju kada je reč o energentima neophodnim za privredu i potrebe stanovništva, piše Politika.

Ovako glasi vic koji je Putin ispričao:​

"Prilazi sin ocu i pita: Tata, tata, zašto je tako hladno?

Otac: Zato što je Rusija napala Ukrajinu sine.

Sin: Kakve to veze ima sa nama?

Otac: Mi smo uveli Rusima sankcije, sine.

Sin: Zašto?

Otac: Da bi Rusima bilo loše.

Sin: Jesmo li mi onda zapravo Rusi?"

Putinov vic je izazvao salve smeha u sali.

644182740635cf3038bc8e213495081_w640.jpg

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/salve-smeha-na-racun-evrope-tata-tata-zasto-je-tako-hladno-2234903#:~:text="Prilazi sin ocu,smeha u sali.

Ima i nastavak vica koji glasi ovako:
"Ne znam sine, možda je bolje da pitaš drugog tatu." :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:

Predsednik Rusije Vladimir Putin na nesvakidašnji način opisao je političku sitaciju u Evropi.

Putin je, obraćajući se na diskusionom forumu Valdaj, čija je tema "Svet posle hegemonije: pravda i bezbednost za sve", ispričao vic koji na određeni način ismeva odluke evropskih zemalja da uvedu sankcije Rusiji i na taj način zapravo preseku granu na kojoj sede, otežavajući sopstvenu poziciju kada je reč o energentima neophodnim za privredu i potrebe stanovništva, piše Politika.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/salve-smeha-na-racun-evrope-tata-tata-zasto-je-tako-hladno-2234903#:~:text="Prilazi sin ocu,smeha u sali.

Mani se te tupave SNS propagande, kod nas jos grejanje nije pocelo, a bice smrzavanje na 20 stepeni...

644182740635cf3038bc8e213495081_w640.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hej::hej::hej::hej:

Ukoliko se u Rusiji ne nasmijes Putinovom vicu, tu je uvijek dezurni KGB-ovac da te Bugarskim kisobranom pikne u guzicu!
Glup mu je vic, ali zapadni je jos gluplji
Tata:Koje Rusije?
one koja vam je skinula osmeh sa lica

u stvari ja upste nemam smisao za humor, i zato trazim da se uozbilje svi dok nije kasno

Kod nas normalnih zimske gume su aktuelne od 1. novembra
nama ovde nije zakonski odredjeno, ne moras uopste da ih imas, ja sam stavljao i za novu godinu; sada imam celave, problem mi je hydroplaning, a nove cekaju u garazi jos od leta... 2. auto sa awd necu da diram all season fabricke, samo oko 10k milja ima, ako zeni bude problem kada zaveje, zamenicemo se opet... par dana u godini je pametnije ostati kod kuce, nego po svaku cenu ici na posao, da ne ostanes na pola puta zavejan, kao mnogi koje sam vidjao usput... sneg, mecava je veliki stres, a ni led bas nije zabavan, nisi ni svestan po cemu vozis, dok ne stanes i izadjes i auta, pa padnes na dupe

Poslednja izmena:
Mislis Putinpve Rusije?Cijem zahvalnoscu su dveri i zavetnici cenzius presli.
pa, ... americkom;
oath keepers, to su ti zavetnici, nemas pojma, samo je malo rizicno biti upetljan od kapitola, ... mislim, zaglavis corku na neodredjeno, pa dok dodje voda na tu vodenicu moz' d'umres... nije sala, moras da pazis kome se zavetujes

Poslednja izmena:
Jeste, stvarno je mnogo smesno, da se covek iskida od smeha. Mozda ce se tako smejati i kad se neko sutra bude bukvalno smrzao na ulici ili u stanu?

Kao da su ti obicni ljudi krivi.
Krivi jesu sto su glasali za budale.Sta mislis ko ce biti kriv kad buduce generacije budu radile samo da isplate kamatu sto ih Vucic i njegovi prknoduvaci zaduzise?

Back