Salo oko struka

stewa96

Zainteresovan član
Poruka
151
Pozdrav svima.
Imam problema sa salom oko struka, ne znam kako da ga smanjim...
Skoro sve sam pokusao ali nista ne deluje...
Da li mozda neko zna kako se ono skida ili pomocu cega.?
Potreban mi je odgovor. Hvala unapred! :)

pa brate jedino pod noz ako ces ides i pokazes cika doci gde da gadja iglom..ovako radis sve vezbe redom akcenat na trbusnjake..trcanje i preskakanje konopca..bajs..vrti hulahop ako treba..ovo kupi

Nista od toga!

Ne uci ga da JACA TRBUNSNE MISICE, on hoce da SKINE MASNE NASLAGE koje su lokalizovane PREKO TRBUSNIH MISICA ODN NA STOMAKU.

To su 2 bitne razlicite stvari.

Stigao si za taj glupi tockic i bajs da mi kazes a nisi rekao najvaznije - ISHRANA!

Dzabe sve da radi, moze da gura Bozji tockic i biciklicu, AKO VISE UNESE NEGO STO POTROSI DZABE SVE.

A mnogo je lako uneti mnogo kalorija a mnogo je tesko izgubiti bar malo kalorija.
Racunica je jasna.

A ti stevo, sve to sto si radio STO NE POMAZE - SI NARAVNO NEPRAVILNO RADIO I NAOPAKO ZATO I NIJE POMOGLO.

Znaci NE MOZE DA NE DELUJE prava stvar koja deluje i za koju je potvrdjeno da deluje, mozes ti samo da naopkao radis i da izostanu rezultati.

U tome je problem.....I u vremeskom faktoru! Sta si probao, kako si i koliko sebe ulozio? Trcao 15 dana i preskakao konopac 6 puta a jeo junk food i mislis "sve sam probao nista ne deluje" ?

Ti ne delujes!

Sportisti samo jedu junk food kada se ne spremaju za turnire ili takmicenja, tj. kada imaju off period.

Jedna vezba nema sanse da mu odradi ceo posao, pogotovo neka koja ima "pomoc" u vidu nekog tockica. Ni jedan ozbiljan sportista nece takve gluposti koristiti.

Treba da smanji unos soli, ne samo da so negativno utice na srce i moze da ima problema kada omatori vec so takodje zadrzva vodu koja se najvise zadrzava na tim delovima tela. Pocni da unosis vise vode nego sto trenutno unosis, jer voda ( unos vise nego sto mislis da ti treba ) pomaze da se resis vode koja je natalozena usled prevelikog unosa soli a takodje ubrzava sagorevanje masti jer je pretvara u energiju i ono sto je isto bitno, smanjuje osecaj gladi. Pocni da radis kardio-vaskularne vezbe, one su bitne jer visak energije nece biti pretvoren u mast koja ce se opet zadrzavati na mestima koja ne zelis, igraj kosarku, tenis, setaj do posla, trcanje, mozes cak i da nerviras komsije pa ako zivis u zgradi da se penjes i spustas uz stepenice recimo 20-30min svaki drugi dan. Mozes da radis propadanje, cak i u stanu, recimo oslonis se dlanovima na krevet i okrenes mu ledja, ispruzis noge i spustas se tako da tu dupe dotakne patos. Radi sklekove, ne samo jednu varijantu vec radi 3-4 barem.

Poslednja izmena od moderatora:
Sportisti samo jedu junk food kada se ne spremaju za turnire ili takmicenja, tj. kada imaju off period.

Jedna vezba nema sanse da mu odradi ceo posao, pogotovo neka koja ima "pomoc" u vidu nekog tockica. Ni jedan ozbiljan sportista nece takve gluposti koristiti.

Treba da smanji unos soli, ne samo da so negativno utice na srce i moze da ima problema kada omatori vec so takodje zadrzva vodu koja se najvise zadrzava na tim delovima tela. Pocni da unosis vise vode nego sto trenutno unosis, jer voda ( unos vise nego sto mislis da ti treba ) pomaze da se resis vode koja je natalozena usled prevelikog unosa soli a takodje ubrzava sagorevanje masti jer je pretvara u energiju i ono sto je isto bitno, smanjuje osecaj gladi. Pocni da radis kardio-vaskularne vezbe, one su bitne jer visak energije nece biti pretvoren u mast koja ce se opet zadrzavati na mestima koja ne zelis, igraj kosarku, tenis, setaj do posla, trcanje, mozes cak i da nerviras komsije pa ako zivis u zgradi da se penjes i spustas uz stepenice recimo 20-30min svaki drugi dan. Mozes da radis propadanje, cak i u stanu, recimo oslonis se dlanovima na krevet i okrenes mu ledja, ispruzis noge i spustas se tako da tu dupe dotakne patos. Radi sklekove, ne samo jednu varijantu vec radi 3-4 barem.

On nije ozbiljan sportista i nisam rekao jedna vezba..niko ovde nema potrebe pa pametuje cak ni citira jer sam takodje mogao nabrojati sto i ti..ali nisam..izabrao sam sto je meni drago sto i drugima preporucujem da rade ubuduce

On nije ozbiljan sportista i nisam rekao jedna vezba..niko ovde nema potrebe pa pametuje cak ni citira jer sam takodje mogao nabrojati sto i ti..ali nisam..izabrao sam sto je meni drago sto i drugima preporucujem da rade ubuduce

A gde sam ja napisao da je on ozbiljni sportista?

Sacekaj, kazes da niko nema potrebe da pametuje ni da citira a ti citirao mene?!? Eto ja sam napisao ono sto je meni pomoglo, doduse davno bese jer godinama se samo nezdravo hranim i ne radim ama bas nista osim sto vozim bicikli u turama od oko 20-30km..

evo ovde si rekao da ni1 ozbiljan sportista nece koristiti nesto poput tockica..zasto si to rekao ako on nije ozbiljan sportista?ti si mene prvi citirao ni sa kakvim agrumentom..a ja kulturno odgovorio..takodje pominjes da nece jedna vezba zavrsiti posao..da li sam ja pomenuo tockic kao jednu jedinu vezbu?znaci sve si se nalupao

Pozdrav svima.
Imam problema sa salom oko struka, ne znam kako da ga smanjim...
Skoro sve sam pokusao ali nista ne deluje...
Da li mozda neko zna kako se ono skida ili pomocu cega.?
Potreban mi je odgovor. Hvala unapred! :)

Šta je to sve što si probao? Koliko imas tih naslaga, odnosno da li si debeo ili normalan samo bi da "središ" trbušnjake?

I prvo i osnovno što ti je Bru zli rekao: ISHRANA :hej:

ih 60 kila nema te nigde:lol:radi samo vezbe nemas sta skidati i nece samo sa tog mesta otici salo..radi trbusnjake iz raznih uglova i vremenom ce sve to otici

Vidi ga, sve gluplji i gljuplji saveti!

Zbog takvih laznih saveta kao tvojih mnoogi se ubujaju trbusnjacima i onda dodju na forum i kazu - "Ja sam probao sve zivo, na mene nista ne deluje, ja sam drugaciji, ja sam inferioran, ja sam najgori, i onda nikada vise nece se baviti sportom nego ce pasti u depresiju".

A sve sto je uradio lose je sto je slusao glupe savete kao sto su tvoji.
Pogledaj i sam, nekoliko ljudi te ispravlja i protiv je tebe a moje reci podrzavaju, a stigle su mi i reputacije zbog ove teme da se samo pohvalim.

KAKVI TVOJI TRBUSNJACI, NE POMINJI, TO, MLAD JE MOMAK, 96 GOD, POMISLICE DA CE RADECI TE TRBUSNJAKE POPRAVITI NESTO...
A NECE ! MOZE MILIJARDU DA IH RADI SVAKI DAN, NISTA NECE SMANJITI SALO SA STOMAKA, SAMO CE MOZDA JOS VISE IZGORETI MISICE A SALO CE STOJATI.

NIJE ON BOKSER PA MU TREBA MILION TRBUSNJAKA DNEVNO DA KAD PRIMI UDARAC OD TAJSONA , DA GA IZDRZI.

On zeli da skine masne naslage koje su preko trbusnog zida. To nece postoci nikakvih trbusnjacima ni kosim ni ravnim ni orkuglim, niti nekim tockicima i ostalim teleshop spravama.

Ako ima 60 kg bavi se fudbalom a ima stomacinu, to znaci da ima nenormalno losu i naopaku ishranu koju jede u nepravilnim vremenskim intervalima.

Ako samo tu imas sala, to salo je ono zadnje "tvrdoglavo" koje se najteze skida. Kao sto je Zli rekao ishrana pod broj 1, znaci mozes da se ubijas od teretane a ako jedes smece i u suficitu si sa kcal onda mozes jos da se ugojis.
I zapamti ne postoji lokalno topljenje masnih naslaga.
Ja bi lupio na tvom mesti neku dijetu ako ti se zuri da to skines znaci rotacija ili keto. Ali mozes to polako i zdravije sa DOBROM ISHRANOM.

I bas to sto " NE JEDE PUNO" je problem. A to sto pojede malo je kalorijski vece nego sto ja sa 95kg pojedem 8 obroka.

Tao to i ide. Pa je zato i izasla ishrana, ma nista bre ne jedem, jedva 1 obrok, ja se gojim i od vazduha.

Eto cist dokaz moje teorije. Neko ima 60kg a vezba kao lud i trudi se a salo na stomaku kao da ima 110kg. Znaci dzabe da se neko "mrsavi" i gubi kilograme na vagi, a gubi misice a ne salo.

Nista onda nije postigao, samo ce biti - mali a mastan. Lagan a mastan. Fora je biti tezak a cist, tezak a izrezan.

Takod a neko moze da smrsa i na 40kg a opet ce biti mastan. Nije fora gubiti misice nego salo. A nasuprot njima su bilderi koji imaju i po 110 kg a odrani su.

A ti george ne lupetaj ne znas ni sta je 5% telesne masnoce, kada bi toliko imao , umro bi.....Samo se hvalisas i lupetas.....Hajde nakaci svoje "trbusnjake" pa da se smejemo malo, to sto za tvoje opazanje su trbusnjaci za nas ce biti najverovatnije smesno.....

Ja ne jurim trbusnjake, i manekensku gradju pa se i ne takmicim u tome, ali otkuda tebi da su meni "trbusnajci od hemije" ? O cemu li pricas jadan ne bio. Kada bi ti znao koja je to hemija za trbusnjake??

Ja cak nikada u zivotu nisam ni kupio sagorevace, nit i h koristim, a prosle godine sam popio 7kg gejnera. Toliko o tome da ja koristim hemiju za trbusnjake.

I jos nesto ne mzoes deliti savete po tome sta ti volis i sta ti se svidja ovog momenta, saveti se dele objektivno i nepristrasno, onako kako jeste, ne sme se nesto namerno izostaviti a nesto potencirati samo zato sto se tebi svidja. To rade glupaneri samo.

Znaci ako je i ishrana kljuc formul a jeste i to 95% onda i nju imas da napomenes i to tek kao prvu, pa ono sve moje pa tek onda tocak, mada dolazimo to teorije neupotrebljivosti jer ako sve ispostuje dok dodje do tickica , tockic mu vise nece ni trebati.

Takve bolide gledam u teretani stalno kao sto si ti, rade samo neke njihove vezbe koje vole a 80% vezbe nece i *****ju za te vezbe, a ustvari nemaju muda i snagu da odrade te vezbe a nece da priznaju sebi, nego kao - ove vezbe mi se svidjaju to radim a ove mis e ne svidjaju, sta ce one meni, dovoljno mi i ovo.....

Hajde kaci slike odmah, nemoj kao kuce da lajes a da ne ujedas, nego okaci i cuti takos e to radi a ne bla bla bla bbla a ovamo ne sme da okaci.

" NE JEDE PUNO" to je tako izlizano, tako i ove "dijete" po raznim casopisima , dijeta a jede se jabuka, grozdje itd..... Ja sam mu predlozio keto da sacuva misice ali ne zna on sta je to, zato bolje da se ne upusta u neku avanturu.

Zna se ko su pravi vezbaci, to su oni koji ih mozes naci u teretani i u avgustu i u recimo decembru. A ovih "sezonaca" pun mi je ku+rac. Pojave se u aprilu vezbaju do juna i nestanu i to kao "vezbaju", zauzmu sprave i bleje ko volovi.

I onda kada vide kako izgledaju vezbaci koje su tu cele zimu i tokom cele godine, onda kazu lako je njemu on se roka steroidima, bio bi i ja takav ali ja cuvam zdravlje.
A oni ni ne znaju sta je AAS, samo su culi od neke "babe" sta je to:think:.

Najveca odvala jednog "sezonca" u svlacionici upucena redovnom vezbacu bila je> "Bio bi i ja takav da se bodem aminokislinama i da smrcem glutamin" :hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
" NE JEDE PUNO" to je tako izlizano, tako i ove "dijete" po raznim casopisima , dijeta a jede se jabuka, grozdje itd..... Ja sam mu predlozio keto da sacuva misice ali ne zna on sta je to, zato bolje da se ne upusta u neku avanturu.

Zna se ko su pravi vezbaci, to su oni koji ih mozes naci u teretani i u avgustu i u recimo decembru. A ovih "sezonaca" pun mi je ku+rac. Pojave se u aprilu vezbaju do juna i nestanu i to kao "vezbaju", zauzmu sprave i bleje ko volovi.

I onda kada vide kako izgledaju vezbaci koje su tu cele zimu i tokom cele godine, onda kazu lako je njemu on se roka steroidima, bio bi i ja takav ali ja cuvam zdravlje.
A oni ni ne znaju sta je AAS, samo su culi od neke "babe" sta je to:think:.

Najveca odvala jednog "sezonca" u svlacionici upucena redovnom vezbacu bila je> "Bio bi i ja takav da se bodem aminokislinama i da smrcem glutamin" :hahaha::hahaha:

Hahahhaha dobra izvala, zapisi je na pdf bodibilding u temi biseri u teretani i okruzenju......Mi to skupljamo pa cemo obajviti knjigu hahahahah

E, nema oko cega se necete posvadjati, pa i oko sala na necijem stomaku

Slusaj sine, evo ti recept iz moje mladosti, koji izvesno deluje i sada. A tad nismo imali ni more suplemenata, ni internet, ni more svakakvog znanja i kvazi znanja
Dve kljucne reci su trcanje i ishrana. Vezbaj velike misicne grupe, ako vec nesto vezbas
Trcanje jer je najlaksi i najjeftiniji nacin da povecas potrosnju energije, a ishrana takva da izbacis hleb, testenine, smece iz pekare, grickalice i slicne gluposti
Izbaci i gazirana pica i slatkise.
Glavne obroke smanji na otprilike ono koliko ti je velika pesnica
Nemoj da gladujes, to je najveca glupost, kad ogladnis pojedi jabuku

Ako nisi neki bilder, od vezbi radi samo sklekove, cucnjeve i zgibove. Trbusnjaka koliko mozes, ali sto neko rece, sve i da ih uradis milion, samo njihovo vezbanje nece ti skinuti salo
To angazuje ogromne misice, koji ce za uzvrat traziti vise energije da se oporave, odrze i porastu

I to ti je to, bez velikih filozofija, skupih sprava, citave nauke o nutricionizmu, gnjavaze sa suplementima, u minut ovo u minut ono, nemoj ovo,. ne to je glupo, ne ovako se ne radi
Ovako se radilo poslednjih 50 godina pre ere interneta i feminiziranih vezbaca sveznalica

Hahahhaha dobra izvala, zapisi je na pdf bodibilding u temi biseri u teretani i okruzenju......Mi to skupljamo pa cemo obajviti knjigu hahahahah

Veruj mi kada je to odvalio mi patos od smeha i sada kada dodje neki novi clan u teretanu, ako procenimo da je "sezonac" odmah ga tovarimo da ne smrce glutamin i da smanji sa vezbanjem moze da pretera pa da izgleda kao Jay Cutler.

I ako ovako radis bar 2-3 meseca pa sve ovo ne uspe, (a ima ovde i jako dobrih saveta oko vezbanja i ishrane), mozda imas neki drugi problem, zdravstveni, koji uslovljava da ti se salo intenzivno nakuplja u tom regionu
A to bi vec morao da proveri neki medicinski strucnjak

Vidi ga, sve gluplji i gljuplji saveti!

Zbog takvih laznih saveta kao tvojih mnoogi se ubujaju trbusnjacima i onda dodju na forum i kazu - "Ja sam probao sve zivo, na mene nista ne deluje, ja sam drugaciji, ja sam inferioran, ja sam najgori, i onda nikada vise nece se baviti sportom nego ce pasti u depresiju".

A sve sto je uradio lose je sto je slusao glupe savete kao sto su tvoji.
Pogledaj i sam, nekoliko ljudi te ispravlja i protiv je tebe a moje reci podrzavaju, a stigle su mi i reputacije zbog ove teme da se samo pohvalim.

KAKVI TVOJI TRBUSNJACI, NE POMINJI, TO, MLAD JE MOMAK, 96 GOD, POMISLICE DA CE RADECI TE TRBUSNJAKE POPRAVITI NESTO...
A NECE ! MOZE MILIJARDU DA IH RADI SVAKI DAN, NISTA NECE SMANJITI SALO SA STOMAKA, SAMO CE MOZDA JOS VISE IZGORETI MISICE A SALO CE STOJATI.

NIJE ON BOKSER PA MU TREBA MILION TRBUSNJAKA DNEVNO DA KAD PRIMI UDARAC OD TAJSONA , DA GA IZDRZI.

On zeli da skine masne naslage koje su preko trbusnog zida. To nece postoci nikakvih trbusnjacima ni kosim ni ravnim ni orkuglim, niti nekim tockicima i ostalim teleshop spravama.

Ako ima 60 kg bavi se fudbalom a ima stomacinu, to znaci da ima nenormalno losu i naopaku ishranu koju jede u nepravilnim vremenskim intervalima.
:lol:ali sine ishrana se podrazumeva:idea:da si pametan kao sto nisi i da su pametni ovi sto ti shatro daju reputacije..napisali bi bar 1 post gde konkretno pisete sta treba i kad jesti:idea:neki savet..pitanje sta jede..nista od vas..nikad nista..sve je to vec receno..a kad ti samozvani psiholog kazes nista od toga..za trcanje i bajs..i drugi te podrzavaju..svi zajedno nemate minut mozga:idea:

Mene yebe suprotan problem...meni je potrebno vise mase! :histericna:
Od kada sam preboleo mononukleozu,izgubio sam 10 kila (spao sam sa 70 na 60 ),od tada sam jedva jednu kilu dobio :confused: .
A ne mogu reci da pribegavam nekoj dijetu, kad su tu baba,mama i klasicna srbijanska/madjarska jela :D

Back