Salo na zadnjici

boris0230:
Recimo da su to gluposti, te glasine. Zasto ? zato je podlaktica manji deo nego grudi i ledja. Sta mislis ako radis grudi, koliko ti onda srce lupa ? Recimo poenta treninga je da ti krv udje u misic. Recimo, ja se uvek znojim, svaki trening mi srce jako lupa. Pogotovo na pregibavanje dvorucnim tegom i potisak sa glave. Da se razumemo, sve ti forsira srce..I ne vidim da ima nekih problema sto radis/radim podlakticu.
Samo da dodam komentar za podlakticu... Slazem se da je to cista glupost sto se tice vezbanja podlaktice i nekog "stetnog" opterecenja na srce.
Nego imam pitanje za tebe. Znois se za ove dve vezbe koje i nisu nesto teske. A cucanj i mrtvo dizanje tu nista?
Ja sam radio mrtvo pa mi se vrtelo u glavi, ili sam veslao iz coska pa mi se zamracivalo pred ocima... E to je opterecenje a ne podlaktica... Naravno to sve prestane kad udjes u formu ;)
E i na koji to forum ti ides... taj "Spartan forum". Reci mi na pp ako neces ovde...

POP Mare:
To, da kazem laicki, znaci da ne mozes da budes "bumbar" sa nogama kao cackalice... Da sad ne komplikujem ;)
Tesko ces se toga stomacica ispod pupka osloboditi... To je "problem" kod vecine devojaka. Nepostoji trbusnjak koji ce to da ti skine. Jedino bi pomogao kardio sa rigoroznom ishranom i naravno vezbanjem, ali nisi ti za to ;)
Postoji vezba koja resava taj problem ali je izuzetno teska, velika vecina muskaraca ne moze da je radi, a komali devojke!

Banshee:
a ja imam problem sto nikako da nabacim salo na dupe.ali ozbiljno. :shock: vezbam ja i sve,ali imam mnogo malo dupe i uvek mi vise pantalone.ne daj boze da se ugojim,ali sve ondaK ode u stomak.a dupe malo. ali ******,to mi genetski,opet bolje nego da imam ogromno dupe pa da ne mogu da ga uguram u farmerke.e to bi vec bilo tragicno.
inace mrzim velika dupeta.volim normalna.ili mala ko moje. :mrgreen:
Ako hoces da imas vece dupe (gluteus) radi duboki cucanj, znaci spustas se dole dok ti se ne spoje listovi sa zadnjom lozom. Posle nekoliko meseci imaces zagarantovani rezultat!

POP Mare:
Nego imam pitanje za tebe. Znois se za ove dve vezbe koje i nisu nesto teske. A cucanj i mrtvo dizanje tu nista?
Ja sam radio mrtvo pa mi se vrtelo u glavi, ili sam veslao iz coska pa mi se zamracivalo pred ocima... E to je opterecenje a ne podlaktica... Naravno to sve prestane kad udjes u formu ;)
Slazem se u potpunosti sa Pop Maretom. Cucanj je najteza vezba, par puta mi se desilo da mi se bukvalno vrti u glavi i da mi nije dobro...povraca mi se itd... :lol:

hehe, ma nemoj zezati :D meni se takodje desilo da se onesvestim na cucanj, (srecom pa imam sa strane drzace one) a na mrtvo dizanje mi se uvrti uglavu. Ne svaki put ali ponekad. Mare, u taj forum se ulazi sa pozvanicom, mora da te "invite" (invajtuje) autor. (da bi sprecio spamovanja itd) Ali pre nego sto udjes moras da imas kopiju knjige i da kazes nekoliko reci o knjizi. Uglavnom pita za zadnju rec tj misao u knjizi. Sada ih ima oko 30 a inace ih je bilo mnogo vise. Tamo sam moderator (:

boris0230:
(16:29) · Boris0230 · pa sta bi ti da radis ?
(16:29) · ceca20 · ja ne bi nista da radim
(16:29) · ceca20 · samo da uzivam

Eto problem kod devojaka...
Generalno problem kod devojaka je sledeci.
1. I kada rese da idu u teretanu, teretanu ne vide kao mesto gde ce da vezbaju nego mesto gde ce da sumiraju utiske gde su sinoc bile, kakvi su bili momci, da li neko prisao/neprisao itd
2. Nemaju dobar program, nego preskacu sa sprave na spravu!!! I tako svaki trening :evil:
3. Lenje su, sve oce preko noci
Itd mrzi me da pisem vise...

Hah, pa jeste, ali nije to razlog da se jedis. Uopste ne treba misliti o tome. Jednostavno receno, devojke ne vole umor. Sto vise bi da uzivaju. A od uzivanja (recimo lencharenja) nema nista ;)
Uzivanje u seksualnom smislu je drugacije ;)

I verujem da smo mi muzijaci pametniji od devojaka, snalazljiviji itd.

Pa u svemu smo bolji..pf, Prvi covek (muskarac) je na mesec koracio. Zasto nije zena ? Zasto biraju uvek precednika a ne precednicu ? I ko je u kuci glavni, zensko ili musko (:

Zena moze da nauci dosta, teoretski,(strebati) ali u praksi retko koja moze nesto da pokaze.
Imam jednu drugaricu, koja misli da je pametija i mudrija od mene, posto vise (vise zna neke blazgarije, gluposti ne upotrebive) zna i ima vecu skolu.
Naravno setim se poslovice od Heraklita;
"Znati mnogo stvari ne znaci biti mudar"
I svo to znanje ako ne iskoristi, to je ko da i nezna. Znanje moras iskoristiti ;)
I zene se pre uplase od muskarca, prema tome, muskarac moze bolje da izreaguje. Ali sad, ima svakakvih muskarca i svakakvih devojaka...tako da ne vredi pricati.
Mojne mi tu ochima prevrces, kad i sama znas da sam u pravu, i mozes samo da nam zavidis :p
Naravno nije mi namera da se svadjam ;) chill out.

:roll: kuku,crni borise....vide li ti sta napisa....
e nemam vremena sada da objasnjavam i demantujem tvoje tvrdnje,ali cim budem stigla....
aj malo procitaj sta si napisao,razmisli koji su uzroci i posledice nekih pomenutih stvari gore,pa mozemo da diskutujemo...ccc,pa ti si to tako povrsno sagledao..

Nesh80:
Generalno problem kod devojaka je sledeci.
1. I kada rese da idu u teretanu, teretanu ne vide kao mesto gde ce da vezbaju nego mesto gde ce da sumiraju utiske gde su sinoc bile, kakvi su bili momci, da li neko prisao/neprisao itd
2. Nemaju dobar program, nego preskacu sa sprave na spravu!!! I tako svaki trening :evil:
3. Lenje su, sve oce preko noci
Itd mrzi me da pisem vise...

priznajmo :) nisu sve takve. vidjo sam neke dobro zategnute..narucito taj :lol: gluteus

boris0230:
Pa u svemu smo bolji..pf, Prvi covek (muskarac) je na mesec koracio. Zasto nije zena ? Zasto biraju uvek precednika a ne precednicu ? I ko je u kuci glavni, zensko ili musko (:

Zena moze da nauci dosta, teoretski,(strebati) ali u praksi retko koja moze nesto da pokaze.
Imam jednu drugaricu, koja misli da je pametija i mudrija od mene, posto vise (vise zna neke blazgarije, gluposti ne upotrebive) zna i ima vecu skolu.
I svo to znanje ako ne iskoristi, to je ko da i nezna. Znanje moras iskoristiti ;)
I zene se pre uplase od muskarca, prema tome, muskarac moze bolje da izreaguje. Ali sad, ima svakakvih muskarca i svakakvih devojaka...tako da ne vredi pricati.
Mojne mi tu ochima prevrces, kad i sama znas da sam u pravu, i mozes samo da nam zavidis :p
Moram da konstatujem da je doticna devojka u pravu, ne slazem se sa tobom u vezi ovog tvog posta, zato sam ti i na predhodnom postu odgovorio samo u delu koji se odnosio na mene.

boris0230:

'nas sta,ja htela da ti pojasnim neke stvari ali obzirom da takvih tema ima na stotine na forumu,malo ih prekopaj pa ces siguno naci odgovore na ta toja pitanja..a i imas mojih odgovora na razne teme 'samo' 2000 :lol: pa kopaj...vec sam odgovarala na ove slicne komentare pa ne bih da se ponavljam. ali samo ukratko...
prvi covek na mesecu,predsednici itd....stvar je obrazovanja i onoga sto kultura namece...a kultura je trenutno patrijarhalna u mnogim zemljama sirom sveta.zene od kad je sveta i veka nisu imale ista prava kao muskarci sto se tice skolovanja i obrazovanja,prava glasa (uzgred prva zemlja gde su zene dobile pravo glasa je novi zeland) vec su bile upucivane na porodicu,kuhinju i slicno :roll: ali vreme se sve vise menja,i tako u razivjenijim zemljama sve se vise jednakost polova ogleda u raznim promenama u kljucnim institucijama.tako da nije cudno sto je vise predsednika muskaraca,kada su zene tek u 20 veku dobile pravo da se interesuju za politiku....to je koliko...20-30 vekova zakasnjenja,jel?naucnici su uglavnom bili muskarci,iz istog razloga..."to nije za zenu"...to nijenikakav dokaze vece inteligencije ili bilo cega...
o fizickim karakteristikama ne bih filozofirala jer je poznato da muskarci brze i lakse prave misice i da su zato sposobniji i spremniji da reaguju u situacijama koje zahtevaju "fizikalisanje".iz bioloskog razloga zene imaju vise sala (zbog radjanja dece) i drugacije gradje...naravno ne mozes ocekivati da zena i muskarac budu podjednako dobri kao drvosece npr...niko tu nije manje ili ivse inteligentan ili bolji/gori vec jednostavno razliciti...uostalom,potrazi sam ako te interesuje.

Back