Salo na zadnjici

Ko iskopa ovu temu, majketi? Sad sam se samo razocarala u Borisa! Da li je moguce da zaista mislis da su zene nesposobniji u odnosu na muskarca?

Ja nisam lenja, naprotiv, kad odem u teretanu volim da se potrudim i pokusavam da doprem do trenera da mi sto vise pojasni..da me sto vise zaposli! Ali upravo ste vi ti koji od nas pravite slabiji pol! Ono kao pogleda te.."Ma nemoj, ti si zensko, ne treba to tebi...!"

Pogresno, momci, pogresno.. Generalizovanje..hm...nije vam to dobro!

boris0230:
Izvini posto si cekao na moj odgovor, imao sam problema sa net-om.

Sto se tice tvog pitanja..

Moguce je da teretana usporava rast, zavisi koliko se naprezes, ukoliko dizes teske tezine postoji mogucnost da budes mali, ukoliko ides rekreativno ne verujem da moze da ti "uspori" rast.

Iskreno receno, ja mislim da nista nemoze da ti utice na rast.
teretana moza,ali ne mora da usporava rast.Vezbe kao sto su cucnjevi,ramena na "smith" masini sa opterecenjem vecim nego tezinaosobe koja radi te vezbe.Naravno da su prirodne vezbe kao sto su sklekovi,zgibovi isl najbolje za razvijanje misicne mase ali te vezbe ne pogadjaju zeljeni misic onako kako to mogu tegovi!!!!

Za skidanje sala mora se znati da nema selektivnog skidanja... vec ide sve. Poslednje masne stanice su one sa stomaka i gooze. Ishrana i trening moraju da idu ruku pod ruku. Najbolje je da ustanes ujutru i probas da trcis, vozis bike oko 30 min + zagrevanje i istezanje, za pocetak dva puta nedeljno. A, moze li i opis kako se hranis?

Back