@Banshee
Jao sta nam napravi od teme
Necemo valjda i ovde da pricamo o ravnopravnosti medju polovima...
Jao sta nam napravi od teme
Necemo valjda i ovde da pricamo o ravnopravnosti medju polovima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista... cut' tamoboris0230:Sta ja![]()

Zavisi sta radis, ocigledno je da ne radis nesto kako treba.Fizicar:Kako da skinem salo sa kukova? Radim vezbe, zdravo se hranim, ali ne vidim rezultat.
Zavisi u cemu mico, zavisi u cemu.micotakis:Ko iskopa ovu temu, majketi? Sad sam se samo razocarala u Borisa! Da li je moguce da zaista mislis da su zene nesposobniji u odnosu na muskarca?
mali37:Zavisi sta radis, ocigledno je da ne radis nesto kako treba.
Rekla si sta radis, a kako se hranis ?Fizicar:Kako da skinem salo sa kukova? Radim vezbe, zdravo se hranim, ali ne vidim rezultat.
teretana moza,ali ne mora da usporava rast.Vezbe kao sto su cucnjevi,ramena na "smith" masini sa opterecenjem vecim nego tezinaosobe koja radi te vezbe.Naravno da su prirodne vezbe kao sto su sklekovi,zgibovi isl najbolje za razvijanje misicne mase ali te vezbe ne pogadjaju zeljeni misic onako kako to mogu tegovi!!!!boris0230:Izvini posto si cekao na moj odgovor, imao sam problema sa net-om.
Sto se tice tvog pitanja..
Moguce je da teretana usporava rast, zavisi koliko se naprezes, ukoliko dizes teske tezine postoji mogucnost da budes mali, ukoliko ides rekreativno ne verujem da moze da ti "uspori" rast.
Iskreno receno, ja mislim da nista nemoze da ti utice na rast.
ovo nije tachno.Maja the bee:Poslednje masne stanice su one sa stomaka i gooze.
to trecjeBanshee:a sta se podrazumeva pod salom na kukovima?
meni to nikako nije jasno.
ono u nivou dupeta,sa strane ili ono malo iznad dupeta a ispod struka? :?