Saljem devojci pice za stolom

Vojnik06

Obećava
Poruka
55
Zanima me iskreno zensko misljenje, npr. kako bi ste vi reagovale kada naprimer sedite u kaficu za stolom sa drugaricama i konobar vam donese pice, za vas i drugarice i kaze poslao vam je onaj covek tamo. Da li bi ste se zainteresovale za tog coveka ili bi ste samo uzele i popile ne zahvalivsi se. Takodje me interesuje ako ona sedi sa vise drugarica i ja posaljem svima njima pice, kako da joj pokazem da sam bacio oko na nju, a ne na njene drugarice. Mislim da bi bilo glupo poslati samo njoj pice ako sede svi zajedno..

Zanima me iskreno zensko misljenje, npr. kako bi ste vi reagovale kada naprimer sedite u kaficu za stolom sa drugaricama i konobar vam donese pice, za vas i drugarice i kaze poslao vam je onaj covek tamo. Da li bi ste se zainteresovale za tog coveka ili bi ste samo uzele i popile ne zahvalivsi se. Takodje me interesuje ako ona sedi sa vise drugarica i ja posaljem svima njima pice, kako da joj pokazem da sam bacio oko na nju, a ne na njene drugarice. Mislim da bi bilo glupo poslati samo njoj pice ako sede svi zajedno..
ako im se svidjas kikotale bi se, ako si gadan posrale bi te.

Prenela bih konobaru da mu se zahvali i odbila piće. Naravno ukoliko bih bila sa drugaricama a one htele piće, ne bih imala ništa protiv da one piju ali ja svoje ne bih ni takla.

cekaj bacis pogled na njene drugarice i posaljes im pice?
a i povrh svega, sto ih pratis i cekas da sednu u neki kafic?
Bolje se kobojagi namerno nahavalaci na nju

Mnogo zatezete i komplikujete situaciju.

Npr @Mr.Infinity snima smekerske savete ima youtube kanal

(Obrnuto proporcijalno odraslim osobama koje imaju firme)

I snimi ti on klip od pola sata gde mudruje kako ustedeti 100 dinara na sastanku sa dev...

Naravmo obrisao je kanal jer nema vezu sa vezom propala mu firma.

Istina je drugacija. U tim teen danima pice od 100 din je nekima prava investicija koja moze biti uzaludna. Bukvalno se kockate kao kada na poker aparatu udaris veliku na 60.000 dinara. Ako izadje joker vodis sve 4 drugarice kuci. Ali aparati su nastelovani da kombinat uvek bude u plusu, retko ko je dobar od kladionice. To su sistemi i trikovi nastelovani da ti uzmu pare.

Uglavnom treba biti spontan i cekati rezultat. Ako joj se svidjas znaces to. Uvek ce ti poklanjati osmehe i da joj ne platis pice. Baci neku foru i cekaj reakciju, svaka akcija ima reakciju.

Kazi joj da je prelepa i da ti oduzima dah. Eto nesto najgluplje sto zemske slusaju svaki dan. Ako se ti njoj svidjas veruj znaces to. Ako non stop baca pogled ako se osmehuje niotkud iz cista mira to su znaci da postoji nesto vise.

Srecno. 😎

ABM

Back