SALATA

Pa ovako, kap koja je prelila casu bila je kad me je jedan decko jako stezao i stiskao, tako da, presudno je to da me niko ne dodiruje kako ne treba, da me niko ne udara, ne mazi, ne ljubi kako mi se ne svidja.

kako bi ste sebe definisali, ako pomislite na to cime ste vodjeni kroz zivot i kroz kontakte sa ljudima?

1. emotivno
2. intelektualno
3. seksualno

sta dominira i kada? kada se sve to preplice? koliko koristite zdrav razum u ljubavi i obrnuto- koliko sve bojite emotivnim bojama onda kada je potrebno hladno racionalno rasudjivanje? sta mislite da vam je najvaznije da bude kompletno ispunjeno- vase emotivno, intelektualno ili seksualno bice? i koliko jedno drugo povlaci?

FROJDEEEE....eeeeee.eeeee pravis jelte neku visu psihoseksi igricu?
ceo zivot mi se preplicu sva tri ali kad i koliko.....bah

kako bi ste sebe definisali, ako pomislite na to cime ste vodjeni kroz zivot i kroz kontakte sa ljudima?

1. emotivno
2. intelektualno
3. seksualno

sta dominira i kada? kada se sve to preplice? koliko koristite zdrav razum u ljubavi i obrnuto- koliko sve bojite emotivnim bojama onda kada je potrebno hladno racionalno rasudjivanje? sta mislite da vam je najvaznije da bude kompletno ispunjeno- vase emotivno, intelektualno ili seksualno bice? i koliko jedno drugo povlaci?

Emotivno rasudjivanje i dalje preovladjuje, mada ne znam zbog cega, dosta cesto zbog toga trpim na ovim drugim poljima.
U ljubavi se ne koristi zdrav razum, racio tu ne funkcionise.
Od intelektualnog bica nema neke koristi, osim ako pomaze u resavanju nekih konkretnih problema, pre svega materijalnih, mada se i to opet odnosi na kontakte sa okruzenjem. Ne, zaista mi se sve svodi na emotivno bice i te podatke, ta iskustva, ta saznanja, ta opazanja, zanemarujem pri tom opomene i poruke, celu datoteku intelektualnog bica, i naravno zato su greske ceste. Seksualno bice mi je potisnuto u drugi plan i trpi.
Kad ce se ovakav sistem raspasti, ne znam...:)

Back