Sakrivena indentifikacija

• Začetnik teme Začetnik teme dadap
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dadap

Primećen član
Poruka
946
Neko me vec oko godinu i po cima sa sakrivenom indentifikacijom na mobilni (malo je umobolan izgleda). Da li mogu nekako da otkrijem ko je tj. da li postoji sansa da dobijem listing kao za fiksni broj ili ima neka druga fora? Prepaid je u pitanju 064. :?:

dadap:
Neko me vec oko godinu i po cima sa sakrivenom indentifikacijom na mobilni (malo je umobolan izgleda). Da li mogu nekako da otkrijem ko je tj. da li postoji sansa da dobijem listing kao za fiksni broj ili ima neka druga fora? Prepaid je u pitanju 064. :?:

Idi u postu u Sime Milosevica i zamoli ih. Pa javi sta si uradila.

dadap:
Mislim da mozes da se obratis bilo kom korisnickom servisu (naravno "064").
Napises neki zahtev ili nesto sl. gde navedes u kom periodu (dan, vreme) su pristigli pozivi. Tada ga, valjda, oni upozore da prestane. A posle... stvarno ne znam. Ali, mislim da je fora ista kao i sa fiksnom telefonijom, da ti nemas prava da saznas sa kog broja je pristigao poziv.
Ali, ako prestane, i to je dovoljno.

Back