Сакривање посета других профила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

almagest

Početnik
Poruka
40
Изгледа да овакво питање још нико није поставио, или сам у тражењу превидео. Дакле, кад се посети други профил, тамо остаје траг о томе. Да ли то може да се онемогући? У подешавањима на мом профилу то не могу да откријем.

Е сад, зашто бих крио? Испада чудно, али кад се поразмисли, није лоше по некада и за неке случајеве да се и то има. Већ сам на неким форумима где је та опција омогућена, мада је ја ретко користим. Овде сам само питао.

Изгледа да овакво питање још нико није поставио, или сам у тражењу превидео. Дакле, кад се посети други профил, тамо остаје траг о томе. Да ли то може да се онемогући? У подешавањима на мом профилу то не могу да откријем.

Moraš da budeš u nevidljivom modu, i to imaš u podešavanjima, pa opšta podešavanja a to rade kukavice : ))

Moraš da budeš u nevidljivom modu, i to imaš u podešavanjima, pa opšta podešavanja : ))

Dobrio si odgovor na tvoje pitanje :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back