radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Сањао сам ноћас неки рат, можда га и буде![]()
Ja sam sanjao da sam imao sex sa Karleusom mozda ga i bude.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сањао сам ноћас неки рат, можда га и буде![]()

У што ме заболе
Zasto u Nis sto ga nesu prevezli u Beograd da ga Beogradjani uniste?
Ja sam sanjao da sam imao sex sa Karleusom mozda ga i bude.![]()
Spomenik NIJE srusen, nego je uklonjen.
VEOMA pazljivo je ususkan, i sklonjen.
Nacin na koji je turadjeno, implicira dve vazne stvari, od kojih jedna MORA biti tacna.
1.Nasa drzava potpuno uvazava poginule teroriste, ali po zakonu mora da skloni spomenik.
2.Dogovor iza zatvorenih vrata izmedju Dacica i Siptara, da se spomenik skloni, a zauzvrat ce se dati?
Ja licno mislim da je u ptianju druga varijanta, jer je ocigledno da je sklonjen uz saglasnost Siptara, cim se posle onolikih pretnji ratom , mobilizacijom, zacikavanja da se srusi spomenik ako neko sme, doslo do toga da nikoga nije bilo kada je sklonjen.
Jos samo da vidimo koji ce krvnik ili diler biti pusten iz zatvora, ili koliko ce srpske krvi kostati ova medijska promocija, i spasavanje obraza Dacicu.
Наравно, твоја црвена џиџа је безбедна у Београду.
Naravno da je prethodno dogovoreno
Niko ozibiljan ne misli da bi to proslo ovako mirno i civilizovano, da se neko sa nekim prethodno nije sporazumeo
Фуј , није ваљда да би пристао да имаш секс са тим транвеститом , фуј

Наравно, твоја црвена џиџа је безбедна у Београду.
Dobra je Karleusa sto nema talenat i glas za pevanje bitno je da je zgodna.
Па ту акцију је изводила Нишка бригада жандармерије са Генералом др Братиславом Дикићем ,логично је да га превезу тамо одакле су и кренули ,у базу у Ниш.
Из поузданих извора извештавам да је Нишка група ноћас у Прешеву , под командом Генерала Дикића
Па ту акцију је изводила Нишка бригада жандармерије са Генералом др Братиславом Дикићем ,логично је да га превезу тамо одакле су и кренули ,у базу у Ниш.
Транвестити ти згодан , фуј
26.12.2012. je krenuo ...
A 19. januara 2013. stigao ....
Pa dobro ..., brz je taj general ....
Па шта ако су се окупили од тога даље не могу ништа , Жандармерија је за минут ту ако буде пробелма

Можда, мада мој сан је мало ближе реалности![]()

Види , жандармерија има право да се крече кроз територије своје државе , зар не мислиш тако?
Stvarno sanjaš gadne snove.Ja sam sanjao da sam imao sex sa Karleusom mozda ga i bude.![]()

I od sada ..., molimo da se nalozi o rušenju građevinskih inspekcija u Srbiji ...
svi izvršavaju ovako pedantno ... građevine da se uredno oblože najlonom kako se ne bi oštetile i
pažljivo uklone .., kako bi nesavesni graditelji mogli da ih postave na drugo ili isto mesto ...,
kad dobiju građevinsku dozvolu.