J
JAZZER
Gost
ako bilo kome treba da nadje doktorat ili postdok. u inostranstvu, posjedujem ogromnu kolicinu sajtova
javite se na igorbioh1975@yahoo.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni treba pomoc kako da odem u englesku bar na 3 nedelje.bilo kakva opcija je ok.samo da ne kosta mnogo.uzgred imas lepo ime.JAZZER:ako bilo kome treba da nadje doktorat ili postdok. u inostranstvu, posjedujem ogromnu kolicinu sajtova
meni treba pomoc kako da odem u englesku bar na 3 nedelje.bilo kakva opcija je ok.samo da ne kosta mnogo.uzgred imas lepo ime.JAZZER:ako bilo kome treba da nadje doktorat ili postdok. u inostranstvu, posjedujem ogromnu kolicinu sajtova
Jeki:A jel imas sajt gde mogu da nadjem informacie o osnovnim studijama konkretno me interesuju tehnicke nauka,jos konkretnije Etf?
Ako imas mozes da mi posaljes na mail lola84yu@yahoo.com ili da mi ovde odgovoris.
Hvala
Pozdrav
Jelena
Anonymous:Jeki:A jel imas sajt gde mogu da nadjem informacie o osnovnim studijama konkretno me interesuju tehnicke nauka,jos konkretnije Etf?
Ako imas mozes da mi posaljes na mail lola84yu@yahoo.com ili da mi ovde odgovoris.
Hvala
Pozdrav
Jelena
sajtovi su uglavnom za poslediplomske studije
izvini
S postovanjem,JAZZER:ako bilo kome treba da nadje doktorat ili postdok. u inostranstvu, posjedujem ogromnu kolicinu sajtova
Pa pisala sam ti mail, ali ne odgovaras, imas li sajtove za phd menadment, marketing, bankarstvo i gde da pokupim stpendijuJAZZER:ako bilo kome treba da nadje doktorat ili postdok. u inostranstvu, posjedujem ogromnu kolicinu sajtova
Zasto jednostavno ne izbacis te sajtove ovde da budu dostupni svimaJAZZER:ako bilo kome treba da nadje doktorat ili postdok. u inostranstvu, posjedujem ogromnu kolicinu sajtova