Sajam knjiga u Beogradu

gde će biti njihov štand, odavno sam htela tu knjigu.
znam, u kecu, ali GDE:p
LM ulaznice se plaćaju normalno, a parking po satu kada se izađe.
ne znam koja je cena ulaznica, ni parkinga, mogu da javim u ponedeljak, pošto idem da završim štand.
ajd ako dođeš, poseti me:p volela bih da te upoznam.

gde će biti njihov štand, odavno sam htela tu knjigu.
znam, u kecu, ali GDE:p
LM ulaznice se plaćaju normalno, a parking po satu kada se izađe.
ne znam koja je cena ulaznica, ni parkinga, mogu da javim u ponedeljak, pošto idem da završim štand.
ajd ako dođeš, poseti me:p volela bih da te upoznam.

Naravno, vrlo rado!
Stand Ukronije je u prolazu izmedju hale 1 i 14. Nije u prstenu :roll: ... Ali svi ce proci pored nas ;)
Bicu tamo svakog dana, neumorno... Nadam se. Vec sutra uvece - cimam se i oko uredjenja standa. U ponedeljak svakako, od jutra. A ti? Koji stand?

pa..možemo da se vidimo u ponedeljak:p dok se bavimo prljavim poslom....
sređivanja štandova:)
ja grafika.. hala 3 crveni-najcrveniji štand;)
nema šanse da me promašiš...
biće zanimljiv!

Mali je svet, i cudni putevi gospodnji. Pored toliko slicnih problema i shvatanja koje imamo, bavimo se i istom granom priozvodnje - Grafikom. U stvari na sajam knjiga dolazim tim poslom.

Sto se tice Cigoje, meni je tamo najzanimljivija Mirjana Bobic, koja od sutra potpisuje knjige od 12 sati valjda. Jedva cekam da je sretnem. Njena knjiga "Srce moje" na sajmu kosta oko 400-450. Svuda su standardni popusti oko 20-30 posto. Naravno, ja cu opet sve podsetiti da svrate na stand Ukronije, odmah na ulazu u halu 14, gde ja potpisujem svoju knjigu "Surf na crvenom talasu" u sredu, cetvrtak, petak i subotu, od 12 do 19. Tu sam negde, motam se po sajmu svakog dana, trazite me na standu, zvace me...
Vidimo se na sajmu
Ash

Back