ludishinter
Domaćin
- Poruka
- 4.191
Evo kod nas od 2-4 oktobra se odrzava prvi sajam automobila..Da li cete posetiti sajam,sta mislite o sajmu?
Ako tema nije prikladna brisite je..
Ako tema nije prikladna brisite je..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znala do sada,,,na zalost ne mogu da dodjem,iako bih rado.
Ali mi je drago da se neki normalni sajam konacno desava i u Nisu.
а где је сајам?
ко излаже,програм?
sve i da imam vremena [a nemam ga] zasto da idem i gledam nesto sto nikada necu moci da imam
?
sve i da imam vremena [a nemam ga] zasto da idem i gledam nesto sto nikada necu moci da imam
?
pa ako je do dizajna, to mogu da vidim i na TV-u... sto ce reci, lenj sam i malodusan da idem cak do Caira da gledam kola za koja mi treba 25 godina leba da ne jedem i vodu da ne pijem kako bih mogao da ih kupim
posteno, ne treba ni TV, mogu da odguglam slike automobila ako mi je bas potrebno:
http://wallpaper-s.org/17__Volkswagen_Concept_R,_2003,_Roadster.htm
Ja mislim da većina ljudi koja je glasala da neće doći, ne može da dođe zapravo jer neće biti u Nišu; u tu grupu i ja spadam.
pa razume se, sracunao sve s plajvazom na hartijiA to si racunao pa znas ili ?
pa razume se, sracunao sve s plajvazom na hartiji
Јел се зна колико ће коштати улаз на сајам? Ако ће бити до 200 динара онда идем...
Јел се зна колико ће коштати улаз на сајам? Ако ће бити до 200 динара онда идем...
To sto ti otvaras slike na net-u to moze svako da uradi.Ali drugi je osecaj da ti vidis kola uzivo i da sednes u njih da vidis koji je osecas da osetis udobnost.Ja sam juce bio i ulazio sam u sva kola u koja je dozvoljeno da se ulazi.pa ako je do dizajna, to mogu da vidim i na TV-u... sto ce reci, lenj sam i malodusan da idem cak do Caira da gledam kola za koja mi treba 25 godina leba da ne jedem i vodu da ne pijem kako bih mogao da ih kupim
posteno, ne treba ni TV, mogu da odguglam slike automobila ako mi je bas potrebno:
http://wallpaper-s.org/17__Volkswagen_Concept_R,_2003,_Roadster.htm
Ja sam juce bio i ulazio sam u sva kola u koja je dozvoljeno da se ulazi.