- Poruka
- 131.212
Nije ona, ne dolazi na forum već desetak dana.mozda je @pikax
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ona, ne dolazi na forum već desetak dana.mozda je @pikax
kakve zvucnike daj sliku
nePusti prljave metalike. xD
Ima li turnir danas?
Što se mene tiče može.Ja idem u kino u 7:15. Jedino ako hoćete da organizujem turnir za 22h?
Može, ali ja ne mogu da igram na 2 minuta.ok, ajmo onda da tagujemo ljude na vreme za 22h. Zamolio bih da se jave oni koji žele da igraju što pre.
@Guede
@pikax
@hrleći
@snowtrooper
@S1MCRO
@Čimbenik
@Pilgrim
@prenosilac por
@Baudrillard , priskoči pri tagovanju!
Mislim da tagovanje ne radi najbolje na ovoj temi, barem ja ne dobijam obaveštenja, evo nisam ni ovo.ok, ajmo onda da tagujemo ljude na vreme za 22h. Zamolio bih da se jave oni koji žele da igraju što pre.
@Guede
@pikax
@hrleći
@snowtrooper
@S1MCRO
@Čimbenik
@Pilgrim
@prenosilac por
takodje, 2 minuta ja ne mogu da igram ali pokusacu ako se vecina slozi sa 2 minutaMože, ali ja ne mogu da igram na 2 minuta.

sta je berser?https://lichess.org/tournament/St1mRq1z
kod: krsta
kao i prošli put 5min+2 sec, trajanje 60min, dopušten berser
berserk znači da možeš da prepoloviš sebi vreme i onda valjda dobiješ više poena ako pobediš.sta je berser?
dobro evo samo smo ja i ti na areni kako ja sad da udjem da igram protiv nekog?berserk znači da možeš da prepoloviš sebi vreme i onda valjda dobiješ više poena ako pobediš.
Nikako, bićeš raspoređen kad turnir počne...a kako stvari stoje igraćeš samo sa mnomdobro evo samo smo ja i ti na areni kako ja sad da udjem da igram protiv nekog?
dobro , sacekajmo jos do 22hNikako, bićeš raspoređen kad turnir počne...a kako stvari stoje igraćeš samo sa mnom![]()
Horor po imenu Consecration.dobro , sacekajmo jos do 22h
a sta si gledao u bioskopu ?
Kako sam bezveze ono na kraju zeznuo, imao sam te i upropastio.grozne greske sam pravio
bodri , popravio si se dosta
ok, ajmo onda da tagujemo ljude na vreme za 22h. Zamolio bih da se jave oni koji žele da igraju što pre.
@Guede
@pikax
@hrleći
@snowtrooper
@S1MCRO
@Čimbenik
@Pilgrim
@prenosilac por
da. guede pobedio. Ali malo ljudi.Bio turnir?
a nisam stariji čoek da naglasim 
Treba da igramo kad si pospan, možda ću onda imati šanse.Hebiga ja zadremao jučer, meni to malo kasnu u 10a nisam stariji čoek da naglasim
![]()
dal ces nekad nekog da pobedis u regularnim uslovimaTreba da igramo kad si pospan, možda ću onda imati šanse.![]()