pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.620
tu sam Moco , ajde sredi auto pa igramo . Možemo i sutra . Kakva bre Krstarica , šah da igramo ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kompovi odvaljuju francusku kao crni, jedino Stajnerova varijanta moze da prodje kad si belieto vidiš da je francuska kerov kuras
Znam samo imena . Pokušali su da me školuju po tom pitanju , ja sam tvrdoglava ostalaKompovi odvaljuju francusku kao crni, jedino Stajnerova varijanta moze da prodje kad si beli
Tako je. Prirodno sam skontala šta ide , međutim imaš odgovore na sve . Kad uđeš u središnjicu onda si solista , to je lepo . Treba i umeti da je završiš.ja sam batalio teoriju kad sam provalio da sve što sam naučio po knjigama do desetog poteza mi odgovaraju po knjigama
Tako vise igraju kompovi, te pozicione igre, onda predji na zatvorena otvaranja.Znam samo imena . Pokušali su da me školuju po tom pitanju , ja sam tvrdoglava ostala
Imaš i sistem čekaš protivnikovu grešku.
moj si čovekZnam samo imena . Pokušali su da me školuju po tom pitanju , ja sam tvrdoglava ostala
Imaš i sistem čekaš protivnikovu grešku.
ma bre koja zatvorena ko ona sisa karpov dosadni, treba se zezatiTako vise igraju kompovi, te pozicione igre, onda predji na zatvorena otvaranja.
To.Treba znati prvih nekoliko , posle se snađeš.moj si čovek
doduše treba znati prvih 4-5 poteza svakog otvaranja, nije zgoreg
najviše sam voleo italijenku kao beli i možda kraljev gambit
Kraljev uvek gubis ako si beli ako crni pravilno odigra. No najefektnije otvaranje ako ne odigra...moj si čovek
doduše treba znati prvih 4-5 poteza svakog otvaranja, nije zgoreg
najviše sam voleo italijenku kao beli i možda kraljev gambit
ni ja ne volim te pozicione , tako igraju sad ovi na vrhuma bre koja zatvorena ko ona sisa karpov dosadni, treba se zezati
ajd da probamni ja ne volim te pozicione , tako igraju sad ovi na vrhu
zato je Tal bogma bre koja zatvorena ko ona sisa karpov dosadni, treba se zezati
Hoćeš da odigramo ti i ja ? Rado.Koje vreme da ubacim za igru ?ajd da probam
Može . Jesi logovan tamo ili da kreiram anonimnu ?5min,ako je ok
Sta bi sa crnim?
Hvala ti , uvek kada ti se igra tu smoBravo,cestitam![]()
Sto se preda, da si zameniio lovca mogao si da izvuces remi.Bravo,cestitam![]()
ihhh ne pitaj,bela zastavaSta bi sa crnim?