pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.959
ćao pilgri
ja neću
jesi mi dobro inače, šta se događa : D
ja neću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlazim uskoroćao pilgri
ja neću
šta je bilo šta bre odlazišodlazim uskoro
ispadoh ja najgori na forumu
ja ću. Kako se to igra?hoce neko partiju za LAku noc
poslacu ti link i ti udjes i igramo sahja ću. Kako se to igra?
neka neka suvisan sam ja na forumušta je bilo šta bre odlaziš
idem da spavam
biće sve u redu
što kaže ona priča
sneg veje manito ali svaka pahulja je tačno tamo gde treba da bude
https://lichess.org/bCNq0lveja ću. Kako se to igra?
izvini tebra izgubih kraljicu i predah mechajde ulazi domatrios u ovaj link @domatrios
Kud pobeže? Ja inače igram iskjučivo na 5+0
Čovek prevideo damu a ja je slatko uzeoOnaj osećaj kad te na chess.com deru likovi s rejtingom 1400. Znam da sam o tome i ranije pisao ali se svaki put iznenadim...
kakve ovo veze ima sa mnom? Je l na chess.com ti se to desilo?Čovek prevideo damu a ja je slatko uzeo
javio si se neposredno kad je završila partija sa pilgrimomkakve ovo veze ima sa mnom? Je l na chess.com ti se to desilo?
aaa, hoćeš da se pohvališ da si pobedio Pilgrima?javio si se neposredno kad je završila partija sa pilgrimom
Zar on nije velemajstor? To sam zaključio po njegovim energičnim potezima.aaa, hoćeš da se pohvališ da si pobedio Pilgrima?![]()
ajde nasmeši se Njegošeneka neka suvisan sam ja na forumu
pa se veselite sa hrvatima i ostalima sirite bratstvo i jedinstvo
ooooo cao caoajde nasmeši se Njegoše![]()
I mene cudi da na ovolikom forumu ne moze 10 ljudi da se skupi. Sta je tu je. Sto se mene tice moze i 8 da igra.@Truman Čemu,kad ne može da se skupi 10 nas?
Baš neshvatljivo za mene.Srbija je zemlja sa šahovskom tradicijom dužom od vijeka.Bar ako računam istaknutije igrače,kao npr Boru Kostića.Da ne nabrajam bum koji je krenuo poslije završetka Drugog rata.