Pomalo te mrzimSuper.
Falio mi Truman da pojača nivo turnira.
Juče sam dobro prošao, ovaj put očaj.mrzelo me, igrao sam juče. I dalje tvrdim da organizovanje dva vikend turnira nije najbolja ideja.
Hvala, ali nije to onaj isti truman više...indisponiran sam.Super.
Falio mi Truman da pojača nivo turnira.
Meni ćeš da udovoljiš ako me pustiš da pobedim.Organizujem kako vi tražite , trudim se da udovoljim svima ali je to izgleda nemoguće![]()
Da,ima dana kad stvari realnog života dođu u prvi plan.Igra se ostavlja po strani.Hvala, ali nije to onaj isti truman više...indisponiran sam.
baš takoDa,ima dana kad stvari realnog života dođu u prvi plan.Igra se ostavlja po strani.
Pa ko me je pobijedio ako nijesi učestvovao?Ja se ispričavam što nisam sudjelovao. Nisam se najbolje snašao, a i nešto mi je neplanirano iskrsnulo.
Možda neki drugi put. 🙂
Na žalost, nisam ja. I teško da bih ja ikoga pobjedio ako su partije od 3 minute...Pa ko me je pobijedio ako nijesi učestvovao?
Dajte da se riješi ova misterija jer neću moći da zaspem,već mi dolaze u misli lovci iz one varijante u poslednjoj partiji kako se premještaju h6 -h8- e5 i varijante i ono što je igrano...
Šta sam u horoskopu ? Intuitivno ?Ako bismo sjutra opet igrali u istom terminu osjećam kako bih isto pobijedio.U takvoj sam formi sreće😉.Nije kvalitet koliko me povuče neka varijanta.
Kao intuitivnog astrologa s Keplera...pu pu pu
Treba nam Šerlok Holms da riješi ovo.Na žalost, nisam ja. I teško da bih ja ikoga pobjedio ako su partije od 3 minute...
Mislim da si rekla ♈ ali nzm je li samo sunčev znak ili podznakŠta sam u horoskopu ? Intuitivno ?
Ne znam šta je sunčev znak ?Mislim da si rekla ♈ ali nzm je li samo sunčev znak ili podznak
Onda je to.Kad se Sunce u nečijoj karti rođenja nađe u znaku Bika onda se kaže da je njegov Sunčev znak Bik
u Skadarliji kod Tri šešira , tamo smo na ručaku nedelju
Da se upljunem, pošalji mi lozinku. Odoh sad u teretanu da se pripremim za turnir.Turnir je u 18 30 .Švajcarac .Klasika. 3+2 . Potrebne su lozinke , dobijate kod mene u pp
Zbog ferpleja i upada sa strane . Idemo ozbiljno.