- Poruka
- 45.068
Pitali su zeca:
- "Zeko, koja ti je najveća želja?"
- "Naučiti igrati šah!"
- "Zašto baš šah?"
- "Da pojedem lovca!"
- "Zeko, koja ti je najveća želja?"
- "Naučiti igrati šah!"
- "Zašto baš šah?"
- "Da pojedem lovca!"
Čovek me ladno iskuliraoBmaxa srećan ti rođendan , sve najlepše ti želim !![]()
Na putu sam, stao da ispusim, nadam se da ces takva biti i sutra
sutra raspalimo jedan mortal kombat 1+1 , pa ko preživiNa putu sam, stao da ispusim, nadam se da ces takva biti i sutra![]()
Na putu sam, stao da ispusim, nadam se da ces takva biti i sutra![]()
ma stao zbog fizioloških potreba , a ne zbog šahasutra raspalimo jedan mortal kombat 1+1 , pa ko preživi![]()
Sram te bilo. Pa danas igramoma stao zbog fizioloških potreba , a ne zbog šaha![]()
Bogami,isto mislim ko drug Primi.Bez mene potop , a ?
Pa nije![]()
ako si mislio na vežbu ili probleme , lichess.org ti je bolja platforma jer imaš neograničen pristup problemima , na chess.com-u ima samo 5 dnevnoKak ide to sa šahom?
Instalirao sam na mob tu aplikaciju chess.com, ali sve me nešto traži da platim ako želim nešto više.
Aha. Hvala.ako si mislio na vežbu ili probleme , lichess.org ti je bolja platforma jer imaš neograničen pristup problemima , na chess.com-u ima samo 5 dnevno
mi igramo turnir na lichessu , ako igraš , pridruži nam seAha. Hvala.
Iako što sam stariji, sve sam brzopletiji i manje pažljiv.
Pa igram, hvala. Ali nisam ništa posebno, kažem nekako sam sve brzopletiji i manje pažljiv.mi igramo turnir na lichessu , ako igraš , pridruži nam se
Napraviću turnir za danas u 18 h , neće biti dug , sat vremena, ima igrača svih kategorija . Samo napravi nalog na lichess-u .Pa igram, hvala. Ali nisam ništa posebno, kažem nekako sam sve brzopletiji i manje pažljiv.
Vjerojatno ću biti među lošijima, ali važno je sudjelovati. Tu treba biti pažljiv, treba vremena i dobro gledati...
Aplikacija na mobitelu ili na kompu?Napraviću turnir za danas u 18 h , neće biti dug , sat vremena, ima igrača svih kategorija . Samo napravi nalog na lichess-u .![]()
Mislim da je svejedno , eto ja nikada ne skidam aplikacije , samo uđem na sajt preko telefona i igram .Aplikacija na mobitelu ili na kompu?
Da, i ja mislim da je bolje tako, bolje se vidi, veći ekran. Probati ću i ja tako, ako budem doma.Mislim da je svejedno , eto ja nikada ne skidam aplikacije , samo uđem na sajt preko telefona i igram .
Turnir ipak više volim sa kompa , tačnije laptopa
Pa nemoj sad da bežiš kad sam te uhvatila !Da, i ja mislim da je bolje tako, bolje se vidi, veći ekran. Probati ću i ja tako, ako budem doma.
Aha, skupljala bi bodove na meni, tako znači! 😁Pa nemoj sad da bežiš kad sam te uhvatila !![]()
nerejtingovan je turnirAha, skupljala bi bodove na meni, tako znači! 😁