Safin: "Đoković jeste GOAT, ali opet... Dajte, ljudi!"

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Осећате ли се старо након две деценије Новака на терену?

• Не

glasova: 1 50,0%
  • Драго ми је због тога

glasova: 0 0,0%
  • Гледаћемо га још толико

glasova: 1 50,0%
  • Гледаћу га докле год игра

• Не познајем спорт ал' пратим његове резултате

• Да

• Преносим резултате,не пратим

• Исто смо годиште и да,прође време

• Исто смо годиште и криза средњих година

• Куцкам одговор

• Ukupno glasova
    2

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
50.516
Čuveni ruski teniser Marat Safin nije optimista po pitanju nove generacije igrača.

Safin je na primeru Novaka Đokovića, koji se i u 38. godini nalazi u samom vrhu belog sporta.

Ističe da je Novak najbolji igrač svih vremena, uz jedno "ali".

"Ako Novak i dalje igra na visokom nivou, to znači da nešto ne valja s novom generacijom. Ne želim da oduzmem zasluge Novaku, naravno, profesionalac je i najbolji teniser svih vremena, ali opet… Dajte, ljudi!", rekao je Safin.

Novak je baš sa Safinom igrao na prvom Australijan openu 2005, kad je upravo Rus stigao do titule.

Đoković ovogodišnje takmičenje započinje u ponedeljak, mečom protiv Pedra Martinesa.

https://www.b92.net/sport/tenis/ves...ji-svih-vremena-nova-generacija-ne-valja/vest

Живот прође у праћењу игре Новака а следећи играчи су схватили да није вредно цимати се превише јер је живот много битнији од игре,свака част на балансу.

Poznajem novakove. Kroz posao. Imam preveliko postovanje za njegov rad. Npr na westu nam je zabranjeno da ga smaramo, to vazi za obezbedjenje. Nisam hteo da se guzim i da ga smaram za sliku. Upoznao sam i njegovu babu, kralj je. Dobio sam parce od njene rodjendanske torte. I neki alkohol nznm dal dunja nemam pojma ne razumem se 🤣 ja joj pustio da cuje pesmu od bs za Noleta.

Uglavnom novije generacije su mekane. A imaju nesrecu da Srbi kao nebeski narod preuzimaju sve sportove ukljucujuci bocanje i padel. Nema mnogo matematike, radi se o genima a geni su zapis, podaci. Nije toliko do vremena koliko je do genetike naroda. Nek izvinu hrvatski moderatori. Cudi me da i Novaka ne otimaju.

Back