sadrzaj tinejdz torbe

meni ukrali lep kožni ranac od 350 dinara sa celokupnim sadržajem: čitanka i geografija za prvi razred gimnazije, tri vlažne maramice (u pakovanju), sveske iz informatike, srpskog, geografije, matematike i ključeve.

i znate šta je najbizarnije?
nekoliko dana kasnije našla sam ga NETAKNUTOG ispred učionice u kojoj sam imala čas.
zaključak: ja sam maler.

meni ukrali lep kožni ranac od 350 dinara sa celokupnim sadržajem: čitanka i geografija za prvi razred gimnazije, tri vlažne maramice (u pakovanju), sveske iz informatike, srpskog, geografije, matematike i ključeve.

i znate šta je najbizarnije?
nekoliko dana kasnije našla sam ga NETAKNUTOG ispred učionice u kojoj sam imala čas.
zaključak: ja sam maler.

meni su jednom ukrali dukser iz svlacionice.
usred zime.:confused:

Nikad nisam imao novchanik akamoli torbicu,u stvari imam torbicu ali nju samo na posao nosim jer su mi u njoj pare i kojekakvi vazni papiri koji mi trebaju samo dok sam na poslu,inace sa sobom nosim samo mobilni telefon i metalnu "tabakericu" u kojoj su mi 3 kreditne kartice i 1 bankovna kartica,pa onda vozacka,kartica koja mi omogucava pristup skoli posle radnog vremena,onda tu je i moja prva kazna za prekoracenje brzine da me podseti svaki put kad je vidim da ne vozim brzo.Sa sobom nikad ne nosim pare.

mobilni telefon
nowchanik
mandarina(u poslednje wreme jedem 3kg na dan)
ogledalce
shminka u ljubichastom neseseru(dodushe samo maskara,3 sjaja za usne,2 pudera i plawi kreon)
neko blokche i hemijska olowka
labelo
flash od 2gb uprawo(sinotj) mi je drugarica wratila
neki kusur razbacan po torbi(ona sitja)
torba je roze-bela i mng je wolim :mrgreen:

pa ne kazem da jeste, al' ajd sad da neko pochne, taj i taj lek, pa kondom, bla bla. :eek:
Posle nekog vremena ćeš se donekle stideti svojih poruka.Pišem "donekle" jer ćeš pokušati sebi da se opravdaš kako si bio klinac.
Ali,ko zna šta će biti sutra,važno je danas.
Čak,danas je juče od sutra,a šta je danas do logičan i neminovan sled proteklih dana.
Vidiš Oddly kako naizgled naivna poruka može da utiče na čoveka,stoga te molim da dobro razmisliš pre nego što išta napišeš ili kažeš.
Molim te,jer stvarno nije važno koliko poruka imaš,već kakve su.

Zašto bi se inače kreptosucks ložila na mene? Ne zna da sam lep,ne zna da imam veliki tuki.

mobilni telefon
nowchanik
ogledalce
shminka u ljubichastom neseseru(dodushe samo maskara,3 sjaja za usne,2 pudera i plawi kreon)
labelo

Heh, moj covek.Ja sam jednom pojeo 5kg za pola sata.Od tada su mi moji stavili veto na mandarine.:hahaha:

mobilni telefon
nowchanik
ogledalce
labelo

Maknuti 1 puder,pretpostavljam da je tamniji kupiti bronzer umesto njega za kontur,umesto 3 sjaja nositi 2 i jedan labelo,sad za kreon nisam pametna smedjim ocima pristaje plava boja za ostale ne znam.Uglavnom su nam sem ovoga i mandarine hehehe iste torbe.

Back