Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Kreon,slusalice ,mobilni,zvake.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha znam to...![]()

meni ukrali lep kožni ranac od 350 dinara sa celokupnim sadržajem: čitanka i geografija za prvi razred gimnazije, tri vlažne maramice (u pakovanju), sveske iz informatike, srpskog, geografije, matematike i ključeve.
i znate šta je najbizarnije?
nekoliko dana kasnije našla sam ga NETAKNUTOG ispred učionice u kojoj sam imala čas.
zaključak: ja sam maler.
meni su jednom ukrali dukser iz svlacionice.
usred zime.![]()

ok, ne zalazimo toliko.![]()
Ох, уложак је једна веома страшна и неуобичајена појава.

pa ne kazem da jeste, al' ajd sad da neko pochne, taj i taj lek, pa kondom, bla bla.![]()
imam jedan ulozak.febricet je za temperaturu?
pa ne kazem da jeste, al' ajd sad da neko pochne, taj i taj lek, pa kondom, bla bla.![]()

Kondom je bio, ako si primetio, ni dodirljivoj i nije bas lako...tako da, ono...![]()

tako je,moram priznati..Posle nekog vremena ćeš se donekle stideti svojih poruka.Pišem "donekle" jer ćeš pokušati sebi da se opravdaš kako si bio klinac.pa ne kazem da jeste, al' ajd sad da neko pochne, taj i taj lek, pa kondom, bla bla.![]()
vremena"donekle"
Ali,ko zna šta će biti sutra,važno je danas.
Čak,danas je juče od sutra,a šta je danas do logičan i neminovan sled proteklih dana.
Zašto bi se inače kreptosucks ložila na mene? Ne zna da sam lep,ne zna da imam veliki tuki.

mobilni telefon
nowchanik
mandarina(u poslednje wreme jedem 3kg na dan)
ogledalce
shminka u ljubichastom neseseru(dodushe samo maskara,3 sjaja za usne,2 pudera i plawi kreon)
neko blokche i hemijska olowka
labelo
flash od 2gb uprawo(sinotj) mi je drugarica wratila
neki kusur razbacan po torbi(ona sitja)
torba je roze-bela i mng je wolim![]()

Heh, moj covek.Ja sam jednom pojeo 5kg za pola sata.Od tada su mi moji stavili veto na mandarine.![]()
...brate ja tolko nisam za 4 godine..uopste mozda godisnje pojedem oko 10 kg voca......brate ja tolko nisam za 4 godine..uopste mozda godisnje pojedem oko 10 kg voca...
Za mandarine sam isto vrsalica. 
mobilni telefon
nowchanik
mandarina(u poslednje wreme jedem 3kg na dan)
ogledalce
shminka u ljubichastom neseseru(dodushe samo maskara,3 sjaja za usne,2 pudera i plawi kreon)
neko blokche i hemijska olowka
labelo
flash od 2gb uprawo(sinotj) mi je drugarica wratila
neki kusur razbacan po torbi(ona sitja)
torba je roze-bela i mng je wolim![]()