Sadizam na forumu...

meni licno mnogo smetaju nepravde iz realnog zivota. diskriminacije siromasnih, bolesnih, diskriminacije invalida (koje ovom prilikom pozdravljam), diskriminacije manjina, zena, dece, homica itd. pa onda verbalna izivljavanja na slabijima,ponizenima, ispoljavanje uvrnute moci u sutuacija gde je odvratno gledati i slusati....kalimeo, forum je mala beba za ono sto se desava u stvarnosti! cenim tvoj plemeniti osecaj za pravdu, za odmerenost, zapostovanje drugih. cenim to i zao mi je sto nije vise ljudi koji tako razmisljaju.

Kada bi se organizaovao neki maskembal pa da svi navuku neke maske na glavu i da ne znaju ko je ko, i kad bi se neko od njih pozalio na nesto, mislim da prica ne bi bila nista drugacija nego ovde... A s obzirom da ovakav vid razmene informacija uzima maha, mislim da ga ne bi trebalo dozivljavati kao drugu dimenziju zivota.

Kada bi se organizaovao neki maskembal pa da svi navuku neke maske na glavu i da ne znaju ko je ko, i kad bi se neko od njih pozalio na nesto, mislim da prica ne bi bila nista drugacija nego ovde... A s obzirom da ovakav vid razmene informacija uzima maha, mislim da ga ne bi trebalo dozivljavati kao drugu dimenziju zivota.

da li si citao idiota od dostojevskog?

Mislim, jednog dana cemo svi imati decu, neki vec imaju, a ja stvarno ne bih zeleo da moje dete uz ovakva pravila ponasanja odrasta. Cast izuzecima, naravno... Naravno nece to dete rasti uz kompjuter, ali prosto takav je trend u svetu i razmena informacija preko interneta je deo zivota svakoga od nas ovde, a tek za 10tak godina... Prosto, mislim, da ce se vremenom razviti jos brutalniji i jos gori sabloni ponasanja na forumima.

Mislim, jednog dana cemo svi imati decu, neki vec imaju, a ja stvarno ne bih zeleo da moje dete uz ovakva pravila ponasanja odrasta. Cast izuzecima, naravno... Naravno nece to dete rasti uz kompjuter, ali prosto takav je trend u svetu i razmena informacija preko interneta je deo zivota svakoga od nas ovde, a tek za 10tak godina... Prosto, mislim, da ce se vremenom razviti jos brutalniji i jos gori sabloni ponasanja na forumima.

forum reflektuje ponasanja u stvarnosti. pocni od rasciscavanja stvarnosti. ako vec hoces na vetrenjace.

Valja se poraste pa se dodje na ovako ozbiljan forum..:lol:

@ No1
Nisam aludirao na tvoj post :)

@parka
Nije me niko povredio, ali mislim da je jako lose da "dodju divlji i oteraju pitome"... I da pravila ponasanja kreira onaj koji ume najbolje da se naruga nekome... Eto to...

Back