Sadizam na forumu...

Samo te provociram sa merom.
Ovo će biti duhovito samo nekima, a neki će pomisliti da sam ozbiljna. Šta ćeš?
U svakom slučaju nije lako biti ni tajson jer i on dobije po nosu.

Staviću te na listu ko mi je simpatičan, mislim da postoji tema.

Govorim o ovom podforumu...
Na forumu si brutalno iskren (bar prema onima koje ne poznajes licno). Znaci, kada se otarasimo obaveze da postujemo pravila lepog ponasanja i otarasimo se identiteta, ostaje esencija nase duse (licnosti, kako god...). Zasto iz svih nas (ili bar vecine), u takvim okolnostima ispliva monstrum koji uziva da bude cinican, drzak, koji daje sebi za pravo da se sprda sa tudjom mukom? Jel se osecas superiorno dok plljujes po necijem problemu? Da li to radis zato sto prezires njegovu slabost, jer eto, tvoji problemi su mnogo veci pa ti ne kukas o njima ovde? Zasto pokusavas da ga ucinis nesrecnijim nego sto vec jeste?

Ako pogledate teme ljudi koji stvarno imaju problem, videcete da cim se pojavi prvi neozbiljan (neumesan, nepristojan, cinican) post, skoro svi posle njega budu takvi... Kao da se ceka da neko prvi bude zao (neretko je to prvi post), jer kad se probije led i ti stices pravo da budes pokvaren...
Potpuno si u pravu, momak. S tim što su teme ljudi koji stvarno imaju problem zakopane negde daleko, iza sedam mora, iza sedam gora i u pm.
Drugim rečima, sve mi se čini da takve i ne postoje.

....manir čoporativnog udrooživanja...i kamenovanja......šo da kažem nešto čoveku okej......kad mogu da ga ispljoojem i mnogo sam jak...baš troolo............ma ne može niko da te "prezire"......nego je snaga u tom čoporu nevidljivih istomišljenika.....kao cool su.............a i ovaj pdf ljs je i najneozbiljniji........pa valjda ko ima stvarno ozbiljnu dilemu i nov je i uleti ovde......odmah padne ćebovanje....javna mesto...ko javni wc...i još izneseš nešto tvoje lično...ne možeš mnogo toga da očekooješ...

a jel bi bio neko ljubazan da nabroji neke od tih klanova, udruženja, kako ih već zovete. ja se beć duže vreme razmišljam i ne mogu nikako da skapiram ko bi bio tu sa kim.
i još bitnije, ako bi meni moglo da se kaže dal pripadam nekom. želim da razvijem osećaj pripadnosti.

:confused:Ja ne vidim razlog za ovako zucnu raspravu,ovo je narode opustencija i uzivancija i resavanje sitni problema.Ko voli da uvali drugima neka i primi,zar ne.Ko je bolestan kod lekara,ko hoce 100% ozbiljnost u crkvu breeeeeeeeee.Misljenja su razlicita a nekome je lakse okrenit na salu,to je po mome misljenju bezanje od lose istine.To su osobe koje ne vole sazaljenje drugih,pa ne vole ni druge da sazaljavaju,ali su sigurno osecajni kao i mnogi ozbiljniji.Idemo dalje svako na svoj nacin.:wink:

pa to ti pricam ;)

Govorim o ovom podforumu...
Na forumu si brutalno iskren (bar prema onima koje ne poznajes licno). Znaci, kada se otarasimo obaveze da postujemo pravila lepog ponasanja i otarasimo se identiteta, ostaje esencija nase duse (licnosti, kako god...). Zasto iz svih nas (ili bar vecine), u takvim okolnostima ispliva monstrum koji uziva da bude cinican, drzak, koji daje sebi za pravo da se sprda sa tudjom mukom? Jel se osecas superiorno dok plljujes po necijem problemu? Da li to radis zato sto prezires njegovu slabost, jer eto, tvoji problemi su mnogo veci pa ti ne kukas o njima ovde? Zasto pokusavas da ga ucinis nesrecnijim nego sto vec jeste?

Ako pogledate teme ljudi koji stvarno imaju problem, videcete da cim se pojavi prvi neozbiljan (neumesan, nepristojan, cinican) post, skoro svi posle njega budu takvi... Kao da se ceka da neko prvi bude zao (neretko je to prvi post), jer kad se probije led i ti stices pravo da budes pokvaren...

Nda i ja sam primetio da je ovj pdf pooku skroz.... I da tog nenormalnog sadizma (zbog koga mislim da bi neki mogli i krivicno da odgovaraju) definitivno ima....

Nemam pojma zasto ljudi dozvoljavaju takve stvari... Ajd kao ne mozes nekom zabraniti da bude na netu... ali zasto gajiti i hraniti kretene to mi nije jasno... mozda i oni imaju neku funkciju nekome(mada je i to totalni idiotizam) ali im treba zabraniti da se mesaju drugim ljudima u zivote gde im to nije mesto.... Danas vidimo situaciju da nemaju nikakve penale i kazne za svoje lazi, prevare i obmane... za svoj sadizam... i oni tako nastavljaju i nastavljaju... Bas super sto im to dozvoljavate...

Mislim, jednog dana cemo svi imati decu, neki vec imaju, a ja stvarno ne bih zeleo da moje dete uz ovakva pravila ponasanja odrasta. Cast izuzecima, naravno... Naravno nece to dete rasti uz kompjuter, ali prosto takav je trend u svetu i razmena informacija preko interneta je deo zivota svakoga od nas ovde, a tek za 10tak godina... Prosto, mislim, da ce se vremenom razviti jos brutalniji i jos gori sabloni ponasanja na forumima.

Opravdani strahovi... Dete ce ti definitivno bez ikakve sumnje rasti uz kompjuter... Bio sam nedavno na zapadu i gledao sam kako mala deca od nekih 7 godina chatuju sa web kamerama... savrseno rukujuci opremom i programima...

I kad tad ce naleteti na nekog/neku kretena koji ce da se smeje i kaze "ko joj je kriv kad je ovca, ovde je to tako trebala je znati"...

Hajde da napisemo kodeks ponasanja na ovom forumu i da ga se pridrzavamo... Eto bar od toga da pocnemo...

Hijene i hejene DA
Deca i deca DA
Hijene i deca NE!!!! (pogotove ne uz pomoc lazi i obmana)

I mora postojati neki "roditelj" koji ce ovo pratiti i nadzirati... Samo je problem defeinisati Hijenu i dete.... al nije to tako tesko ako se malo prati rad i delo...

Dete gubi status deteta posle 6 meseci ili god dana na forumu jer bi to tad i najgluplje dete trebalo da shvati kako stvari stoje...

Back