bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
evo, i tajson je sadista.. ona obozava mene da zaebava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno si u pravu, momak. S tim što su teme ljudi koji stvarno imaju problem zakopane negde daleko, iza sedam mora, iza sedam gora i u pm.Govorim o ovom podforumu...
Na forumu si brutalno iskren (bar prema onima koje ne poznajes licno). Znaci, kada se otarasimo obaveze da postujemo pravila lepog ponasanja i otarasimo se identiteta, ostaje esencija nase duse (licnosti, kako god...). Zasto iz svih nas (ili bar vecine), u takvim okolnostima ispliva monstrum koji uziva da bude cinican, drzak, koji daje sebi za pravo da se sprda sa tudjom mukom? Jel se osecas superiorno dok plljujes po necijem problemu? Da li to radis zato sto prezires njegovu slabost, jer eto, tvoji problemi su mnogo veci pa ti ne kukas o njima ovde? Zasto pokusavas da ga ucinis nesrecnijim nego sto vec jeste?
Ako pogledate teme ljudi koji stvarno imaju problem, videcete da cim se pojavi prvi neozbiljan (neumesan, nepristojan, cinican) post, skoro svi posle njega budu takvi... Kao da se ceka da neko prvi bude zao (neretko je to prvi post), jer kad se probije led i ti stices pravo da budes pokvaren...
Ja ne vidim razlog za ovako zucnu raspravu,ovo je narode opustencija i uzivancija i resavanje sitni problema.Ko voli da uvali drugima neka i primi,zar ne.Ko je bolestan kod lekara,ko hoce 100% ozbiljnost u crkvu breeeeeeeeee.Misljenja su razlicita a nekome je lakse okrenit na salu,to je po mome misljenju bezanje od lose istine.To su osobe koje ne vole sazaljenje drugih,pa ne vole ni druge da sazaljavaju,ali su sigurno osecajni kao i mnogi ozbiljniji.Idemo dalje svako na svoj nacin.:wink:
neverujem da bi moderatori dozvolili da se prica ili prepricava o sadizmu u punom i slobododnom obliku,bez cenzure i trajnog banovanja...a i ovi puritanci lazni sa foruma bi se zgranuli i slogirali...
Govorim o ovom podforumu...
Na forumu si brutalno iskren (bar prema onima koje ne poznajes licno). Znaci, kada se otarasimo obaveze da postujemo pravila lepog ponasanja i otarasimo se identiteta, ostaje esencija nase duse (licnosti, kako god...). Zasto iz svih nas (ili bar vecine), u takvim okolnostima ispliva monstrum koji uziva da bude cinican, drzak, koji daje sebi za pravo da se sprda sa tudjom mukom? Jel se osecas superiorno dok plljujes po necijem problemu? Da li to radis zato sto prezires njegovu slabost, jer eto, tvoji problemi su mnogo veci pa ti ne kukas o njima ovde? Zasto pokusavas da ga ucinis nesrecnijim nego sto vec jeste?
Ako pogledate teme ljudi koji stvarno imaju problem, videcete da cim se pojavi prvi neozbiljan (neumesan, nepristojan, cinican) post, skoro svi posle njega budu takvi... Kao da se ceka da neko prvi bude zao (neretko je to prvi post), jer kad se probije led i ti stices pravo da budes pokvaren...
Mislim, jednog dana cemo svi imati decu, neki vec imaju, a ja stvarno ne bih zeleo da moje dete uz ovakva pravila ponasanja odrasta. Cast izuzecima, naravno... Naravno nece to dete rasti uz kompjuter, ali prosto takav je trend u svetu i razmena informacija preko interneta je deo zivota svakoga od nas ovde, a tek za 10tak godina... Prosto, mislim, da ce se vremenom razviti jos brutalniji i jos gori sabloni ponasanja na forumima.
Hajde da napisemo kodeks ponasanja na ovom forumu i da ga se pridrzavamo... Eto bar od toga da pocnemo...
Ma fali!Svako ima prava na mazohizam, ali niko nema prava na sadizam!
![]()