anajade
Iskusan
- Poruka
- 6.251
Aj sad.kako gotovВаистину!
.pricaj pricu
Aj sad.kako gotovВаистину!
Ne znam, nije mi to realno. Narod će da traži krivca a teško da će ga videti u nekome ko je politički mrtav.Ко каже да неће моћи? То су и до сада радили, за све своје глупости оптуживали су жуте. Не смета њима ни морал, ни памет, ни истина да наставе тако.
Za politiku bas treba mozga. Ne pitaj. Zato si ti tako pametan za politiku.postavljac se u politiku razume koliko u operaciju mozgfa,
da............zavrsio je sposlom.Gotov je
Kao zvečkada............zavrsio je sposlom.
samo prosle godine Vule je bar 10 puta priznao Kosovo i bar 8 puta nas uveo u NATO.......................(ako pogledamo teme koje je otvarao KOMSIJA i njegovi kameradi)Због чега смо готови?
Сад ће Вучић да нас уведе у НАТО?
Коме то не одговара, нек изађе на улицу и нек руши власт ако може.
Ако већина Србије одлучи само да седи и ћути, онда и заслужујемо то што нам се дешава.
e ye.biga.....................a ja cito u novine da je pobedio. Dokle bre ce nas laze ?Kao zvečka
drago mi je sto javno pises o svom neznanju i prostaklukuZa politiku bas treba mozga. Ne pitaj. Zato si ti tako pametan za politiku.
Hvala bogu što imamo onda dementne penzose za todrago mi je sto javno pises o svom neznanju i prostakluku
politika je slozenije oblast od operacije mozga
ali otkud bi ti to znao
eto, mogli ladno da ga obore na izborima,samo prosle godine Vule je bar 10 puta priznao Kosovo i bar 8 puta nas uveo u NATO.......................(ako pogledamo teme koje je otvarao KOMSIJA i njegovi kameradi)
Ne pitaj kako je slozena politika, strasno je to.drago mi je sto javno pises o svom neznanju i prostakluku
politika je slozenije oblast od operacije mozga
ali otkud bi ti to znao
Lazova i prevaranta ne mozes oboriti s vlasti na posten nacin ,tako da ostaje druga opcija ,protesti sa par miliona ljudi .eto, mogli ladno da ga obore na izborima,
a oni resili da bojkotuju,.....i ispali gloopavi
pa kad si raja i sadomazohista i treba vas....Raju treba jhebati sto jace...
pa kad si raja i sadomazohista i treba vas....
ko ne voli sendvice ne voli ni ljude
da imas iole corbe u toj tvojoj tintari vise bi cutaoNe pitaj kako je slozena politika, strasno je to.