Sada je svima jasno da se predsednik Srbije ne bori za bolju Srbiju već da spasi svoju braću i sektu od robije

Autorska
Čak i njegovim pristalicama je sada jasno da se njihov predsednik bori da sve svoje zaštiti od zaslužene robije za pljačku naroda i cele države.
Izdaja teritorija je samo šlag na njegovu tortu koju je zamesio sa svojim medijima već namanje celu deceniju.
Zastanimo u ovom svecanom trenutku Srpske istorije, i setimo se da si i ti svojevremeno dizao Vucica u Nebesa. Dugo ti je trebalo da shvatis neke stvari.

Autorska
Čak i njegovim pristalicama je sada jasno da se njihov predsednik bori da sve svoje zaštiti od zaslužene robije za pljačku naroda i cele države.
Izdaja teritorija je samo šlag na njegovu tortu koju je zamesio sa svojim medijima već namanje celu deceniju.
Šta? I Anajadi je jasno? I Krstanu? :D

nije što Vučiću opada nego što se ni vama ne povećava?
kako to?
Stole ti si mene sveo na Demokratsku stranku, pa za to tvrdiš da mi se ne povećava.

Ali ja se sada identifikujem sa velikim studentskim antiavovskim pokretom, a to se povećava.

Sada je svima jasno da se protestanti bore samo za vitalne geopoliticke interese Britanije, vise ne cak ni Amerike.
Šta li narod misli kad neko iz avovog tima kaže takvu glupost, a onda vidi ava kako se seksa sa Tonijem Blerom?
Mislite da ipak postižete efekat? :rotf:

Šta li narod misli kad neko iz avovog tima kaže takvu glupost, a onda vidi ava kako se seksa sa Tonijem Blerom?
Mislite da ipak postižete efekat? :rotf:
A kako vi Fan Club Plenum Studenata reagujete kad Rektum fakulteta neće da se sastane sa Vučićem a hoće sa Emanuel Zofreom?

OBOŽAVAM TE! Uvek me nasmeješ od srca :lol:
Mećem te na Friend listu :heart:
A što ti nisi u Mitrovici, Stoyko moi? Evo sad videh na insta klip, kaže baba bolesna sam sa dva infrakta idem u Mitrovicu da podržim precednika mojega i Vojvodinu (glas iz offa: Srbiju, Srbiju), i Srbiju i Vojvodinu i sve, kaže baba.

Predsednik Republike Srbije nije nadležan za to.
Pa ni studentski plenum nije nadležan za politiku države
Ono, protokolarno da se dogovore ko će da dežura na vratima studenjaka, da se proverava klozet i da vide koji to intelektualac lomi ventičiće na tuševima jer mislio da je H hladna voda

Back