Sada ga zovu "Glovo"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
373.900
Clip_3.jpg

Vučić sa radnicima Gradske čistoće

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike Gradske čistoće i istakao da je srećan što je mogao da provede neko vreme sa njim, ljudima koji svoj posao obavljaju u najtežim uslovima.

"U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad. Zato sam večeras odlučio da posetim prave radnike, ljude koji se bore za sve nas i koji svoj posao obavljaju u najtežim uslovima. Ponosan na njih i srećan što sam neko vreme mogao da provedem sa ovim divnim ljudima", napisao je Vučić uz snimak na Instagramu.Vučić je radnicima "Gradske čistoće" doneo pljeskavice i sokove.link

Pogledajte prilog 1680019
Vučić sa radnicima Gradske čistoće

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radnike Gradske čistoće i istakao da je srećan što je mogao da provede neko vreme sa njim, ljudima koji svoj posao obavljaju u najtežim uslovima.

"U našoj zemlji, a i u svetu, zavladala neka nova moda da se slavi nerad, a ne rad. Zato sam večeras odlučio da posetim prave radnike, ljude koji se bore za sve nas i koji svoj posao obavljaju u najtežim uslovima. Ponosan na njih i srećan što sam neko vreme mogao da provedem sa ovim divnim ljudima", napisao je Vučić uz snimak na Instagramu.Vučić je radnicima "Gradske čistoće" doneo pljeskavice i sokove.link

У Ковину чисто! #АцоВредан

.. a zar se njemu mandat ne završava i ovako i onako sa ovim mandatom ?
Videćemo da li će da se završi jer ako bi demonstracije uspele i institucije počele da rade svoj posao to bi značilo da državni tužilac izda nalog za hapšenje AV zbog državnog udara, podrivanja ustavnog poretka, pozivanja na nasilje. Zato on i ne ispunjava zahteve studenata. Čak i da mu oproste i da ga ostave do kraja mandata to bi značilo da nema nikakva ovlašćenja više, zato nije lud da oduzme sebi moć i imunitet od gonjenja.

Nije ovo prvi put da Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, zbog brige i nesanice kruži gradom i pomaže drugima.
Ovo je vijest iz 2019.
Tko zna koliko je puta do sada taj čovjek u gluho doba noći sjeo u svoju 19 godina staru Škodicu, pa obilazio radnike na terenu donoseći hranu, kavu, čaj, sokove, jedino što mi znamo za ova dva puta, kada su to sasvim slučajno zabilježile kamere.
Ljudi nemaju pojma koliko se toga može obaviti pod okriljem noći, dok drugi spavaju i ne gledaju, pa i sam HDZ-ov predizborni spot "HDZ ZNA!" kaže:

"Mi smo bili vrijedni dok su drugi pričali radili i noću dok su oni sanjali."

To je taj čovjek koji Republici Srbiji treba, koji je rekao:

"Želim da budem predsednik svih, prvi po obavezama, a poslednji po privilegijama."

Čovjek koji nikada neće tražiti da mu se kaže hvala, koji bdije nad Republikom Srbijom, koji je za nju spreman istrpjeti progon i udarce, iako nije ništa skrivio.
On je tihi zaštitnik, vitez.

Back