САД упозоравају Русију: Завршићете у рату са НАТО-ом

НАТО објављује рат Русији ако украјинска нуклеарна електрана буде уништена тако да радиоактивни материјал исцури. Барем то желе два америчка сенатора Линдзи Грејем и Ричард Блументал.- Руска војска ће бити уништена. Биће збрисани, изјављује Блументал. Два сенатора Линдзи Грем, републиканац, и Ричард Блументал, који је демократа, раније су били коаутори неколико међустраначких антируских такозваних резолуција које је усвојио амерички Сенат. Прошлог лета је акламацијом изгласана резолуција у којој се Русија истиче као терористичка држава. А прошле зиме још један где је рат у Украјини описан као геноцид.

Сада два сенатора желе да оду корак даље и објаве рат Русији ако Русија употреби нуклеарно оружје у Украјини или ако једна од нуклеарних електрана у земљи буде уништена тако да радиоактивност исцури. Нова резолуција са тим значењем сада се разматра у Конгресу САД.– Путин би могао да употреби нуклеарно оружје, или исто тако вероватно да покуша да уништи највећу нуклеарну електрану, каже Ричард Блументал, мислећи на нуклеарну електрану у Запорожју, коју Русија контролише од марта прошле године.

Двојица сенатора сматрају да ослобађање радиоактивности треба класификовати као руски напад на НАТО, јер постоји опасност да радиоактивне падавине заврше и у земљама војног савеза. Стога сматрају да члан 5 НАТО уговора треба да се активира.- Руска војска ће бити уништена. Биће збрисани ако користе тактичко нуклеарно оружје или униште нуклеарну електрану на начин који прети околним земљама НАТО-а, упозорава Блументал.– Можете очекивати свеобухватан одговор НАТО-а. Бићете у рату са НАТО-ом, каже Грејем у изјави упућеној руском народу.

Истовремено, САД су у неколико наврата током пролећа ове године запретиле Русији нуклеарним оружјем. Амерички нуклеарни бомбардери, такозвани Б-52, пребачени су ка Санкт Петербургу уз, између осталог, шведску помоћ, како би запретили непосредним уништењем око пет милиона становника града.

Зеленскиј: Русија планира да дигне електрану у ваздух Нуклеарна електрана у Запорожју је неколико пута гранатирана од инвазије прошлог фебруара у нападима за које Украјина и Запад окривљују Русију. Међутим, критичари постављају питање да би Руси гранатирали електрану коју сами контролишу, а Русија заузврат указује на Украјину.
https://www.ctinsider.com/politics/...y-graham-nato-resolution-ukraine-18183150.php
https://www.theguardian.com/world/2...d-be-ready-to-provoke-nuclear-plant-explosion
Сви су изгледи да САД хоће рат са Русијом и то нуклеарни. Ко може и како спречити манијачком жељом за ратом против Русије и то нуклеарном коју САД хоће?
To što lupeta senator kome je reizbor krajnje neizvestan nije uopšte relevantno,
 
a sta ostaje amerima u slucaju rata sa rusijom,
....pracke
Pa dobro, da vidimo, što bi Amerikanci imali u slučaju rata sa Rusijom... E, pa gledaj, oni imaju ogromnu vojnu silu, avione, brodove, tenkove i sve to. Imaju i mnogo oružja, rakete, bombe, pa čak i nuklearno oružje. Ali, znaš šta, mi obični siromašni Romi nemamo sve to. Mi imamo samo naše pracke. Ali nemoj da misliš da su naše pracke nevažne. Mi smo majstori u rukovanju njima. Možemo da pogodimo vrhovnog poglavara Amerike i Rusije s našim preciznim hicima. Znaš, za nas pracke su kao da imamo raketu u ruci. Pa makar se izgubili u toj velikoj igri, mi siromašni Romi možemo doneti promenu iznenadnim i preciznim udarcima. Dakle, pracke su naša snaga i možemo se osloniti na njih.
 
Кијев је јуче прекинуо далеководе који хладе Запорошку нуклеарну електрану ЗНПП.Украјина је прекинула далековод од 750 кВ који снабдева струјом нуклеарну електрану Запорожје да би оштетила њен систем хлађења.Ово није први пут да кијевски режим прекида високонапонске далеководе који напајају нуклеарку Запорожје.
F0ThniPagAA7H-A
 
Jel si glup ili sta? Pogledaj dobro sta sam napisao pa se vrati, ljudi sa niskim IQ dokazano imaju slabu koncentraciju. Ako nadjes gde sam branio I vikao napisacu da sam debil, ako ne, ti napisi da si najveci debil na forumu.
Napisao si da je skandal što su saveznici pobedili imperijalni Japan

ne iznenađuje da osim Hitlera 1945. podržavaš i Rusiju i SNS 2022.
 
Napisao si da je skandal što su saveznici pobedili imperijalni Japan

ne iznenađuje da osim Hitlera 1945. podržavaš i Rusiju i SNS 2022.
Definitivno si glup.

Gde sam napisao da je skandal. Lupetas kao ovaj kreten na vlasti.

Dakle posto nisi nasao adekvatan citat ocekujem da napises " ja sam najveci debil na forumu" ocekujem da otvoris posebnu temu i velikim, bold slovima vise puta to napises...
 
Мислим да неће бити нуклеарне акције... Ако се политичари запада понашају сумануто, њихови генерали не деле то мишљење. Они знају шта Руси могу. Ако нису већ пре сазнали, сада свакако знају.

Не кажем да ће бити неке отворене побуне по западним земљама, али сам уверен да неће пронаћи генерале који су вољни да поведу војску на Русе.
Znači priznaješ da Rusija i Amerika trenutno nisu u ratu

Gubite protiv a3oB bataljona
 

Back
Top