dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 64.240
Не, имам ја свог лидера и своју Владу!
Не требају нам покојни аустроугарски официри!!!
Не требају нам покојни аустроугарски официри!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemci su etnički očišćeni sa bi se stvorili uslovi za etničko čišćenje Srba iz NR H i NR BIH.То је била одлука САД, УК и СССР-а да се немачка мањина депортује из Чешке, Пољске, Југославије.То је први разлог.
Други разлог је недостатак хране, фолксдојчери су имали велика пољопривредна имања, а већина радно способних фолксдојчера је евакуисана од стране Вермахта, и остали су углавном старији, болесни, деца итд.У таквој ситуацији, било је немогуће организовати адекватну обраду фолксдојчерских имања, а глад је претила.Немци су однели све што се могло однети приликом повлачења, а летину коју нису могли однети, уништавали су.
Amerika i Britanija jesu dale dozvolu da se deportuju Nemci ali nisu dale dozvolu da se Broz odnosi nehumano prema nevinim nemačkim civilima.То је била одлука САД, УК и СССР-а да се немачка мањина депортује из Чешке, Пољске, Југославије.То је први разлог
Nisi dokazao da Broz nije mogao da se odnosi humano prema nevinim nemačkim civilima.Други разлог је недостатак хране, фолксдојчери су имали велика пољопривредна имања, а већина радно способних фолксдојчера је евакуисана од стране Вермахта, и остали су углавном старији, болесни, деца итд.У таквој ситуацији, било је немогуће организовати адекватну обраду фолксдојчерских имања, а глад је претила.Немци су однели све што се могло однети приликом повлачења, а летину коју нису могли однети, уништавали су.
Jesu.А да ли су и социјалистички станови били инфериорни у односу на америчке станове?
Koliko je ljudi u svetu htelo da živi u Americi a koliko u Jugoslaviji u periodu 1945-1989?Ти си се ширио у 2 социјалистичка стана, могао би да нам објасниш како и ти станови нису ништа ваљали и да је на Флориди било 100 пута бољих станова.
Jeste.Да ли је и твоја диплома била инфериорна у односу на америчке?
Не бисмо живели у најбољем облику капитализма, али би било боље.Крив је Тито, да није њега било сада би ми живели у шведском капитализму, а не у овом колумбијском.
Na tvoju veliku žalost, u istoriji će ostati zapisano da je bio Broz bio staljinisticki ubica u Moskvi od 1935. do 1939, a Staljin je u to vreme bio najveći zločinac u svetu.Tito je bio vanbracno dijete Cercila i ruske knjeginje Olge Romanov
Skolovan je u tajnostu i Italiji i Svicarskoj
1937 gestapo ga je stavio na celo jugoslovenskih komunista a pravog tita su ubili i telo mu izbacili iz podmornice usred atlantika
e baš si me rastužio, saću da patim maloNa tvoju veliku žalost, u istoriji će ostati zapisano da je bio Broz bio staljinisticki ubica u Moskvi od 1935. do 1939, a Staljin je u to vreme bio najveći zločinac u svetu.
Pogledajte prilog 1597017
Jel' ti se opet javlj'o Tita u snu, Pančevac? Šta veli stari ćopo?@Sizif je rekao da se ne treba distancirati od komunističkog diktatora.
Bedni život? U maju ove godine sam bio mesec dana u Tokiju. U aprilu sam bio mesec dana u Los Anđelesu. U novembru prošle godine sam bio mesec dana u Rio de Žaneiru...Kakav je to bedni život
Džaba ti putovanja ako ti Tito nikada ne izlazi iz glave a komunisti opsedaju mozak svaki dan. Nikada nijednu poruku lepu sa putovanja nisi poslao, nikakvu sliku, ni o čemu drugom nikada nisi napisao a da nema veze sa tvojom opsesijom.Bedni život? U maju ove godine sam bio mesec dana u Tokiju. U aprilu sam bio mesec dana u Los Anđelesu. U novembru prošle godine sam bio mesec dana u Rio de Žaneiru...
Bedni život? U maju ove godine sam bio mesec dana u Tokiju. U aprilu sam bio mesec dana u Los Anđelesu. U novembru prošle godine sam bio mesec dana u Rio de Žaneiru...
https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-sa-putovanja.794071/page-326#post-48126628Nikada nijednu poruku lepu sa putovanja nisi poslao, nikakvu sliku,
A po stavovima kao da te Latinka pravilaNisam bio ni onda niti bih sad.