SAD stitile ustasu Artukovica

evo tučem..vrijeme.u Os..neka kisa..a nisam par dana kljucao po krsti..pa reko ..da vidim..šta mi čejeni rade..sve je pod kontrolom...mirni...;)...
el se zna..šta jes Fenixom..ubio ga Eš....fale mi naši krajišnici ...vječna su inspiracija...:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Nedostajao si Bori, eto pitaj ga... znaci ubilo Penisa? :mrgreen: Katastrofa... al' doci ce taj...

A ne, nisu se nikako izjednačili sa njima. Nikako!

Iako to jeste bio zločin, to nije isto.

Po tebi su verovatno trebali ustašama da podele kolače.

Vas je problem sto zivite u iluziji da su na Bleiburgu stradali iskljucivo ustase, ta mantra poprilicna je glupost. Ustase cak nisu bili ni u vecini.

E sad, to sto su za mnoge od vas svi Hrvati ustase pa ih je sve trebalo porokati, to je vec drugi par rukava...

..kontaj ti vako...
...Amere .Inglezi zovu ..kolonistima....kad sam bio..u Londonu kod..sestre...koliko sam ja shvatio..prema Amerima se Inglezi..odnose kao prema.."smeću"..ono smatraju ih za niži ljudski stalež....baš ih i ne gotive...recimo..kao ..Vi ..oriđiđi..Srbende..preme.."dođošima&prečanima"..kontaš..isti jezik.."ista v(j)era".ali razika u mentalitetu..pogledima....Ameri su dijete...Ingleza ..i dan danas Engleska kraljica drma Amerima i Australijom.....to je tako.....

Zanimljiva postavka....
A Blerova servilnost.....?

e,sudbino kleta,spasish im 5iljada pilota,a oni udomili serbske kasapine...

Autogol.
Ovaj je klao hrvatsku i balijsku nejač.
I za njega je bilo mesta, bitno je da je antikomunist.

0.jpg

Back