Afganistan je veoma lijepa zemlja jer ona zasluzuje da bude slobodna od terorizma i mislim da je tu Amerika koja zeli da pomogne Afganistancima kako da budu slobodni i kako da se nauce da zive sa Islamom i sa Islamskim drustvom.Zasto ne bi moglo mirno da se zivi jer kad bi Amerika ostavila Afganistan samom sebi rat bi se razvio do nesrazmjernih posljedica i to bi bio klasican gradjanski rat u kome bi pale mnoge zrtve.Ovako vlada Afganistana ima jakog zastitnika a to je Ameriku koja zeli da pomogne Afganistanu da stane na noge i da postane jakom ekonomskom zemljom u regionu.Afganistan ima potencijala da bude jedna jako razvijena zemlja a odavno nisu osjetili mir i stabilnost i zato vrijeme ej da se rascisti sa Talibanima kako bi Afganistanci mogli izvjeti u miru i stabilnom okruzenju.Tu je znaci Amerika plemenita jer zeli da pomogne Afganistanu da bude prava drzava bez terorizma jer Talibani su teroristi koji ne haju za zrtve i podmecu eksplozivne naprve u Dzamijama.To je stvarno velika zalost ko podrzava Talibane jer Talibani su banda koja zasluzuje da nestane.
Mingo , aj ne kaki , nema deset dana valjda kako si ovde , na istom ovom forumu , pljuvačio po amerikancima, pozivao da se uvede šerijatski zakoni i podržavao mučenje i odsecanje ruku i itd. .
Ja nasuprot tebe niti mrzim ameriku niti nasuprot jaguara ne ljubim im dupe , ja sam jednostavno realan tip ne mrzim amerikance ali ni ih ne volim , i ne podržavam njihovu politiku u svet i pogotovu ne podržavam jednoumlje u isto vreme nisam ni rusofil da veličam njihove vođe , ali treba znati ceniti kada neko podmetne svoja leđa za tebe kada je potrebno , međutim to nisu ni rusi ni ameri ikada uradili za nas.