SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro ako tako gledaš...
Amerikanci inače nisu kao mi. Kod njih ti nemaš pravo mnogo da zalaziš u njihovu telesnu zonu i veoma su osetljivi na to.
Tamo nemaš tako lako pravo da staviš ruku na čoveka i potapšeš ga po leđima ili tako nešto kao ovde...
Mislim ima i tamo naravno toga, ali ne u toj meri kao ovde kod nas, a tek sa ljubljenjem je drugačije...
Naročito sa decom sumnjam da je to tamo tako.

Тешко је причати о Америци као целини. Требало би много боље познавати прилике у конкретним местима и епохама да би разумео понашање људи. Ово за Бајдена је моја теорија која не мора бити тачна али просто мислим да то има више смисла од оне да је дотични педофил.

На крају крајева, Бајдену је погинуло мало дете у младости, можда је и то утицало да развије посебан однос са децом, ко зна.

Inače dotični Antifa je ubio Trampovog fana koji je nosio USA zastavu.
Zato je Tramp odlučio da naredi US Marshals da ga ne privode pravdi.
Odnosno da upotrebe Preku Pravdu.

Ne znam, ja se ne zanimam tim Trejler Trešom i njihovim sukobima.

Sasvim suprotno, nakon što izmerim Trigliceride Pelosiji i Čaku, pitam ih kakav je bio seks 1960ih. Oni se samo smješkaju.

Тешко је причати о Америци као целини. Требало би много боље познавати прилике у конкретним местима и епохама да би разумео понашање људи. Ово за Бајдена је моја теорија која не мора бити тачна али просто мислим да то има више смисла од оне да је дотични педофил.

На крају крајева, Бајдену је погинуло мало дете у младости, можда је и то утицало да развије посебан однос са децом, ко зна.
Ma ne može živ čovek da se odbrani od tih baba i deda što cmaču decu.

I sad su naprasno svi pedofili.

Trt na kvadrat.

Da, zanimljivo je da ruski botovi uvek navijaju za ubistva političkih neistomišljenika. Na sreću po sve nas,

Pregaziće to AOK ko plitak potok.

Pogledajte prilog 814372
Laub_AOC_-10.jpg

Snimi je. Stiklice, odelce i gleda pravo u oci.
Gotovi su. :D

Тужба коју је иницирала савезна америчка држава Тексас пред Врховним судом САД, којом се оспоравају избори у четири савезне државе које су прогласиле победу Џоа Бајдена, разбеснела је демократе.
Грађански рат“ је почео на Твитеру након покренуте тужбе и коментара Си-ен-енове перјанице Криса Куомоа.
Иако су се поједине од више од 40.000 референци односиле на првобитни сукоб који се одвијао од 1861. до 1865. године око будућности САД-а или на ратове на другим подручјима, велики број твитова одраз је фрустрације демократа и њихових медијских савезника због тужбе коју је Тексас поднео против Џорџије, Мичигена, Пенсилваније и Висконсина, где је Бајден проглашен победником на основу гомиле гласова пристиглих поштом. Тужбу је подржало 18 других држава и сам амерички председник Доналд Трамп.

https://rs.sputniknews.com/svet/202...er-sve-vise-drzava-osporava-bajdenovu-pobedu/
znaci opet 1861-va .........Getysburg........
index.jpg

Ne, stvarno, kako uopšte može da čitate srpsku redakciju Sputnjika? I još joj i verujete? :eek:
To je baš tužno
i ja kazem.
Umesto da se "obrazuju" sa NEWS, DAILY MIRROR, WASHINGTON POST, HERALD TRIBUN.................na srpskom.

Бајден срећно ожењен, има децу, унуке, иде недељом у цркву. Путин разведен, јури сојке од седамнаест лети и носи свилене тренерке од три хиљаде долара. Јасно је ко је ту нови апостол.
ja imam veci od tebe, mali perice . pitanje je kad ce polumrtvi pedofil u belu kucu? ne pratim izbore, a interesuje me

Бајден срећно ожењен, има децу, унуке, иде недељом у цркву. Путин разведен, јури сојке од седамнаест лети и носи свилене тренерке од три хиљаде долара. Јасно је ко је ту нови апостол.
Ima dvoje dece od četiri, jer mu dvoje lipcalo. I ovaj sin mu pred krajem, narkoman. Inače mu je ovo druga žena, a prva riknula trudna u saobraćajki sa detetom.
Ide u crkvu, pedofilčina. Ma uzoran neki dementni fosil.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back