- Poruka
- 41.996
CNN je glavni, ne SCOTUS.E sad je gotovo. Sigurno Tramp pobedjuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CNN je glavni, ne SCOTUS.E sad je gotovo. Sigurno Tramp pobedjuje.
kuomo je ratni zlocinac, napravio genocid u njujorku nad starcima mesajuci nezarazene sa zarazenima, sad ne da vakcinu, a onda smo mi ravnozemljasi antovakseri
Užas šta je napravio jadnim ljudima u staračkim domovima...kuomo je ratni zlocinac, napravio genocid u njujorku nad starcima mesajuci nezarazene sa zarazenima, sad ne da vakcinu, a onda smo mi ravnozemljasi antovakseri
smesno bu bilo da nije zalosno..
Latinosi se pre svega razlikuju po poreklu , a onda po tome koja je generacija u pitanju. Monolitni su koliko i Sloveni, samo sto mediji to nikako da skontaju, pa ih uvek guraju u isti kos.Latinosi se konkretno razlikuju po državama. Na Floridi i Teksasu su za republikance polovinom a u Arizoni, Nju Meksiku i Kaliforniji za demokrate većinom.
Pored Pensilvanije i Džordžije Trampu je potreban preokret u barem još jednoj od ključnih država..
Па тренутно, Бајдену највише гори у ПА јер је тамо већ било пар интервенција суда у корист Трампа, а и негде је припремљен терен да се ту нешто деси, најавама о њиховој прљавој изборној историји.
Џорџија свакако иде на поновно пребројавање, чека се АЗ где лако може да се деси да Трамп окрене, остало је неких 80К гласова на разлику 16К за сенилка.
Тиха ватра која може све да запали је софтверски "глич" који је ето баш Трампове гласове пребацио Бајдену. То би био баш пожар...
.
Twitter has banned the account of the former Donald Trump adviser and surrogate Steve Bannon after he called for the beheading of Dr Anthony Fauci and the FBI director, Christopher Wray, and the posting of their heads outside the White House as a “warning”.

plan je da ih przimo na tihoj vatri, cekamo da vidimo koliko ce antifa pozicija i para da im trazi za uklanjanje trampa iz bele kuce.Тиха ватра која може све да запали је софтверски "глич" који је ето баш Трампове гласове пребацио Бајдену. То би био баш пожар...
Sapiro sretan kao malo dete, imace o cemu da prica barem naredne 4 godine.

.Pored Pensilvanije i Džordžije Trampu je potreban preokret u barem još jednoj od ključnih država.
Ja mogu da zamislim da sud preokrene situaciju u jednoj državi. Već u dve manje verovatno a u tri mi je naučna fantastika..
Аризона је још у игри, као што рекох, још има 80К непребројаних гласова, аразлика је 16,5 за сенилка и константно се смањује, Трампу је протрбно 60,6%, а у последњем бројању 16К гласова имао је 59,7%...
Услут, а Руси спавају ли спавају, Аљаска се последњи пут јавила пре пет дана, а остало непребројаних скоро 200К гласова, Трамп води са неких 50К гласова предности...
.

manje bitno. pobedio je.Trump je dvorska luda.
To neki znaju a neki će shvatiti vremenom.
Ti si obična ako bi pristao da sedneš u automobil kojim upravlja Džo, a kamo li u nešto drugo čime taj upravlja.Trump je dvorska luda.
To neki znaju a neki će shvatiti vremenom.
.Ja mogu da zamislim da sud preokrene situaciju u jednoj državi. Već u dve manje verovatno a u tri mi je naučna fantastika.![]()