- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Spremaj AntifuSpremte se spremte Trampovci...
zanima demokrate da speru istorijsku ljagu o izbornim prevarama.Pa da li je dete ili nije to ne znam...
Ali itekako ima povoda da ide sa ovim na sud...I ne znam cemu cudjenje?...
Pa svako normalan bi isto postupio...
I jel moguce da nikoga ne zanima sta ce sud reci? Pa valjda je u interesu sviju nas da izbori budu regularni?
Ljudi iako deluje da je Bajden pobedio ništa još nije gotovo. Tramp možda predoseća ili je shvatio da mu se sprema 5.oktobar pa će preduzeti nekakve mere.
Bajden je najavio da će istereati trespasser-a iz White House, a i ignorisali su nalog SCOTUS-a za razdvajanje pošiljki poslate poštom.
Zanimljiv razvoj događaja.![]()
Sprema se Đeneral ĐulijaniSpremte se spremte Trampovci...

O da...Ignorisali?
Ala će da bude kuknjave veće nego kad je Pinoče preuzeo stvari u svoje ruke.Spremaj Antifu![]()

Doduše samo u Pensilvaniji je i bilo te naredbe od Justice Samuel Alito.Ignorisali?

varaj podjebavaj... podjebavaj varaj....imali ste čoveka koji je barem hteo da vas vadi.
Da si pratio izbore ranije, ja ih pratim od Regana... ti nisi bio rodjen, znao bi da kada god je bila mala razlika, pretilo se sudovima i nikada nista nije bilo.Pa da li je dete ili nije to ne znam...
Ali itekako ima povoda da ide sa ovim na sud...I ne znam cemu cudjenje?...
Pa svako normalan bi isto postupio...
I jel moguce da nikoga ne zanima sta ce sud reci? Pa valjda je u interesu sviju nas da izbori budu regularni?
Taj NE može da pretrci ni 10metara, kakav crni general
Doduše samo u Pensilvaniji je i bilo te naredbe od Justice Samuel Alito.
Ali opet ni malo nije mala stvar ignorisati sudiju SCOTUS-a.
Skoro ko revolucija.![]()
Dobro ga navukao Borat haha.Taj NE može da pretrci ni 10metara, kakav crni general
Njega deka antifa slomi pogledom.
Vi republikanci od vas ostao samo jezik kao aktivni mišić, ništa više.
Autoritarna mafija, svi do jednog u toj republikanskoj stranci. Svi ste opušteni![]()

Trump je dvorska luda.varaj podjebavaj... podjebavaj varaj....imali ste čoveka koji je barem hteo da vas vadi.
mogu li to i hoće li to prevaranti?
![]()
Zaradio si status ravnozemljasa , mora da si odgledao neki film od Mile ili Sandula.
Ulog uopšte nije mali da bi se lako odustalo.Neće biti nikakvog rata. To što se makljaju po ulici je najviše što će biti.
Ja samo smatram da Trampa ne treba potceniti. Njega kao njega.
Dobro...Zaradio si status ravnozemljasa , mora da si odgledao neki film od Mile ili Sandula.
Kakav rat ne lupetaj. Smesan si. Toliko si se primio kao hepo kockica.Dobro...
Ako ti misliš da je nemoguće da ovde izbije rat mislim da si pre ti ravnozemljaš.
Bajden otvoreno kaže da će da izbaci Trampa iz Bele Kuće i ignorišu SCOTUS u Pensilvaniji, a ti pričaš kako je rat nemoguć.
I to sve dok Tramp urla da je pokraden.
Neka bude da sam ja glup, ali meni to bukvalno izgleda kao najava rata.
e, sipci, croati manjine odradise posao i nema ih vise, samo ova dva zafrkantaNeka bude da sam ja glup, ali meni to bukvalno izgleda kao najava rata.