SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Našli su neku fotku jednog tipa sa tim izopačenim ušima kako drži crnu zastavu sa crvenim A u sobi.
https://www.washingtonpost.com/nation/2020/10/08/wolverine-watchmen-michigan-militia/
It was preparation, the affidavits say, for the “boogaloo,” an anti-government uprising or civil war. People connected to the right-wing “boogaloo bois” movement have been charged with killing a security guard and plotting to use explosives amid protests in the summer.
Ne znam sta su nasli, ali grupa je desnicarska i spremala se za gradjanski rat. :confused:

Uvek je slika, ili crno na belo, vise govorilo od svacijeg misljenja - ja tebi kazem da se drzim cinjemica, a ti se pravis naivan.
PRICAS O NEKIM MILITANTIM BELCIMA, A JA VIDIM CRNE VOJNE FORMACIJE.
A novac, kome ide novac? "if you go to Antifa.com, it takes you directly to joe bidens webpage. ... whats that tell ya ... try it yourself,"
https://www.usatoday.com/story/news...s-joe-biden-site-hes-not-involved/3455297001/

A NOVAC, KO FINANSIRA SVE TE GRUPE?
Objavio si video u kome je Tramp lagao 2 minuta bez prestanka. :roll:
O kojim cinjenicama ti govoris?

Počeli suverenisti da ukidaju tvitere ko globisti haha.
“Digital Civil War”: Twitter Blocks Users From Posting Link to New York Post Biden Lobbying Story
“Republicans better wake up Big Tech is trying to eliminate freedom of speech,” remarked Donald Trump Jr.

ma, ko ih sljivi, - ne daju da se cita, evo pa gledajte, da znate da je kokain skupa zanimacija, krek je jeftiniji https://www.infowars.com/posts/hunt...-shock-photos-show-biden-son-amid-drug-binge/

bajdenove zanima samo droga i intimidacija malih devojcica, klinton kriminalni klan

ja svoje ***** izjedem ako seronja pobedi!

Ti si Deki homofob, ali Proud Boys zaista podržavaju gejeve i nije to za njih uvreda, verovao ili ne.:)

Сви ти фашисти се праве да су геј френдли, као "Заштитићемо вас ми од муслимана".

Али онда кад зајашу власт испостави се да су спремили гулаге за ЛГБТ.

Тако се Ле Пен прави да је као ЛГБТ френдли, а њена ћерка јавно показује да није, или Алиса Вајдел која је и сама леза.

Иначе у алт рајту има много гејева који се плаше неке исламске дистопије.

Мило Јаноплулос је најбучнији,

али мој лични фаворит је Луцијан Винтрић,

који стоји иза контроверзног фото сешна "Twinks for Trump" :lol:

1602710011131.png

Сви ти фашисти се праве да су геј френдли, као "Заштитићемо вас ми од муслимана".

Али онда кад зајашу власт испостави се да су спремили гулаге за ЛГБТ.

Тако се Ле Пен прави да је као ЛГБТ френдли, а њена ћерка јавно показује да није, или Алиса Вајдел која је и сама леза.

Иначе у алт рајту има много гејева који се плаше неке исламске дистопије.

Мило Јаноплулос је најбучнији,

али мој лични фаворит је Луцијан Винтрић,

који стоји иза контроверзног фото сешна "Twinks for Trump" :lol:

Pogledajte prilog 780265
Ti kažeš fašisti, ali ovo su po meni reakcionari na nove moderne ideologije feminizma, woke religije i ideologije, LGBT ideologije forsiranja u medijima...
Reakcionizam se svodi pre svega na larmu u medijima i svo to attention whorovanje
Znači o tome je reč. O kulturnom ratu, o medijima... Oni samo žele da se parla o njima.
Nije njima do ukidanja LGBT prava već zaustavljanju da se samo o tome priča pre je do toga sav taj Culture War.
A mislim prilično su poludeli sa svim tim Critical Race Theory i raznoraznim kulturnim rasizmima, white privilege

To sve kao da je deo te WOKE religije i ideologije istovremeno nazvane Cultural Marxism od strane Pitersona.
Sve ide protiv Constitution i libertarijanci smatraju da je njihov glavni cilj ukidanje Constitution i uvođenje Communist Manifesto od strane takvih pokreta.

Totalitarizam protiv Libertarijanizma.

E sad ovi Proud Boys deluju kao neka naivna grupa momaka koji piju pivo na izletima, bar meni...
Ne žele da se jedino feministkinje okupljaju i o njima priča.
A vi odmah ih prozivate fašistima i dobro možda jeste u pravu, ko zna, ali ja ne mislim tako, ne deluje mi tako.

Ti kažeš libertarijanci, a ako ćemo već pričati anarho-kapitalističkim pokretima oni koriste žuto-crnu zastavu, a ovaj tip korsti crveno-crnu, kao većina anarho-sindikalista.
Mislim to je Antifa po samoj definiciji, crveno i crno.:)
Ne znam, druzili su se desnicarima, spremali se za desnicarske ciljeve, ranije napade na guverku Micegena zbog korone su predvodili desnicari.
Mozda je ovaj imao neka pomesana osecanja, ne znam.

Ti kažeš fašisti, ali ovo su po meni reakcionari na nove moderne ideologije feminizma, woke religije i ideologije, LGBT ideologije forsiranja u medijima...
Reakcionizam se svodi pre svega na larmu u medijima i svo to attention whorovanje
Znači o tome je reč. O kulturnom ratu, o medijima... Oni samo žele da se parla o njima.
Nije njima do ukidanja LGBT prava već zaustavljanju da se samo o tome priča pre je do toga sav taj Culture War.
A mislim prilično su poludeli sa svim tim Critical Race Theory i raznoraznim kulturnim rasizmima, white privilege

To sve kao da je deo te WOKE religije i ideologije istovremeno nazvane Cultural Marxism od strane Pitersona.
Sve ide protiv Constitution i libertarijanci smatraju da je njihov glavni cilj ukidanje Constitution i uvođenje Communist Manifesto od strane takvih pokreta.

Totalitarizam protiv Libertarijanizma.

E sad ovi Proud Boys deluju kao neka naivna grupa momaka koji piju pivo na izletima, bar meni...
Ne žele da se jedino feministkinje okupljaju i o njima priča.
A vi odmah ih prozivate fašistima i dobro možda jeste u pravu, ko zna, ali ja ne mislim tako, ne deluje mi tako.

:lol:
Ма да, момци на рану да их привијеш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back