SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne.

Na samom početku YU krize 1991. je bio na vlasti Buš.

Ali većinom 1993-2000 je bio Klinton, i samo zato je lokalnim seljanima ostalo u sećanju "Klinton=bol."

Da
Amerika je dugo oklevala da se prikloni jednoj antisrpskoj poziciji i to je tek učinjeno posle torpedovanja Kultiljerovog plana za Bosnu a tada već dolaze demokrate na vlast. Moguće je da bi i republikanci vodili istu politiku, no to i nije bitno, ja govorim o sadašnjoj stanju stvari i jasnoj ideološkoj razlici. Sa Trampom je došlo do reza.

POKUŠAJ ATENTATA NA TRAMPA! Hteli da UBIJU američkog predsednika!

Identifikovana je žena osumnjičena za slanje pisma američkom predsedniku koje je bilo zatrovano smrtonosnim ricinom.

Koverat, koji je verovatno iz Kanade poslat na adresu Bele kuće, presrela je američka policija.

Policija je saopštila da je identifikovala ženu osumnjičenu za slanje pisma, ali nije otkrila detalje.

Pismo je zadržano u poslednjem vladinom eksternom centru za prijem pošiljki, čime je sprečeno da dospe u Belu kuću.

- Federalni istražni biro i naši saradnici iz američke obaveštajne službe i službe za kontrolu pošte analiziraju sumnjivo pismo, koje je prispelo u centar za pošiljke američke vlade – navodi FBI u saopštenju.

U ovom trenutku nema nagoveštaja da je javna bezbednost ugrožena.

https://happytv.rs/vesti/svet/251885/pokušaj-atentat-na-trampa-hteli-da-ubiju-američkog-predsednika

Ne.

Na samom početku YU krize 1991. je bio na vlasti Buš.

Ali većinom 1993-2000 je bio Klinton, i samo zato je lokalnim seljanima ostalo u sećanju "Klinton=bol."

Setio sam se jednog Bandijevog teksta koji to lepo objašnjava ;

"Dejvid je levoliberalni globalista ,a sadasnja BiH je tvorevina te ideologije ,tako da Dejvid verovatno ne misli na izmene unutrasnjih entitetskih granica , vec generalno na pokusaje da se narusavaju tekovine Pax Americana iz devedesetih na Balkanu . "

Vidiš kako naš kolega za razliku od tebe ima istančan osećaj za analizu a i sam moram da priznam da ovako jezgrovito objašnjenje ne bih mogao dokučiti.
Znači BiH i sve te satrapije jesu tvorevina iste te ideologije od koje demokrate neće odustati jer njihov slogan jeste ; " Amerika vrednosti".

Poslednja izmena:
Kako je onda Repub priznao kosmeta 2008.

President_Bush_with_leaders_of_Kosovo.jpg

Odgovor: zato što je naklonost GOP-a slobi potpuni mit.

Kako je onda Repub priznao kosmeta 2008.

President_Bush_with_leaders_of_Kosovo.jpg

Odgovor: zato što je naklonost GOP-a slobi potpuni mit.
Tako što republikanci nisu naklonjeni Slobi ni Srbima niti Svetom Savi ili Đokoviću već su sledili tradiciju njihovih predhodnika. Uostalom to čine i današnji republikanci.
Razliku čini to što za razliku od demokrata nisu zadrti u ideološkom smislu i zato će prihvatiti ona rešenja koja su pragmatična a povoljnija po interese SAD.

SRBI NAŠLI NOVI NAČIN DA PRUŽE PODRŠKU TRAMPU! Evo šta rade širom Amerike! (FOTO)

Najnoviji način agitacije je i to što su počeli masovno da nose, tamo gde je obavezno, zaštitne maske na kojima se nalazi natpis:

- Tramp 2020 nastavak. Neka liberali ponovo plaču.

Kako to izgleda možete pogledati i na fotografiji ispod koju nam je poslao jedan Srbin koji živi u Sjedinjenim Državama.

https://happytv.rs/vesti/svet/25189...odršku-trampu-evo-šta-rade-širom-amerike-foto - SRBI NAŠLI NOVI NAČIN DA PRUŽE PODRŠKU TRAMPU! Evo šta rade širom Amerike! (FOTO)

Prilozi

• Screenshot_20200920-185718_Gallery.jpg
    Screenshot_20200920-185718_Gallery.jpg
    59,4 KB · Pregleda: 11
Poslednja izmena:
Zbog zabluda haha. Mislio sam da će Vašingtonski sporazum mnoge osvestiti da nema razlike.

Ja sam pomislio da ce se Srbi naljutiti na Trampa nakon ovog ponizenja. Izgleda da simpatizeri te stranke izgleda gledaju i rade samo kako im predsednik te stranke kaze?

Zar nije on podrzao demokrate prosli put, iako je bilo ocigledno da ce Tramp pobediti i izjavio da je to uradio jer je pametan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back