Smorisha
Buduća legenda
- Poruka
- 30.793
https://factcheck.afp.com/dominion-voting-servers-were-not-seized-germany
Dominion Voting servers were not seized in Germany
Claims that Dominion Voting had servers confiscated in Germany by the US military gained traction online as Donald Trump and his supporters continued to try and blame the election technology company for fraud in the vote. This is false; German authorities, the company and the US Army denied that any such operation took place.
Contacted by AFP, police in the German state of Hesse, where Frankfurt is located, said that they did not have any knowledge of a US Army operation to seize servers in its jurisdiction.Dominion Voting servers were not seized in Germany
This claim about election fraud is disputed
Slično ovome pretpostavljam.This claim about election fraud is disputed
Ovo lijepe sad na svaki link?
Pošto se na linku nalazi snimak, a tekstualni opis snimka je tačan, u čemu je onda problem?
Ako zakači kovid neće ali Bajden spada u brnjičare za razliku od Trampa.Nego, hoce li Bajden "dobaciti" do predsednicke inuguracije?
sve svetske agencije su deo globalne mreze laznih vestiThis claim about election fraud is disputed
Ovo lijepe sad na svaki link?
Pošto se na linku nalazi snimak, a tekstualni opis snimka je tačan, u čemu je onda problem?
Nemoj posle da bude da samo sto je usao u "Belu Kucu" moraju da ga iznose sa nogama napred.Ako zakači kovid neće ali Bajden spada u brnjičare za razliku od Trampa.
Ova smorisina libertarijanka racuna da je vreme za gradjanski rat, ako ne pobedi Tramp.
Imaju rezervu, poenta je samo da ga unesu.Nemoj posle da bude da samo sto je usao u "Belu Kucu" moraju da ga iznose sa nogama napred.
A baš je neka blažena i smirena, jedva se čuje.Ova smorisina libertarijanka racuna da je vreme za gradjanski rat, ako ne pobedi Tramp.![]()
Tiho prica, ali nosi velikog psa.A baš je neka blažena i smirena, jedva se čuje.
Ne izgleda kao tipičan MAGA sektaš. Oni su bučni i vole oružje.
Smoki i Crvenokosa meni deluju kao da su zalutali u tu Alex Jones ekipu.
Recimo baš kao se uklapa skroz.
Ima li neka varijanta u kojoj mi necemo najebati?
A tako. Sad mi je malo jasnije.Imaju rezervu, poenta je samo da ga unesu.
ima, da se odreknete babe bajdena i udju odabrani dominionci u poseban program zastite svedoka.Ima li neka varijanta u kojoj mi necemo najebati?