Sad ozbiljnooooooo

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dali bi stvarno isli na sudar sa forumasem/com :lol:
na prvi dejd?

Ne bih, jer kada vidim koliko paznje dobije ovde samo zbog zenskog nika, nekao mi se malo presavije stomak da izlazim sa izvestacenim egom. Bez ljutnje i uvrede. To je isto kao chat. Probao par puta i video o cemu se radi. Lako je tamo, samo joj udaras kontru i odbijas je, a njoj je to cudno zato sto je navikla da joj pruzaju paznju i ponude.

Ne bih, jer kada vidim koliko paznje dobije ovde samo zbog zenskog nika, nekao mi se malo presavije stomak da izlazim sa izvestacenim egom. Bez ljutnje i uvrede. To je isto kao chat. Probao par puta i video o cemu se radi. Lako je tamo, samo joj udaras kontru i odbijas je, a njoj je to cudno zato sto je navikla da joj pruzaju paznju i ponude.

ovo nikad nisam ukapirao a i kapacitet mi slab da skuzim kako to funkcionise

pa to kako mozes nekog da dobijes na kontru i koj proces se kod nje u glavi odvija i zasto?

tog procesa u glavi niste postedjeni ni vi muskarci
ono sto je razlicito ili veoma privuce ili odbija
a taj sto kontrira je razlicit, svakako

iskreno, vredjanje ne volim ali iskuliram
opet smara me i preterana paznja i hvalospevi, samo na osnovu nicka, avatara ili pisanja

ja kazem iskreno i ako mi se kaze

po meni je pola podhebavanje a ostali se foliraju samo tako

al kakve veze ima, ja sam tako mislio, kazes devojci nesto lepo njoj se svijda
a sad me ubedjujete da kad joj kontrirate onda joj se svidja?

pa to kako mozes nekog da dobijes na kontru i koj proces se kod nje u glavi odvija i zasto?

Vidis, to je percepcija muske strane...Zamisli da si zensko. Dodjes na chat ili forum. Napises na pr. "bla", ili "dosadno" i dobijes odmah klik, klik, klik odgovore. 1. A sto ti je dosadno? 2. Dodji da te ja razveselim. 3.Odakle si? 4. God? 5.Zasto je tyako lepoj devojci dosadno? I sada, zamisli da zivis tako okruzen takvom paznjom. Jos bolje, zamisli da tako ribe reaguju na tebe. Dodjes na forum i napises - foo faa foo i odmah lavina odgovora, provokacija, poluprovokacija, i td. Odmah ces poceti automatski da gledas one koji ne reaguju na tebe. Bice ti to privlacnije. Naravno zavisi i koliko generalno samopouzdanja imas. Ipak internet je nesto sto jako brzo da samopouzdanje zeni.

ok razumem sta kazes, al ako imas dva grama mozga i ko zensko trebas znati da im je samo do zabave citaj seksa

a ovo drugo, ne ako ne reaguje na mene, mislim ne mora, al onda smatram ko da ne zeli kontak, a ako ne zeli mene ne interesuje

ja sam covek gde jasno kaze sta misli i zeli ko tako ne zna i ne ponasa se nije za mene, jer takve ce sutra kukati da su ti dale signela, insuacijei sta ja znam a ti nisi znao da prepoznas procitas
ma daj to tvom ocu pa nek te vodi u bioskop samnom pricaj jasno i glasno

ok razumem sta kazes, al ako imas dva grama mozga i ko zensko trebas znati da im je samo do zabave citaj seksa

a ovo drugo, ne ako ne reaguje na mene, mislim ne mora, al onda smatram ko da ne zeli kontak, a ako ne zeli mene ne interesuje

ja sam covek gde jasno kaze sta misli i zeli ko tako ne zna i ne ponasa se nije za mene, jer takve ce sutra kukati da su ti dale signela, insuacijei sta ja znam a ti nisi znao da prepoznas procitas
ma daj to tvom ocu pa nek te vodi u bioskop samnom pricaj jasno i glasno

Kako ces uopste znati na internetu da li zelis kontakt sa nekim ili ne na osnovu nika ili prve pozdravne recenice? Ne kazem, jeste infantilna situacija, zato sam i napisao da imam blagu mucninu na ideju da izadjem sa nekom devojkom sa interneta. Ne samo interneta uopste iz okruzenja koje je takvo. S druge strane, zar svi i ne dolazimo zbog zabave i dobrog sexa? Ja drugarice ne trazim, imam dovoljno drugara, neka kupi kuce ako joj treba drugar. Ovde sam da pucam i izbacujem misli s druge strane, ali upoznavanje radi druzenja ne, radi sexa, jos teze.

Kako ces uopste znati na internetu da li zelis kontakt sa nekim ili ne na osnovu nika ili prve pozdravne recenice? Ne kazem, jeste infantilna situacija, zato sam i napisao da imam blagu mucninu na ideju da izadjem sa nekom devojkom sa interneta. Ne samo interneta uopste iz okruzenja koje je takvo. S druge strane, zar svi i ne dolazimo zbog zabave i dobrog sexa? Ja drugarice ne trazim, imam dovoljno drugara, neka kupi kuce ako joj treba drugar. Ovde sam da pucam i izbacujem misli s druge strane, ali upoznavanje radi druzenja ne, radi sexa, jos teze.
pa ne mislim ja cim se neko prikljuci al ako imas malo vise kontakta i pises, a na chat ne idem tako da ne znam

ne znam zasto drugi dolaze, ja iskljucivo radi zabave
a ni od seksa nikad nisam bezao, al ja sam jdno 1 000 i vise kilometra udalje tako da mi ostaje samo zabava
ja nemam drugarice ni u reali sve su to potencialne kandidatkinje ili poznanice

a

pa ne mislim ja cim se neko prikljuci al ako imas malo vise kontakta i pises, a na chat ne idem tako da ne znam

ne znam zasto drugi dolaze, ja iskljucivo radi zabave
a ni od seksa nikad nisam bezao, al ja sam jdno 1 000 i vise kilometra udalje tako da mi ostaje samo zabava
ja nemam drugarice ni u reali sve su to potencialne kandidatkinje ili poznanice

a

Eto, sada smo se razjasnili kao kristalno jasno jezero pod prolecnim nebom fjodora norveskog pejzaza.

Back