Čisto sumnjam, pa ufatili su ga sa ženskom u krevetu.Nego, imam zanimljivo pitanje.
Što ako sud proglasi Madura nevinim?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čisto sumnjam, pa ufatili su ga sa ženskom u krevetu.Nego, imam zanimljivo pitanje.
Što ako sud proglasi Madura nevinim?![]()
Mogao je usput da objasni kako je Ruski tanker Hyperion jutros uplovio u Venecuelansku luku Amuay gde se nalazi jedan od najvecih rafinerijskih kompleksa na svetu? Ovaj brod je doplovio iz Murmanska i prosao je pored americkih brodova. Nisu smeli ni radio vezom da ga kontaktiraju? U cemu je problem da ga zaplene? Sutra cak 2 Kineska tankera pristizu. Sta je sa njima? Otkud to da ih niko ne zaustavlja? Malo imperija preuvelicava i pravi sou , ali to ce samo jos vise urusiti kredibilitet Amerike koji je u velikom padu.Kako kazu fanovi slobodarstva, nista se nije promenilo u Venecueli.
Tramp: „Dobro sarađuju, otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu“
Sledeće Kolumbija i Kuba a onda Grenland... i nikom ništa
Najbolje su ove demokratske smjene vlasti, kao u Ukrajini, Siriji, Venecueli.I Panama. Još su ove godine izbori u Kolumbiji, Brazilu i Peruu.
Također došlo je do promjene vlasti nakon 24 godine i na Svetom Vincetu i Grenadiniju, dosadašnja vlast je bila blizak saveznik Venezuele.
https://www.aljazeera.com/news/2025...s-victory-in-saint-vincent-and-the-grenadines

.Gdje to piše?

Kada ćeš okačiti fotke?Oboreni prvi americki helikopteri iznad Karakasa!!!!
Mnogo mrtvih Amerikanaca!!!!
janukovic reako, kako i dosta drugih - ne pravi se blesavaGdje to piše?
Ti si baš lakovjerna osoba.janukovic reako, kako i dosta drugih - ne pravi se blesava
Лукашенко је то изјавио..
А ти не знаш?
Па на форуму Крстарица.
Њихове објаве овде су Свето писмо локалних НАТО фанатика.
.