SAD kao komandant ukrajinske vojske je upotrebila veštačku inteligenciju za destabilizaciju na samoj teritoriji Rusije

Samo da znaš da ova koju mi koristimo nije ona prava.Mi koristimo zbog kompatibilnosti (različiti hardveri koji nemaju instrukcije za AI)sa softverskim kompajlerima koji su ograničeni i pod kontrolom autora programera.

Uvek je tehnologija učestvovala u ratovima. Nisu pobeđivali hrabriji nego oni koji su imali bolje i savremenije oružje. Ako je zapad našao način da koristi AI u ratovanju, to je sve za očekivati. Nemoj misliti da nisu i Rusi. Nije AI samo terminator, u raznim oblicima se koristi odavno.

Buraz, nije ti ovo tacno, ovo je laz parekselans! Pusti nase medije, okani se toga, ne budi glup....USA sportisti idu na doping testove oduvek i svaki put kao i na ovoj olimpijadi!!!
Danas je kurir pokusao da provuce lazan naslov sa nekim svedokom koji tvrdi da ona 9 puta u zivotu nije testiran zbog nacodne bolesti pred neke meceve...To jeste moguce, radi se o mecevima koji nisu na olimpijadi, ali 9 u odnosu na hiljadu meceva koje je odigrala je nista...Desava se da sportista zbog bolesti ne ide na test, ali to se desavalo mnogim sportistima, nekima vise puta, zbog toga se ne moze staviti naslov "Evo dokaza da usa sportisti ne rade doping test"....Dakle, svi ga oni rade kao i svaki drugi sportista i taj test vrsi medjunarodna sportska organizacija!!!!! Ne oni sami, kakvu je laz takodje neko pokusao da provuce,...Na zalost, laz je pobedila i vecina ljudi kod nas misli da je to tao kako uopste nije.... Lazi sto se tice USA su dozvoljene i one nastaju kao dobar dan..

Koja 'nije pod uticajem' kao ni Ujedinjene Nacije, SZO, NATO i slicno. ;)
konsekventno ni Olimpijske igre takodje 'nisu pod uticajem' skoro sasvim sigurno.
Ako pitas gde su dokazi, pa naravno da ih uglavnom nema - moze da se plati da se pociste. Zamisli da procuri neki dokaz, sta bi se desilo?

Mozda ovo?

'Since the 1900s, Team USA has seen at least two dozen Olympic medals retroactively gained or revoked, for reasons ranging from doping to rules violations.'

Koja 'nije pod uticajem' kao ni Ujedinjene Nacije, SZO, NATO i slicno. ;)
konsekventno ni Olimpijske igre takodje 'nisu pod uticajem' skoro sasvim sigurno.
Ako pitas gde su dokazi, pa naravno da ih uglavnom nema - moze da se plati da se pociste. Zamisli da procuri neki dokaz, sta bi se desilo?

Mozda ovo?

'Since the 1900s, Team USA has seen at least two dozen Olympic medals retroactively gained or revoked, for reasons ranging from doping to rules violations.'
Ne lupetajte drugari....USA i Nato se mesa u dobijanje medalja :hahaha: Gde vi zivite? A da, u Srbiji, kod nas se namestaju i fudbalske utakmice mladjih kategorija...A tamo gde ima najvise para u Engleskoj premijer ligi, tamo se gine svaku utakmicu, igra se najpostenije, sudjenje je najpostenije i na protivnike se gleda ravnopravno.....Samo treba priznati da kod nas to tako nebi moglo, a tamo eto moze, zato prepustimo se...Ne budimo licemeri...

Ne lupetajte drugari....USA i Nato se mesa u dobijanje medalja :hahaha: Gde vi zivite? A da, u Srbiji, kod nas se namestaju i fudbalske utakmice mladjih kategorija...A tamo gde ima najvise para u Engleskoj premijer ligi, tamo se gine svaku utakmicu, igra se najpostenije, sudjenje je najpostenije i na protivnike se gleda ravnopravno.....Samo treba priznati da kod nas to tako nebi moglo, a tamo eto moze, zato prepustimo se...Ne budimo licemeri...

Po cemu si to zakljucio da se NATO mesa u utakmice? Pre no sto pocnes da omalovazavas gde ko obitava.

citirano

Nije to nikakvo omalovazavanje....Ja dobro znam da se kod nas namestaju utakmice i u najmladjim kategorijama..Dakle, stanje fudbala i sporta u Srbiji, a pogotovo pravicnost sudjenja i prvenstava je na neuporedivo nizem nivou nego na svetskim takmicenjima...Da ne govorim o dopingu i doping testovima....Kod nas je to kao dobar dan, za razliku od recimo USA gde je to veoma striktno i neprestano se radi na proveravanju...Dolaze ti kuci nenajavljeni, ako si profesionalni sportista....Nema zaebancije....

Dobro, može li neki link kako su oni tačno i šta koristili? Ovako deluje samo kao puka izmišljotina.

Вештачку телегенцију мој ти.

Само су тако могли да надмудре Русе, који су познати генији.

Nije to nikakvo omalovazavanje....Ja dobro znam da se kod nas namestaju utakmice i u najmladjim kategorijama..Dakle, stanje fudbala i sporta u Srbiji, a pogotovo pravicnost sudjenja i prvenstava je na neuporedivo nizem nivou nego na svetskim takmicenjima...Da ne govorim o dopingu i doping testovima....Kod nas je to kao dobar dan, za razliku od recimo USA gde je to veoma striktno i neprestano se radi na proveravanju...Dolaze ti kuci nenajavljeni, ako si profesionalni sportista....Nema zaebancije....

Zaista? Onda svaka cast na jednostranom liberalnom shvatanju.
Nemamo sta vise da pricamo, o bilo cemu.

Zaista? Onda svaka cast na jednostranom liberalnom shvatanju.
Nemamo sta vise da pricamo, o bilo cemu.
Ti i vi imate sloboda pljujete po celom svetu i da nikada ne osetite da ne to lose...A ja iako cesto zelim svojim konstruktivnim zamerkama prema nasem drustvu da smanjim licemerje kome smo skloni znam da mogu da pogresim...I zato se u svakom slucaju izvinjavam, nije mi nikada namera da nekoga unizim ili omalovazim, a moguce je da pogresim...Trudicu se jos vise u buducnosti da tacnije prenesem scoje misljenje i da vise pazim da nekoga ne uvredim...

Ti i vi imate sloboda pljujete po celom svetu i da nikada ne osetite da ne to lose...A ja iako cesto zelim svojim konstruktivnim zamerkama prema nasem drustvu da smanjim licemerje kome smo skloni znam da mogu da pogresim...I zato se u svakom slucaju izvinjavam, nije mi nikada namera da nekoga unizim ili omalovazim, a moguce je da pogresim...Trudicu se jos vise u buducnosti da tacnije prenesem scoje misljenje i da vise pazim da nekoga ne uvredim...
Priviše gledaš kakav je ONAJ KOGA NE PODNOSIŠ A NE UZMEŠ OGLEDALO PA POGLEDAŠ SEBE KAKAV SI.Dosta više znamo kakvi ste.

Back