SAD JE NAJVEĆI PROBLEM - CRNA GORA !

prof`.G r o f`

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
219
A neko trlja ruke i čeka kako će da na Slaviji dotera tenkove NATO pakta...
Kako će da od Srbije napravi najgore robovlasništvo društvo......
Crna Gora je bombardovala Srbiju i ona hoće od nje da oduzme teritoriju?Ima pretenziju na njenu teritoriju i stvara nemire?
Želi po svaku cenu nestabilnost u Srbiji jer je to u korist Crnogorskog naroda?

Nisu nikako vezani ni kulturno, verski, rodbinski i svaka patnja Srbije je radost Crne Gore?

E moja Srbijo......

Crna Gora hoće?:lol:
Šta oni mogu? Podseti me koliko ih ima sve ukupno? Mislim samo na novu naciju Crnogorsku, bez Šiptara i Srba iz Crne Gore.
Dakle, ako neko hoće, to su Amerikanci. Ali, prestaće da im šalju dolare, ustvari već jesu.
Ko bude napravio baze dole, taj će odredjivati pravila. Ako to budu Rusi ( za šta postoje velike šanse) , mislim, tačnije znam, biće manji od makovog zrna. I vrlo verovtno će poželet da ponovo budu Srbi.:lol::lol:

Нису, роде мој, проблем ни Црна Гора ни Црногорци, но она ђубрад Дукљанска и она Сотона од Јеврема Брковића који већ 30 година завађа браћу!
Ако му је савест чиста, што је онда бежао у Словенију и код Рвата... ђубре продано! А клело ми се ђубре у сина Балшу још 1984. да није тако и да га нисмо добро разумели!
Па нека га стигне сопствена клетва, даће Бог!!!

Crna Gora je bombardovala Srbiju i ona hoće od nje da oduzme teritoriju?Ima pretenziju na njenu teritoriju i stvara nemire?

Nisu nikako vezani ni kulturno, verski, rodbinski i svaka patnja Srbije je radost Crne Gore?

E moja Srbijo......

Tema je aktuelna i danas, pa da je obnovimo.

E moja Srbijo......

Back