SAD ili Rusija?

SAD ILI RUSIJA?

• SAD

• RUSIJA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisu mnogo jaci,ali imaju vise para.
Ali na moju srecu nisam iz porodice poturica tako da mi srebro ne sija iz ociju,znaci Rusija.

Ovo je ujedno i tema da vidimo koliko je jos ideologija poturica ziva u "Srbiji".

p.s-i sto bi neko nudio partnerstvo regionu koji je okupirao?:hahaha:

Poslednja izmena:
2008_guide_usa.jpg

kako.........nisi poturica, a poturas doope rusima???:hahaha:

Ja ne poturam doope rusima,za to nema potrebe jer su nam prijatelji,medjutim ti si ovde vise puta istakao stav kao i postavljac teme-ja bih sa amerima jer su bogatiji.......ocigledno je da si ti jedini koji potura doope.......stavise ubedjen sam da ti je to porodicna tradicija.

I da ti objasnim.......poturica je je izraz za nesrecnika koji je spreman da za jedan srebrenjak primi tudju(okupatorsku) veru i da mu verno sluzi.........nesumnjiv opis tvoje licnosti.

Ja ne poturam doope rusima,za to nema potrebe jer su nam prijatelji,medjutim ti si ovde vise puta istakao stav kao i postavljac teme-ja bih sa amerima jer su bogatiji.......ocigledno je da si ti jedini koji potura doope.......stavise ubedjen sam da ti je to porodicna tradicija.

I da ti objasnim.......poturica je je izraz za nesrecnika koji je spreman da za jedan srebrenjak primi tudju(okupatorsku) veru i da mu verno sluzi.........nesumnjiv opis tvoje licnosti.

...jel ovo vazi i za ruse???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ili si njima spreman da sluzis onako volonterski , bez kinte.......;)

А Руси ко бајаги помогли?Кад се само сетим да у Косово су ушли кад се све завршило ......и то са 6 оклопних возила..

Nisam ja rekao da su Rusi pomogli,al nam za razliku od ovih maar nikad
nisu ucinili nista lose.........a i uzgred nisu nas bombardovali

Tu sam te cekao druze Jomini........da spreman sam da primim rusku veru :worth:

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::super:

Ja nikom ne sluzim,mogu samo da se oduzujem.......;).......

kakav Jomini???:hahaha:

svaka cast mome prikanu, ali on je bre , mnogo fini momak.....za razliku od mene:hahaha:

kako si ti ovde prezentovao........nije problem kada te okupira neko ko je iste vere??:dash:
ono......to sto su nemci okupirali poljake nije frka......hriscani su i jedni i drugi??:dash:

vazno je da je okupator pravoslavac......i nema problema za tebe...blago tebi...:roll:

Nisam ja rekao da su Rusi pomogli,al nam za razliku od ovih maar nikad
nisu ucinili nista lose.........a i uzgred nisu nas bombardovali

polako........nisu ucinili nista lose zato sto im je 48 me receno "mrsh"...inace bi video kako su dobri........ko chir na boolji...............:mrgreen:

a nisu nas bombardovali , tada.....iako su imali zarku zelju......jer nisu imali ni mooda ni snage za to........volje im nije nedostajalo

Back