Sad i zvanično zatraženo: Kaznite Srbiju

4thman

Iskusan
Poruka
5.304

Prilozi

  • Screenshot_20220314-234306_Spotify.jpg
    Screenshot_20220314-234306_Spotify.jpg
    49,8 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20220314-234629_Yahoo Mail.jpg
    Screenshot_20220314-234629_Yahoo Mail.jpg
    115,8 KB · Pregleda: 21

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.099
Па управо зато треба свестрано,недвосмислено да истрајемо на Русији јер ми никада нећемо ући у ЕУ,
поготово НАТО.
Обуставити све преговоре,прикључивања,ове "Кластере" некој ЕУ,
инсталирати МОЋНУ војну Базу Русије на Копу,Старој Планини(као што Руси то имају у Сирији)..небитно,
и ТЕБИ НИКО НИШТА НЕ МОЖЕ...
поготово,што нам је пола тих Земаља у окружењу,сасвим пријатељски настројена.

Амер одумире,немој сметнеш с ума. :)
Али заборављаш да Сирија излази на море... ми можемо само да чекамо годоа ако мислимо да нам стигне било чија страна војска а да није Нато.

Када ћемо у ЕУ - немам појма. Ми нећемо мрзети Русе ма шта да се догоди. Гледам, неке земље на истоку Европе хистеришу о некаквој инвазији или чему већ... Вриште у некаквом трансу а ми се питамо - кој' је вама?!?

Било која страна база постаје мета за остале заинтересоване стране.

Ако ће неко да нам помогне може то да уради ако нам донесе планове за неки моћан пво, па да га ми сами направимо. Сурово тешко, али једино могуће. Мораћемо ипак неке делове и да увеземо, али то је свакако много ситније него целе системе и ракете.
Што смо јачи, то ће преговори ићи лакше.
 

a bre Milun

Elita
Poruka
23.568

SAD i zvanično zatraženo: Kaznite Srbiju​

Beograd -- Poslanici Evropskog parlamenta uputili pismo vrhu EU u kom traže da se Srbija kazni zbog politike prema Rusiji, pišu mediji.
Naime, kako navode Novosti, devet poslanika Evropskog parlamenta iz liberalne grupe "Obnovimo Evropu" uputilo je pismo predsednici EK Ursuli fon der Lajen i evropskom šefu diplomatije Đozepu Borelju, kojim traže da se privremeno zamrznu pristupni pregovori sa Srbijom, kao i da se našoj zemlji obustavi finansijska pomoć dok ne uskladi svoju politiku prema Rusiji.
"U svetlu nedavnih događaja u vezi sa agresijom Rusije na Ukrajinu, duboko smo zabrinuti zbog situacije koja se razvija na Zapadnom Balkanu, a posebno zbog očiglednog nepoštovanja obaveza Srbije koje je preuzela kao zemlja kandidat za članstvo u EU. Srbija je ušla u desetu godinu pregovora o pristupanju Uniji sa različitim stepenom napretka i otvaranjem novih klastera pre samo nekoliko meseci. Tokom ovih godina, više puta smo naglašavali njenu obavezu da progresivno usklađuje spoljnu i bezbednosnu politiku sa smernicama EU i da konkretnim akcijama pokaže da deli naše osnovne vrednosti", stoji, između ostalog, u ovom pismu čije delove prenose Novosti.
Potpisali su ga potpredsednica EP i članica nemačke Stranke slobodnih demokrata Nikola Ver, kao i Slovenac Klemen Krošelj, Bugarin Ilhan Kjučuk, Litvanac Petras Auštrevičijus, Estonac Urmas Paet, Holanđani Bart Grotijus i Malik Azmani, Španac Hose Ramon Bausa Dijas i Rumunka Ramona Strugariju.
"Čvrsto smo uvereni da Srbija pokazuje opasan pomak ka autoritarizmu, koji je u oštroj suprotnosti sa njenom paralelnom težnjom za pristupanjem EU, a ova dvosmislenost je dostigla kulminaciju odbijanjem da uvede sankcije Rusiji", napisali su potpisnici pisma.

Navode, takođe, i da je "Srbija, nažalost, značajno nazadovala u oblastima kao što su vladavina prava, ljudska prava, sloboda medija i sloboda izražavanja"

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=03&dd=14&nav_category=1262&nav_id=2121503
UVOĐENJEM SANKCIJA RUSIJI NA OVAJ NAČIN MI BI LEGALIZOVALI SAMI I OPRAVDALI SANKCIJE KOJI SU TI ISTI URADILI SRBIJI 1999 GODINE.TO BI BIO GLOGOV KOLAC ZA SRBIJU.HOĆEMO LI DOZVOLITI TO BRAĆO SRBI?

48183480622eebecece90592909215_v4_big.jpg

Srbija uopste nema nameru da ide u EU, niti narod prihvata EU niti politicari.
Ali, da bi se dobio jos koji glas na izborima, srpski politicari sire price o EU kak bi onih par procenata "europejaca" u srpskom narodu dali glas strankama koje su pro-evropski orijentisane.
Odlican manevar, tako da nikakva tema po pitanju EU nema znacaja.
Srbija nastavlja svoj put kao Rusiji , Kini i slobodnom svetu NOVOG SVETSKOG MULTIPOLARNOG PORETKA BEZ ZAPADA.
 

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
25.333
mogu da nam se sagnu i napasu

Washington i Brisel moraju natjerati Srbiju da zatvori Ruski humanitarni centar u Nišu​

15. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
Screenshot-2022-03-15-at-14.05.23-Medium-696x390.jpeg


Piše: Fikret MEHOVIĆ

Rusko-srpski humanitarni centar nalazi se u Nišu (jug Republike Srbije) gdje se također nalazi i komanda kopnene vojske, vojni aerodrom i centar za padobranske jedince posebne namjene. Od osnivanja bio je razlog mnogih upozorenja koja su dolazila od visokih zvaničnika Vašingona i Brisela prema Vučićevoj vladi.
Visoki zvaničnik State departmenta Hoyt Brian Yee izrazio je također svoju zabrinutost u “iskrene” namjere nazivajući ga špijunskim. Njegova blizina američke baze na Kosovu zadaje posebnu zabrinutost Bijeloj kući. Također profesor na vašingtonskoj Visokoj školi za vanjsku politiku „Johns Hopkins” Daniel Serwer, smatra da Rusi nemaju dobre namjere.
Iako je Beograd tvrdio da Ruski humanitarni centar nije nikako povezan sa ruskom vojskom, upravo je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu insistirao kod vlasti u Beogradu da se humanitarnom centru da specijalni status, a to podrazumijeva i imunitet za ruske državljane koji će raditi u tom centru.
Ruski ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkin, (iz vojnih je krugova sa velikim iskustvom u pomaganju secesionističkih regiona u Abhaziji i Južnoj Osetiji koje podržava Moskva), svojim je potpisom 2012. godine ozvaničio postojanje Rusko-srpskog humanitarnog centra. Svi ruski ministri za vanredne situacije imenuju se iz vojno-obavještajnih krugova i bliski su saradnici Vladimira Putina.
Od bombardovanja Srbije od strane NATO saveza, s ciljem zaustavljanja još jednog genocida na Balkanu a ovaj put u Kosovu od strane srbijanske vojske, policije i paravojnih formacija – Rusija je uspjela uvjeriti pravoslavne narode na Balkanu da je ona jedini zaštitni faktor u kojeg se mogu pouzdati. Upravo ovakva osjećanja Rusija koristi za ostvarivanje svoje geopolitičke agende na Balkanu.
Humanitarnim djelovanjem Rusija pokušava da što više ojača svoj kulturni utjecaj u Srbiji i među pravoslavnim narodima na Balkanu, kreirajući antievropski i anti-NATO narative. Poslije osnivanja Rusko-srpskog humanitarnog centra zabilježen je porast osnivanja humanitarnih organizacija u Srbiji i bližem okruženju.

Interesantno je da ta udruženja, uz navodni humanitarni rad, veličaju Rusiju čak i odjećom koju njezini članovi nose. Humanitarna organizacija “Sveti Georgije“ dobila je na poklon terensko vozilo od ruske ambasade u Bosni i Hercegovini. Iako prvi ljudi te organizacije imaju podeblji policijski dosije i spadaju u grupu sigurnosno “zanimljivih” osoba, nije nimalo zasmetalo ruskom ambasadoru pri uručenju donacije.
Ta humanitarna organizacija povezana je i sa udruženjem “Srbska čast“, a opet, oni su povezani s ruskim motociklističkim klubom “Noćni vukovi“ iz Rusije. Klub “Noćni vukovi“ je na crnoj američkoj listi zbog formiranja paravojnih grupa u Ukrajini, a takvi zadaci se povjeravaju samo osobama koje rade za rusku tajnu službu.

Srbijanska vojna ‘neutralnost’ (koja se ogleda u kupovanju ruskog ofanzivnog naoružanja kao i primanje poklona istog sadržaja od Bjelorusije, brigom i zaštitom za ratne zločince kao i glorifikacija njihovih zlodjela) neće zavarati druge države zapadnog Balkana koje žele biti dio naprednog svijeta, baziranog na poštivanju ljudskih prava i jačanju demokracije koju nam nude Evropska Unija i SAD.

Destabilizacija susjednih država je već dokazana događajima u Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori i to na najbrutalniji način uz učešće pripadnika ruske tajne službe GRU Eduarda Šišmakova i Vladimira Popova. Sud u Podgorici je osudio ovaj dvojac na 15 odnosno 12 godina zatvora za krivično djelo ‘terorizam u pokušaju i organiziranje kriminalne grupe’. Saučesnici su bili bivši pripadnici srbijanske žandarmerije.

Djelovanje člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, posebno zadnjih šest mjeseci, ukazuje da je sve unaprijed koordinirano s Rusijom.
Šta se tačno nalazi u Rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu vjerovatno ni vlasti u Beogradu sa sigurnošću ne mogu potvrditi.Ruski geopolitički stručnjaci u jednom od mogućih scenarija koje su osmislili kao mogući odgovor civiliziranog svijeta na rusku agresiju na Ukrajinu sigurno su uzeli u obzir i uvođenje totalne izolacije i najjače sankcije. Takvi planovi su ih mogli podstaći na izmještanje određenih vrsta raketnih sistema protuzračne odbrane kao što je S- 400 ili neke vrste taktičkog nuklearnog naoružanja u zemlje s kojima Rusija održava dobre odnose.

Potrebno je da Washington i Brisel izvrše pritisak na vlast u Srbiji, oličenu u Aleksandru Vučiću, da se zabrani rad Rusko-srpskog humanitarnog centra i provjeri sadržaj skladišta tog centra. Ako analiziramo naoružanje koje je Srbija kupila i dobila, njihovu operativno-taktičku moć, to ukazuje da je, sa vojnog gledišta, sve spremno za početak preustroja zapadnog Balkana u korsit Rusije.


https://saff.ba/washington-i-brisel...u-da-zatvori-ruski-humanitarni-centar-u-nisu/
 

Darth Vader

Elita
Poruka
21.218
Pa ovaj put 100 evra ne bi resilo problem, mislim i u Maju 2020. je Vucic podelio svim gradjanima po 100 evra pa opet ni to nije sprecilo te iste gradjane da izadju na ulicu pocetkom Jula i skoro sruse vlast kada su protestvovali protiv novog lockdown-a i novog zakljucavanja u stanove.
Zbog Đitlera i ostalih pro zapadnih buljouvlakača niko neće izlaziti na ulice i rušiti legitimnu vlast.
Možda ja nategnem Mariniku ako ona pristane i to bi bilo sve.
 

Stojkov Menidjer

Buduća legenda
Poruka
43.706

SAD i zvanično zatraženo: Kaznite Srbiju​

Beograd -- Poslanici Evropskog parlamenta uputili pismo vrhu EU u kom traže da se Srbija kazni zbog politike prema Rusiji, pišu mediji.
Naime, kako navode Novosti, devet poslanika Evropskog parlamenta iz liberalne grupe "Obnovimo Evropu" uputilo je pismo predsednici EK Ursuli fon der Lajen i evropskom šefu diplomatije Đozepu Borelju, kojim traže da se privremeno zamrznu pristupni pregovori sa Srbijom, kao i da se našoj zemlji obustavi finansijska pomoć dok ne uskladi svoju politiku prema Rusiji.
"U svetlu nedavnih događaja u vezi sa agresijom Rusije na Ukrajinu, duboko smo zabrinuti zbog situacije koja se razvija na Zapadnom Balkanu, a posebno zbog očiglednog nepoštovanja obaveza Srbije koje je preuzela kao zemlja kandidat za članstvo u EU. Srbija je ušla u desetu godinu pregovora o pristupanju Uniji sa različitim stepenom napretka i otvaranjem novih klastera pre samo nekoliko meseci. Tokom ovih godina, više puta smo naglašavali njenu obavezu da progresivno usklađuje spoljnu i bezbednosnu politiku sa smernicama EU i da konkretnim akcijama pokaže da deli naše osnovne vrednosti", stoji, između ostalog, u ovom pismu čije delove prenose Novosti.
Potpisali su ga potpredsednica EP i članica nemačke Stranke slobodnih demokrata Nikola Ver, kao i Slovenac Klemen Krošelj, Bugarin Ilhan Kjučuk, Litvanac Petras Auštrevičijus, Estonac Urmas Paet, Holanđani Bart Grotijus i Malik Azmani, Španac Hose Ramon Bausa Dijas i Rumunka Ramona Strugariju.
"Čvrsto smo uvereni da Srbija pokazuje opasan pomak ka autoritarizmu, koji je u oštroj suprotnosti sa njenom paralelnom težnjom za pristupanjem EU, a ova dvosmislenost je dostigla kulminaciju odbijanjem da uvede sankcije Rusiji", napisali su potpisnici pisma.

Navode, takođe, i da je "Srbija, nažalost, značajno nazadovala u oblastima kao što su vladavina prava, ljudska prava, sloboda medija i sloboda izražavanja"

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=03&dd=14&nav_category=1262&nav_id=2121503
UVOĐENJEM SANKCIJA RUSIJI NA OVAJ NAČIN MI BI LEGALIZOVALI SAMI I OPRAVDALI SANKCIJE KOJI SU TI ISTI URADILI SRBIJI 1999 GODINE.TO BI BIO GLOGOV KOLAC ZA SRBIJU.HOĆEMO LI DOZVOLITI TO BRAĆO SRBI?

48183480622eebecece90592909215_v4_big.jpg

 

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.226
nek pitaju putina, njemu je valjda bolje da se šlepamo na EU
od fanova ko ostane ostao
Poruka je automatski spojena:

sad su me notirali :think: al mislim s rusijom srbija nešto i ne trguje mada nekad su se valjda izvozile jabuke

mogu da uvedu sankcije ali da podržavaju rusiju, kažu da su ih uveli da bi dobijali pomoć i dalje jer smo bedni
 

Cosmopolite

Stara legenda
Poruka
87.859
Auuu bolje da zvalavi ispusi na izborima , sledi tezak period za njega ako uzme jos jedan mandat.
Poruka je automatski spojena:

ameri vise ne mogu da nas ucene,a EU,ako bi uvela sankcije bilo bi lose po Srbiju prvenstveno zbog izvuza u uvoza robe iz tih zemalja.Oni nas jos dugo,a mozda i nikad nece primiti u EU,tako da to i nije nekakazna.
Problem je sto Srbija i dalje a posle 30 godina ne zna sta hoce ... problem je to po gradjane Srbije a ne EU...
 

radeta62

Buduća legenda
Poruka
38.823
Od zlobe prema srbima i rusima brkovi poceli da joj rastu.
Poruka je automatski spojena:

Наравно да неће. Нисмо луди да се сагињемо свакој вашки коју ветар донесе у Србију.
Poruka je automatski spojena:

Ubijeno 20 civila Rusa 9 ranjeno medju njima i deca od udara ukrajinske Tocka-U rakete u centru Donjecka. Gde je ta kurvestija Evropa ovo da osudi. Nema je.Pogledajte prilog 1119853
Amerika i EU na ovo cute, przi Putine idemo do Berlina.
 

Tempomat

Ističe se
Poruka
2.578
Sad Vucic mora da smisli nesto bas mnogo kreativno kao izgovor da objasni svojim krezavcima zasto je uveo Sankcije

A uvesce ih, rekli smo vam od pocetka

Bice veselo gledati SNS brigadu na forumu dok budu pravdali sankcije
Nikakve sankcije neće uvesti, ove prijetnje su pro forma, a Vučić ih opako dramatizira ne bi li se pokazao principijelnim velikim državnikom koji misli na dobrobit Srbije i savršeno balansira između interesa velikih sila.

I znaš šta, proći će mu to. Ljudi u ovakvim situacijama ne vole eksperimente, ma daj nam Vučića, kod njega bar znamo na čemu smo.

Žalosno, znam.
 

Tempomat

Ističe se
Poruka
2.578
proso si se samo sa jednom recju a to je savrseno... da nije bilo nje post bi ti u saglasju sa ostalima..ali ta rec je pokazala tvoje divljenje spram aleka...a kad mu se neko divi, samo je korak do zagrljaja i kreveta :hahaha:
Očito moram crtati jer ne ide drugačije, okej, nije mi teško, pa da skratim misao na razinu koju možeš (valjda) shvatiti.

Vučić se želi prikazati kao političar koji za dobrobit Srbije savršeno balansira između interesa velikih sila.

Jesi li sada uspio poloviti?
 
Poruka
20.622
Nikakve sankcije neće uvesti, ove prijetnje su pro forma, a Vučić ih opako dramatizira ne bi li se pokazao principijelnim velikim državnikom koji misli na dobrobit Srbije i savršeno balansira između interesa velikih sila.

I znaš šta, proći će mu to. Ljudi u ovakvim situacijama ne vole eksperimente, ma daj nam Vučića, kod njega bar znamo na čemu smo.

Žalosno, znam.
Nece do izbora
A posle, EU je EU
 

bas kao

Veoma poznat
Poruka
12.680
srbija da trazi da nemci zatvore sverni tok, a ne srbiji da zatvarju juzni, a oni ce mozda do 2027 da obustave ruski gas

sankcije rusiji 100% evropa da uvede, a ne da ucenjuje srbiju, teski su to prevaranti, oni da se greju i trose ruski gas, a srbija da crkne

prvo eu komplet da obustavi uvoz ruskog gasa - svi oni suruju sa purinom, a ovamo lazu da vucic suruje

oni su cak branili juzni tok, da vise bude za njih, teski su to prevarnti

prestanite da podrzavate putina uvozom ryskog gasa, eu nacisti iz nemacke i brisela!~!!

da uplatite u nato sve ssto se zakdali eu nacisti! inace ste ga ugasili! ima putin da vas osvoji vojno,a ne sa ruskim gasom da cvaritee debele guzce grejuci brselske seronje

NIKO DRUGI DO EU KUPOVINOM RUSKOG GASA NE FINANSIRA PUTINOV RAT, i krajnje je pokvareno da se eu istresa na srbiji i glumata vise

stop severnom toku i 1 i 2. otherwise stfu!
 
Poslednja izmena:

a bre Milun

Elita
Poruka
23.568

Washington i Brisel moraju natjerati Srbiju da zatvori Ruski humanitarni centar u Nišu​

15. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
Screenshot-2022-03-15-at-14.05.23-Medium-696x390.jpeg


Piše: Fikret MEHOVIĆ

Rusko-srpski humanitarni centar nalazi se u Nišu (jug Republike Srbije) gdje se također nalazi i komanda kopnene vojske, vojni aerodrom i centar za padobranske jedince posebne namjene. Od osnivanja bio je razlog mnogih upozorenja koja su dolazila od visokih zvaničnika Vašingona i Brisela prema Vučićevoj vladi.
Visoki zvaničnik State departmenta Hoyt Brian Yee izrazio je također svoju zabrinutost u “iskrene” namjere nazivajući ga špijunskim. Njegova blizina američke baze na Kosovu zadaje posebnu zabrinutost Bijeloj kući. Također profesor na vašingtonskoj Visokoj školi za vanjsku politiku „Johns Hopkins” Daniel Serwer, smatra da Rusi nemaju dobre namjere.
Iako je Beograd tvrdio da Ruski humanitarni centar nije nikako povezan sa ruskom vojskom, upravo je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu insistirao kod vlasti u Beogradu da se humanitarnom centru da specijalni status, a to podrazumijeva i imunitet za ruske državljane koji će raditi u tom centru.
Ruski ministar za vanredne situacije Vladimir Pučkin, (iz vojnih je krugova sa velikim iskustvom u pomaganju secesionističkih regiona u Abhaziji i Južnoj Osetiji koje podržava Moskva), svojim je potpisom 2012. godine ozvaničio postojanje Rusko-srpskog humanitarnog centra. Svi ruski ministri za vanredne situacije imenuju se iz vojno-obavještajnih krugova i bliski su saradnici Vladimira Putina.
Od bombardovanja Srbije od strane NATO saveza, s ciljem zaustavljanja još jednog genocida na Balkanu a ovaj put u Kosovu od strane srbijanske vojske, policije i paravojnih formacija – Rusija je uspjela uvjeriti pravoslavne narode na Balkanu da je ona jedini zaštitni faktor u kojeg se mogu pouzdati. Upravo ovakva osjećanja Rusija koristi za ostvarivanje svoje geopolitičke agende na Balkanu.
Humanitarnim djelovanjem Rusija pokušava da što više ojača svoj kulturni utjecaj u Srbiji i među pravoslavnim narodima na Balkanu, kreirajući antievropski i anti-NATO narative. Poslije osnivanja Rusko-srpskog humanitarnog centra zabilježen je porast osnivanja humanitarnih organizacija u Srbiji i bližem okruženju.

Interesantno je da ta udruženja, uz navodni humanitarni rad, veličaju Rusiju čak i odjećom koju njezini članovi nose. Humanitarna organizacija “Sveti Georgije“ dobila je na poklon terensko vozilo od ruske ambasade u Bosni i Hercegovini. Iako prvi ljudi te organizacije imaju podeblji policijski dosije i spadaju u grupu sigurnosno “zanimljivih” osoba, nije nimalo zasmetalo ruskom ambasadoru pri uručenju donacije.
Ta humanitarna organizacija povezana je i sa udruženjem “Srbska čast“, a opet, oni su povezani s ruskim motociklističkim klubom “Noćni vukovi“ iz Rusije. Klub “Noćni vukovi“ je na crnoj američkoj listi zbog formiranja paravojnih grupa u Ukrajini, a takvi zadaci se povjeravaju samo osobama koje rade za rusku tajnu službu.

Srbijanska vojna ‘neutralnost’ (koja se ogleda u kupovanju ruskog ofanzivnog naoružanja kao i primanje poklona istog sadržaja od Bjelorusije, brigom i zaštitom za ratne zločince kao i glorifikacija njihovih zlodjela) neće zavarati druge države zapadnog Balkana koje žele biti dio naprednog svijeta, baziranog na poštivanju ljudskih prava i jačanju demokracije koju nam nude Evropska Unija i SAD.

Destabilizacija susjednih država je već dokazana događajima u Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori i to na najbrutalniji način uz učešće pripadnika ruske tajne službe GRU Eduarda Šišmakova i Vladimira Popova. Sud u Podgorici je osudio ovaj dvojac na 15 odnosno 12 godina zatvora za krivično djelo ‘terorizam u pokušaju i organiziranje kriminalne grupe’. Saučesnici su bili bivši pripadnici srbijanske žandarmerije.

Djelovanje člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, posebno zadnjih šest mjeseci, ukazuje da je sve unaprijed koordinirano s Rusijom.
Šta se tačno nalazi u Rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu vjerovatno ni vlasti u Beogradu sa sigurnošću ne mogu potvrditi.Ruski geopolitički stručnjaci u jednom od mogućih scenarija koje su osmislili kao mogući odgovor civiliziranog svijeta na rusku agresiju na Ukrajinu sigurno su uzeli u obzir i uvođenje totalne izolacije i najjače sankcije. Takvi planovi su ih mogli podstaći na izmještanje određenih vrsta raketnih sistema protuzračne odbrane kao što je S- 400 ili neke vrste taktičkog nuklearnog naoružanja u zemlje s kojima Rusija održava dobre odnose.

Potrebno je da Washington i Brisel izvrše pritisak na vlast u Srbiji, oličenu u Aleksandru Vučiću, da se zabrani rad Rusko-srpskog humanitarnog centra i provjeri sadržaj skladišta tog centra. Ako analiziramo naoružanje koje je Srbija kupila i dobila, njihovu operativno-taktičku moć, to ukazuje da je, sa vojnog gledišta, sve spremno za početak preustroja zapadnog Balkana u korsit Rusije.


https://saff.ba/washington-i-brisel...u-da-zatvori-ruski-humanitarni-centar-u-nisu/
pa di sad nasli da cackaju mecku,............sad kad je Mecka izasla iz pecinu.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.