- Poruka
- 36.308
Dlugomire da li su Benu apoteke i po selima oko NS ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm....da li ima apoteka po selima....nema zena nema lilija, da vidimo daljeDlugomire da li su Benu apoteke i po selima oko NS ?
Hm....da li ima apoteka po selima....nema zena nema lilija, da vidimo dalje
nema ni poljoprivrednih apoteka, nego mesovite robe...
Nema, ima poste, nema apoteka...
Nemoj tako , nisi nigde osetila moj stav prema apotekama....pogledaj bolje...
lepo što si zdrav , fizički, pa te tema ne zanima . Međutim dosta ljudi nije funkcionalno i ne može da se vozika tamo vamo u potrazi za lekovima ako im se ukinu apoteke koje imaju u svojim selima. Zato mislim da je sasvim na mestu pitanje da li su državne apoteke ostale u _f-ji i u selima,tj da li su preuzete i one, ili su pozatvarane.
Dobice sela na istom mestu privatne apoteke. Recept vazi i u njima
lepo što si zdrav , fizički, pa te tema ne zanima . Međutim dosta ljudi nije funkcionalno i ne može da se vozika tamo vamo u potrazi za lekovima ako im se ukinu apoteke koje imaju u svojim selima. Zato mislim da je sasvim na mestu pitanje da li su državne apoteke ostale u f-ji i u selima,tj da li su preuzete i one, ili su pozatvarane.
Da jesuDlugomire da li su Benu apoteke i po selima oko NS ?
hvala na odgovoruDa jesu
hvala na odgovoru
Regija: | Južnobački okrug |
---|---|
Adresa: | Cara Lazara 21, Novi Sad, 21000 |
Broj telefona: | +38121896565 |
E-mail: | futog224@benu.rs |
Ništa.hvala na odgovoru
A kome ide kirija , kolika će biti, da li će se iskoristiti za zdravstvoU BGu su neke od tih apoteka na premium lokacijama, za kafiće i restorane dušu dalo,
neko je SnsBacio oko.