"Sačuvajmo državne apoteke"

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm....da li ima apoteka po selima....nema zena nema lilija, da vidimo dalje
nema ni poljoprivrednih apoteka, nego mesovite robe...
Nema, ima poste, nema apoteka...
:roll:
lepo što si zdrav , fizički, pa te tema ne zanima . Međutim dosta ljudi nije funkcionalno i ne može da se vozika tamo vamo u potrazi za lekovima ako im se ukinu apoteke koje imaju u svojim selima. Zato mislim da je sasvim na mestu pitanje da li su državne apoteke ostale u f-ji i u selima,tj da li su preuzete i one, ili su pozatvarane.

lepo što si zdrav , fizički, pa te tema ne zanima . Međutim dosta ljudi nije funkcionalno i ne može da se vozika tamo vamo u potrazi za lekovima ako im se ukinu apoteke koje imaju u svojim selima. Zato mislim da je sasvim na mestu pitanje da li su državne apoteke ostale u _f-ji i u selima,tj da li su preuzete i one, ili su pozatvarane.
Nemoj tako , nisi nigde osetila moj stav prema apotekama....pogledaj bolje...
Ja sam ljubitelj apotekarki , tako da sam vrlo zainteresovan za apoteke svuda....

lepo što si zdrav , fizički, pa te tema ne zanima . Međutim dosta ljudi nije funkcionalno i ne može da se vozika tamo vamo u potrazi za lekovima ako im se ukinu apoteke koje imaju u svojim selima. Zato mislim da je sasvim na mestu pitanje da li su državne apoteke ostale u f-ji i u selima,tj da li su preuzete i one, ili su pozatvarane.
Dobice sela na istom mestu privatne apoteke. Recept vazi i u njima

Mislim, OK je privatizacija, u društvu, jer se tako bolje regulišu neke norme. Naravno, ovo se odnosi na uređeno društvo. Na žalost, mi nismo taj slučaj, pa je još na snazi, ona, "na državnim jaslama", "državna firma", "neće propasti". Tipa toga. Zbog toga, bi ipak trebalo, da ostane, na državnom aparatu. Bar, dok ne postanemo, malo normalnija država. U tom slučaju, moja podrška, za sve zaposlene, u ovoj ustanovi.

U BGu su neke od tih apoteka na premium lokacijama, za kafiće i restorane dušu dalo,
neko je SnsBacio oko.
A kome ide kirija , kolika će biti, da li će se iskoristiti za zdravstvo:think:

IMG_20241010_131552.jpg

Po ovom tekstu što je okačen na temi, novac ide gradu. :think: NS je inkasirao preko 4miliona i 200hiljada evra. Znači, ako se sledi novosadska priča, grad Beograd će đuture uzeti neku sumu novca za određeni broj godina rentiranja ?

Back